Έβγαλε έξω τις πατσές η “αιμοδότης” του Ματέο. Φωτογραφίες στην παραλία (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mene

Διάθεση να ανεβάσει αποκαλυπτικά και σέξι στιγμιότυπα επιστρατεύοντας φωτογραφίες από το παρελθόν είχε η Ελένη Μενεγάκη. Η «ωραία Ελένη» της TV ποζάρει μπρούμυτα στο κύμα και σε πρώτο πλάνο μας δείχνει το κορμί της.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε πριν από λίγη ώρα είναι από τις διακοπές της στη νότια Κρήτη το 2013.

Μέσα σε μια ώρα από την ανάρτησή της έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια…

Menegaki_Kriti_2013 Menegaki_Kriti_2013-1

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλοκαίρι 2013 ,νότια Κρήτη #eleni #crete #holidays #travel #memories #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

69 Σχόλια

  1. Η αρχηγός των milfs στην Ελλάδα.
    Δηλαδή ρε δημοσιογράφε αν σου καθόταν το θηλυκό αυτό, εσύ θα αρνιόσουν; Δεν μας τα λες καλά.

  2. @Το πάτε λάθος
    Πού απαντάς μωρέ;;; Εγώ απαντάω στον Πρωτευουσιάνο, εσύ πού απαντάς μ’ αυτές τις ασυναρτησίες;;;

      1. Μας τα κάνατε τσουρέκια.γυρίστε από την άλλη καί κοιμηθήτε.οχούούού!!!

  3. Σας ευχαριστώ όλους σας! 57 σχόλια σε 2 μέρες πιο πολλά απο ότι αλλα θέματα απισχολουν όλη την χώρα! Χαίρομαι που ασχολείστε μαζί μου και μαλωνετε για τον κ@λο μου!

    1. Θα δώσεις κάνα “δωράκι” ρε Ελένη στον πιο σιχαμερό, τσάμπα γράφουμε ??

  4. Βοηθός μετρ πριν παααααρα πολλά χρόνια σε εστιατόριο μεγάλου ξενοδοχείου. Κυριακού μετά το φαγητό έδωσε εντολή να αδειάσει όλη η αίθουσα από πελάτες και προσωπικό για να μείνουν μόνοι τους.

  5. Ρε ανάπηρε που ανέβασες αυτό εσύ τι πρόβλημα έχεις καλά κάνει είσαστε γιατί Πουττσο κάποιες φορές στο μακελειό μήπως εάν λες πατσά αυτή εχεις καταρράκτη στα μάτια και κοίτα πως είναι η γυναίκα σου και σχολίασε βλήμα

  6. το οτι παιζετε ολοι εσεις το παιχνίδι της το εχετε παρει χαμπαρι ….. ??

    1. Έχεις δίκιο μετά τον ντόρο που έγινε για τον πισινό της ανέβασε άλλη ανάρτηση που ρωτάει τον κοδμο ποια γυαλιά της πάνε,δενμπιρρι να διαχειριστεί το γεγονός ότι την έστειλαν για απόσυρση και δεν βρίσκει ηρεμία ούτε στις διακοπές της

  7. Όσο και να μην την πάω,οφείλω να ομολογήσω ότι έχει πολύ καλή πίσω κίνηση η θεία. Με μεγάλη ευχαρίστηση θα την οδηγούσα!

  8. Πάνω σέ πέτρες φωτογραφία , την επομενη προτείνω ηφαίστειο και να’ναι ενεργό.

  9. 30 σχολια ρε παπ…..ρες για την πατου…..ρα της Μενεγακη …30 για πλακα και 1 δικο μου 31…ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΜΕ…μεγαλη ΚΟΥΡΒΑ

  10. @ Το πατε λαθος…..Εαν θελεις να εισαι Ελληνας το Εψιλον Κεφαλαιο.Μαθε γραμματα για να σωθει το Εθνος ,και ασε τις γελειες σου παρατηρησεις !!!!!

    1. Γράφω από το εξωτερικό και δεν έχω ελληνικά στον υπολογιστή μου χρησιμοποιώ την μετάφραση για να έχω ελληνικούς χαρακτήρες. Εάν σωθεί το έθνος από το ‘Ε’ ευχαρίστως να το προσέξω περισσότερο. Εάν αυτή είναι η απάντηση σου στις «γελοίες παρατηρήσεις μου » πρόσεξε την ορθογραφία σου αφού έτσι θα σωθεί το έθνος. Σε ευχαριστώ που μου θυμίζεις γιατί έφυγα. . Εγώ σώζω (με τα προϊόντα μου, τα σχέδια μου και τις πατέντες μου, που ήταν άχρηστες για τους τύπους σαν και εσένα) τις δύο χώρες που με φιλοξενούν τα τελευταία 6 χρόνια που έφυγα για να μείνετε εσείς τα καλά παιδία πού θα πάτε τα πράγματα μπροστά. Αντί να είσαι αρνητικός μάθε να ακούς και να βελτιώνεσαι. Αυτό λέγεται εξέλιξη (evolution), ακόμα και οι αμοιβάδες τα κατάφεραν.

      1. τι του ειπες ρε φιλε ? σιγα μην καταλαβει αυτο το γιδι γιατι φυγαμε για το εξωτερικο 500.000 ατομα κι εμεινε ο ανορθογραφος

        1. Εσείς του εξωτερικού ήσαστε πάντα οι ανώτεροι και οι σωστοί ενώ εμείς πάντα οι κατώτεροι.. Βρε στα τσακιδια και μην ξαναπατησετε εδώ!!!! Αυτά που ζούμε σαν έρχονται και εσάς και εκεί θα σας δω αυθεντίες!!!!

          1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΛΟΓΗΣΕΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΖΑΡΩΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΩΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΦΡΑΓΚΟΖΗΤΟΥΛΕΣ.

          2. Αγαπητέ εμείς του εξωτερικού δεν είμαστε ανώτεροι. Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Μίλησα για λογική και εξέλιξη. Ότι έζησες εσύ το έζησα και εγώ μέχρι πριν από 6 χρόνια. Ακόμα πληρώνω εφορία στην Ελλάδα οπότε και έχω κάθε δικαίωμα να εκφέρω άποψη. Έχασα τους κόπους μία ζωής όπως αρκετοί Έλληνες που είτε έμειναν πίσω είτε αναγκαστήκαν να φύγουν. Η ξενιτιά δεν είναι εύκολο πράγμα , ξαφνικά δεν έχεις πατρίδα, για τους ξένους είσαι ξένος και για τους Έλληνες το ίδιο. Για εμένα προσωπικά μπορώ να πω ότι λογικές σαν την δική σου με έφυγαν (δεν έφυγα). Εάν θεωρείς προσβλητικό ότι το επίπεδο των Ελλήνων έχει πέσει και ότι έχει χαθεί η ανθρωπιά και το φιλότιμο τότε σίγουρα δεν πάει κάτι καλά. Διάβασε το σχόλιο μου παρακάτω, ίσως και να έχεις ακούσει για εμένα ή να έχεις διαβάσει σε κάποιο περιοδικό άμυνας ή αεροπορικών θεμάτων. Έγραφαν αρκετά από όταν ήμουν παιδί… Τύποι σαν και εσένα και τον φίλο ΕΥΛΟΓΗΣΩΝ ΜΥΣΤΗ ΜΟΥ αποτελείτε τροχοπέδη για την ανάκαμψη της χώρας μας. Μάλλον θα σας ακούσουμε και θα μείνουμε μακριά για να σας αφήσουμε να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που ξέρετε πολύ καλά. Κάποια στιγμή θα τα καταφέρετε και θα την κάνετε την Ελλάδα Πακιστάν.

          3. Δεν χρειάζεται να έχει φύγει στο εξωτερικό κάποιος, για να του κόβει τόσο ώστε να μην ανέχεται τύπους σαν τους: Χυσερμαν, χυσαμόλλη από γορίλα, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ χινοχιτο, Κρεωπολης, Έλεος μαντάμ!, ANOMALIARIS για παράδειγμα και να τους αντιλαμβάνεται ως σιχάματα. Αν εσύ καμαρώνεις και θέλεις τέτοιους συμπατριώτες, χάρισμά σου. Αλλά δεν μπορείς να κουνάς το δάχτυλο σε κανένα…

          4. @Πρωτευουσιανος Πραγματικά απορώ πώς βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα. Εγώ που έφυγα ήμουν ο πρώτος που σχολίασα πόσο αηδιαστικά είναι τα σχόλια. Επίσης το αρχικό μου post ξεκίνησε έτσι: ‘Το σχόλιο μου απευθύνετε μόνο στους μέγα γαμάω εδώ’. Πώς δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν καμαρώνω αλλά λυπάμαι για το πού πάμε; Απλά σέβομαι τους πάντες ακόμα και τις αμοιβάδες. Το βασικό πρόβλημα που έχουμε και είχαμε από την αρχαιότητα είναι ότι οι ηλίθιοι είναι πόλοι και εύκολα κατευθυνόμενοι (χαϊδεύοντας τους το εγωισμό) με αποτέλεσμα να εξαφανίζουμε συστηματικά κάθε τι καλό. Ένα καλό παράδειγμα είναι οι άριστοι της αρχαιότητας που σχεδόν στο σύνολο τους εξοστρακίστηκαν. Πόσες φορές στην καθημερινότητα σου δεν αντιμετώπισες τον βολεμένο δημόσιο υπάλληλο που σου έκανε την ζωή δύσκολη απλά γιατί μπορούσε; Το δάχτυλο είναι δικαίωμα μου να το κουνάω όταν εγώ δίνω το παράδειγμα καθημερινά. Είναι υποχρέωση όλων που μπορεί να βλέπουν κάτι κακό να συμβαίνει να επεμβαίνουν και να μιλούν για αυτό. Έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες κάτι να αλλάξει. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ περήφανος που είμαι Έλληνας και ακόμα περισσότερο όταν οι ξένοι (σε περισσότερες από 20 χώρες που εξάγουμε) λένε με θαυμασμό ελληνικό μυαλό σε κάθε παρουσίαση που κάνουμε. Το μόνο που εύχομαι να βγουν μπροστά όσοι έχουν φιλότιμο και αρχές και να κρατήσουν την χώρα ψηλά.

      2. Καλά κάνεις και είσαι επιτυχημένος :αυτό είναι καλό για σένα προτίστως. Και στο εξωτερικό που βρίσκεσαι – όπου και αν είναι αυτό πάντως, αν θές να μιλήσουμε για ηθική, τα πράγματα μόνο καλύτερα δεν είναι. Αγγλία π.χ υπάρχουν συμμορίες που σε μαχαιρώνουν με machetes για να σου πάρουν κινητά, λεφτά και γιατί γουστάρουν να σε σκοτώσουν. Ναι το επίπεδο στην Ελλάδα είναι χαμηλό σε σχέση με παλιά, όμως και πάλι προτιμώ τους Έλληνες φίλε, γιατί ο Έλληνας μπορεί να κράζει τις πουτ@νιές της μενέγως και κάθε μενέγως, αλλά όταν σε δεί στο δρόμο ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ και να σου δώσει και ένα πιάτο φαγητό ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μεγαλωμένος με τις αρχές της οικογένειας (που τείνουν να εξαφανισθούν βέβαια στις μέρες μας)- με τις αρχές αυτές και τη στήριξη της Ελληνικής οικογένειας φαντάζομαι και εσύ μεγάλωσες και εξελίχθηκες και είναι πολύ άσχημο να μιλάς έτσι για τους συμπατριώτες σου : Ούτε οι Αλβανοί δεν το κάνουν αυτό .Τα ιστολόγια που σχολιάζεις παντού σε όλο τον κόσμο ίδια είναι και βάζουν φωτό για κλίκ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναφέρεσαι συγκεκριμένα στο Μακελείο – είναι αδικία γιατί εδώ ακούς και κάνα-δύο αλήθειες. Επίσης έχεις την επιλογή να πας σε όποιο ιστολόγιο θες, δεν χρειάζεται να είσαι με το ζόρι. Πάντως το παράδειγμα της Μενέγως που διάλεξες δεν είναι και το καλύτερο όταν θές να μιλήσεις για ήθος. Είναι γνωστό πώς εξελίχθηκε στο χώρο τοις πάσι…

        1. Καλέ, αφήστε τα αυτά τώρα, πείτε μου και άλλα για τις όμορφες φωτογραφίες μου.. Σας κ@υλωνω πολύ ή λίγο??

          1. Άει στο διάολο ηλίθια, με τις ίδιες μαλακίες συνέχεια…

        2. Καταρχάς θέλω να σου πω ότι χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα Έλληνες που έχουν λογική και μιλούν για αυτά που μάθαμε από το σπίτι μας. Με στεναχωρεί το ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ δεν ήμασταν έτσι. Με στεναχωρεί ότι γνωρίσαμε χάνονται, με στεναχωρεί ότι οι αρχές μας χάνονται με τόσο γρήγορο ρυθμό. Δεν με ενδιαφέρει για τους βάρβαρους έτσι ήταν και έτσι θα είναι, για το αίμα μου ανησυχώ. Το μακελειό θα έπρεπε τουλάχιστον να χρησιμοποιεί όρους λιγότερο Τρούμπας ας πούμε προκείμενου να μην είναι αρεστό σε κοινό που μόνο έτσι μπορεί να επικοινωνήσει. Έχεις δίκιο για τις αρχές που πείρα από το σπίτι μου αλλά τίποτε άλλο από τα εφόδια και τις δεξιότητες που έχω δεν τις οφείλω στο περιβάλλον που μεγάλωσα. Το Χίο τον γνώρισα πριν από 30 χρόνια περίπου στο πλατό του πρωινού καφέ όταν είχαν κάνει ένα αφιέρωμα για εμένα σαν παιδί θαύμα. Ήταν πιο ήπιος τότε… Σε ότι αφορά την Μενεγάκη ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είναι. Πολλές κάνουν περισσότερα για πολύ λιγότερα και δεν βλέπονται καν. Από Ελλάδα με έφυγαν και δεν έφυγα. Το ποιος νομίζεις ότι είσαι βαρέθηκα να το ακούω από παιδί. Όσοι μπορούν να προσφέρουν κάτι και να αναπτυχθούν οι ίδιοι δεν έχουν θέση σε μια τοξική κοινωνία τις λογικής να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα.

          1. Εσένα απο το εξωτερικό σε γουστάρω τρελά.. αχχ, απο ότι βλέπεις έχω προτίμηση στους ξενοφερτους.. Πες μου σου αρέσουν οι φωτογραφίες μου στην παραλία;; γιατί εδώ μιλάμε για τις φωτογραφίες αυτές.

    2. @Σάκη…..γράφεται “γελοίες”κι όχι “γελείες”…νταξ;;😊

  11. Θέλει κρεμά spermatex για το πρόσωπο της, ευχαρίστως θα της έδινα.

  12. Μια χαρά γυναίκα είναι. Και μάλιστα μάνα τεσσάρων παιδιών.

  13. Το σχόλιο μου απευθύνετε μόνο στους μέγα γαμάω εδώ. Βάζω στοίχημα ότι η καλύτερη γκόμενα που είχατε πότε είναι η χούφτα σας. Μισογύνηδες άξεστοι μνησίκακοι και αμόρφωτοι κριτές των πάντων από την τρύπα που ζείτε την μίζερη ζωή σας. Σε τι διαφέρετε από τους ισλαμοπύθικους το αναλογιστήκατε ποτέ? Οι έλληνες ήταν συνώνυμο της ανδρείας, της δημοκρατίας και της ευγένειας και του ήθους. Δώσανε τα φώτα σε όλο τον πλανήτη και εσείς είστε απόγονοι τους ή απλά αμόρφωτοι τουρκόσποροι; Άμα θέλετε να λέγεστε έλληνες και να μην μας ντροπιάζετε μάθετε να φέρεστε εάν σας το επιτρέπει το IQ σας. Άμα δεν μπορείτε κάντε στείρωση μπας και σωθεί το έθνος.

    1. Χαλάρωσε λίγο κσι παρ το αλλιώς εσύ,ποιο ήθος και για ποιους μισογυνηδες μιλάς,αν κάποια αποθεώθηκε από τους άντρες αυτή ήταν η Ελένη,άσχετα αν αυτή είχε υψηλούς στόχους πάντα,τώρα αν νιώθει ανασφάλειες και πλατσουριζει σαν παιδουλα κοιτώντας με ναζι τον φακό θα υποστεί και την κριτική που της αξιζει

      1. Η κρητική είναι θεμιτή προς όλους. Δεν με απασχολεί η Ελένη και η κάθε Ελένη, σε αυτόν τον ισότοπο πάντα η αναφορά σε γυναίκα είναι μειωτική και το λεξιλόγιο είναι κάτι χειρότερο από πεζοδρομιακό. Ο τίτλος του άρθρου είναι γελοίος και άσχετος, άμα αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία είναι πατσές τότε χρειάζεστε οφθαλμίατρο (δεν απευθύνομαι σε εσένα). Το συγκεκριμένο απλά ήταν η αφορμή να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου στη γενική κατάσταση. Τι έγινε ρε παιδία τόσο πολύ αλλοιωθήκαμε? Σαν λαός δεν ήμασταν χυδαίοι.

        1. Μιας και μας ειπες για την Κρητικη, πες μας και για την Καλαματιανη. Ποια ειναι καλυτερη

          1. @danospsycho Καλό 🙂 , χρησιμοποιώ translator γιατί δεν έχω ελληνικά στον υπολογιστή μου. Οπότε αυτό ξέφυγε.

    2. Τα λες πολύ ωραία φίλε “το πάτε λάθος” και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

  14. Μου ελεγε η Μανα μου “Μαθε παιδι μου γραμματα”… ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ καλυτερα να μου ελεγε μαθε παιδι μου να χειριζεσαι την ….γλωσσα σου σωστα και….ακριβα !!!!!!!

    1. Σιγά καλέ! Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις ίδια γλώσσα με την Μενεγάκη; Πoιος πιστεύεις θα σε πλήρωνε και μάλιστα ακριβά;

  15. αυτος ο τιτλος ειναι καλυτερος για το θεμα….. ο πρωτος που ειχατε βάλει ηταν …. βλακειουλα, πια πισω όψη η γιαγια;;;;;; ρε παιδια μην τρελαθουμε….

  16. Η ΚΥΡΑ ΝΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ ΕΦΤΑΣΕ 53 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 18ΑΡΑ ΟΥΤΕ 20ΑΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΜΑΝΑ ΜΕ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΣΤΙΠΟΣΙΑ? ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΣΕΣ? ΤΟΣΟ ΛΥΓΟΥΡΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ?ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΡΑΣΜΑ……

    1. είναι λίγο βαρύς χαρακτηρισμός αλλά την βλέπω τακτικά στα μελίσσια άβαφη και είναι απογοητευτική

      1. AΓΓΕΛΙΚΗ ΑΧΑΡΝΑΙ
        ΧΡΙΣΤΙΝΑ
        ΜΑΡΙΑ
        ΕΛΕΝΑ
        Αυτές είναι οι μόνιμες που σχολιάζουν. Είσαι μία από αυτές ; Και γιατί εμμέσως αναφέρεσαι σε μένα; Με γνωρίζεις ; Τραβάει κανα ζόρι μαζί μου;
        Όταν είναι οι μόνιμοι σχολιαστές σας τις IP που γράφουν όλη μέρα τις γνωρίζετε. Όταν γράφουν προσποιούμενοι άλλους γιατί τους τα δέχεστε ;
        Σε ξαναρωτάω ποιά είσαι, από που με ξέρεις και γιατί γράφεις στο διαδίκτυο εμμέσως να υποδείξεις το δικό μου πρόσωπο; Θες κάτι και ασχολείσαι μαζί μου;

        1. Εσύ ποιά προσποιείσαι χωρίς επιτυχία ότι είσαι και ζητάς και τον λόγο;
          Ρένα_not

  17. Παιδιά έρχεται η αντικατάστατης της.. η Κωνσταντίνα Σπυροπουλου που είναι εξίσου κ@υλ@!

  18. Λοιπόν……Στην φώτο που λογικά φαίνεται η κοιλιά η αλλιώς ο πατσάς που γράφει και ο τίτλος έχει εντελώς τυχαία βάλει την στρογγυλή πέτρα για να την κρύβει,στην άλλη πόζα που η κοιλια χανεται στην σμμο η πέτρα έχει πάει σε αλλο σημείο και σε ρωτάω ρε θεία,,αξίζει κυρά μου τόσο στήσιμο και τόση κούραση για να δείξεις λίγο κωλομερι;

  19. Όταν την πηδ@γε ο Κυριακού αρχες 90 ήταν δυνατο MILF. Τότε έδινα.

    Τώρα…..άστο.

  20. Τι εγινε νιτσα;Όταν σε κάνανε σταρ κάποιοι καναλάρχες αλίμονο στον παπαρατσο που θα σε φωτογράφιζε χωρίς την θέλησή σου,,τώρα που ξεμεινες βαρεθήκαμε να σε βλέπουμε όλη την ημέρα να ανεβάζεις μόνη σου προσωπικές σου στιγμές,κάτσε στο σπιτι σου ,τόσα έβγαλες, άσε να ρθει νέο αίμα

  21. ΜΙΛΦαρος! Θα γινόμουν εθελοντής σπερμοδότης για πάρτη της….

  22. ΝΑΡΟΣ ΜΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΝΙΤΣΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΣΕ ΕΣΠΡΩΧΝΑ.

  23. Άντε μαζεψου κυρά μου,εχεις λαλήσει από τότε που είσαι εκτός τηλεορασης εχουμε πολλά προβλήματα και δεν πρόκειται να μας τα λύσει η θέα του κ@λου σου

  24. εχει χιλιομετρα πολλα μπορει να καπνιζει το εργαλειο της αλλα αξιζει τα χρηματα

    1. Δυνατά χείλη και στο ρουφηγμα… Θα θυλαζει καλά το καλαμάκι….

    1. ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

  25. Τρια τσιμεντοκαρφα δυο παγοκολονες ενα ματσο ραπανακια και τρια αυγα Τουρκιας.
    Θα μας ταλαιπωρει και ρετρο απ οτι φαινεται γιατι η δημοσιογραφια ακολουθει γραμμη Κισιγκερ.
    Υλοποιει αυτο το χτυπηστε τους τον πολιτισμο.

    1. Το ρετρό είναι καλοοο…. Όπως άλλωστε και η γριά κότα έχει το ζουμί..

  26. Οχι οτι ειναι και θεογκομενα απλα ξερει πως να σερβίρει το κρέας της 😉

Comments are closed.