Η πέμπτη φάλαγγα είναι εδώ! Οι λαθρομετανάστες έχουν κατακλύσει το κέντρο της Αθήνας και προκαλούν τρόμο! Ληστείες, πορνεία και ναρκωτικά!

Κοινοποίηση:
ΛΑ 3

Η Ελλάδα και η πρωτεύουσά της στο έλεος των λαθρομεταναστών. Ο ξεπεσμός της χώρας των μεγάλων και σοφών και των αγωνιστών της επανάστασης του 1821 που τρίζουν τα κόκκαλα τους.
Δυστυχώς, κάνοντας μια βόλτα στο ξακουστό κέντρο της Αθήνας, τώρα πια δεν βλέπεις Έλληνες ή ακούς να ομιλείτε η Ελληνική Γλώσσα, ακούς μόνο Αραβικά ή ότι άλλη γλώσσα μπορείς να φανταστείς.
Η εγκληματικότητα,το εμπόριο ναρκωτικών και το εμπόριο λευκής σαρκός είναι καθημερινό φαινόμενο.
Παντού βλέπεις τσιλιαδόρους έτοιμους για κάθε ενδεχόμενο.
Η κάλυψή τους είναι τα απλά πρεζόνια που ψάχνουν την δόση τους και γυναίκες που το παίζουν μανάδες, ενώ εκδίδονται με κάθε κόστος.
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι ένα πραγματικά συγκλονιστικό ντοκουμέντο
ΛΑ 2
ΛΑ 4
ΛΑ 5
ΛΑ 6
ΛΑ 7
ΛΑ 8
ΛΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Αφου υπαρχει αναρχία! Η αστυνομία ειναι ανύπαρκτη. Στο εξωτερικο οι μεταναστες δε τολμάνε να ξαπλώσουν σε παγκάκι. Ερχεται ο αστυνομικός με το γκλοπ κ σου λεει Ελα εφυγες! Ερχονται εδω κ νιώθουν πως ολα επιτρέπονται! Εξου κ οι τεμπέληδες μενουν οσοι θελουν να προκόψουν φευγουν. Οι μπαχαλοι αισθάνονται οικεία

    1. ΛΑΘΟΣ ΚΗΡΙΟΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΑΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ….. Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΞΩ ΟΠΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟ Η ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ…..

  2. ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΧΟΝΤΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ………ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΛΑ….

  3. Το 1998 έπεσα σε ένα παζάρι γραφείου πίσω από τη Ομόνοια.Ο ιδιοκτήτης ζητούσε τεσσερα μιλιονια αν θυμάμαι καλά κ ο υποψήφιος αγοραστής-μεσιτης του έδινε 3.Στο τέλος ο αγοραστής-μεσιτης του λέει σε μερικά χρόνια το γραφείο δεν θα αξίζει ούτε μια,θα βρωμισουμε όλο το κέντρο και θα μας παρακαλάτε να σας τα αγορασουμε.

  4. Δυστυχώς δεν φταίνε αυτοί!!! Αλλά Εμείς!!! Ο βολεψακιας, γλυψιματιας, κουτό πονηρός λαός! Τους έχουμε πάνω χρόνια τώρα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα για τα παιδιά είναι ένα. Ανεργία 100%, Αγάπη πουθενά, παντού λαμογιαά, γλήψιμο, πουτανιά, και όλοι δήθεν και τάχα απελευθερομενοι. Δεν καταλαβαίνουν IQ κάτω του Μηδενός. Έχουμε απαρνηθεί τα πάντα! Μα πάνω από όλα το Χριστό, την Πατρίδα, την οικογένεια, τους προγόνους μας που πολεμισαν για να ζούμε εμείς με τον κώλο καφέ τους, τον φρεντο εσπρέσο με το τριμμένο παγάκι.

  5. Να σου πω αυτός ο Ιερώνυμος ο αρχιεπισκοπος σήμερα πολλή ζωντανό τον έδειξαν το μάτι γαρίδα που λέμε τη του φέρνουν και πίνει φάρμακα ενώ πεθάνουν μικρά παιδιά την σκαπουλαρε και από Κοροναιος και όλα χρόνια νοσήματα έχει τη πίνει από φάρμακα μην μου πεις ο θεός πισο των πληρώνουμε επίσης αντί να κάνει πολιτική στον Βαρθολομαίο βρίσκει έναν μικρό ιερέα που των στηρίζει ο κόσμος και πάνε εκλησια κλπ η πολιτική γίνετε στους μεγάλους όχι στους μικρούς τότε θεώρησε ανίκανος σαν Πατριάρχης που δεν σε ξέρει κανένας εξωτερικό πες εγώ είμαι ο Πατριάρχης Ελλήνων παγκόσμια τη σε έχουμε εκεί

  6. Να σου πω αυτός ο Ιερώνυμος ο αρχιεπισκοπος σήμερα πολλή ζωντανό τον έδειξαν το μάτι γαρίδα που λέμε τη του φέρνουν και πίνει φάρμακα ενώ πεθάνουν μικρά παιδιά

  7. Την μεγάλη ευθύνη σε όλα αυτά την φέρνουν τα αριστερά κόμματα ο Μητσοτάκης απλά κρατάει μια γραμμή αυταρχικό αμερικανική πατριαρχειου που βολεύει μεταξύ τους τονίζω ότι η Αμερική δεν έχει σχέση με αυτά όσο η θρησκείες κλπ

  8. ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗΣΑΝΑΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΑΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΠΙΡ ΜΠΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ……ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ…….

    1. Ενα μονο εχει μεινει στιν πλατεια θεατρου ελευθερο προς το παρον και αυτο το εχει στιν ιδιοκτησια της η αδελφη του Ωναση ολα τα αλλα ταχουν παρει οι εβραιοι οργανομενο σχεδιο υποβαθμισης του κεντρου απο δαυτους……με τα γνωστα αποτελεσματα ολα πουλιουνται για ενα κομματη ψωμη δεν υπαρχη μεγαλη οικοδομη για οικοδομη στο κεντρο των Αθηνων που να μην ειναι εβραιος απο πισω και ο ιδιοκτητης και η κατασκευαστικη εταιρια που τοχει αναλαβει….

  9. ΕΝΤΑΞΕΙ ΗΡΘΑΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ!!!

  10. Αν κοπουν τα πάσης φύσεως επιδόματα να δεις ποτέ ξεβρωμιζουμε.

  11. Παντού το ιδιο γινεται σ όλη την ευρώπη δυστυχως παιδες μην το ψαχνετε λοιπον δεν εισαστε μονο εσεις σ αυτη τη κατάσταση αλλα παντού γίνεται το ιδιο σεναριο βλεπεις μας εφαγε η πολλη ελευθερία και η υποχρεωση να βοηθησουμε .
    Αλλα πειτε μου γιατι δεν πηγαινουν στην σαουδική αραβια κανεις τους;
    Αφου ειναι μουσουλμανοι αδερφοί και οι πρωτοι εχουν λεφτα γιατι δεν τους μαζευουν;

  12. Το Χάος από την πολιτική κ. Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο ευθύνες φυσικά εχει και ο Τσίπρας σε μεγάλο ποσοστό

  13. ΜΠΛΕ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ?!? ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ! 😉

  14. Ευκαιρία να γνωρισετε τους προγονους σας τουρκοσποροι Αθηναίοι Πελοποννήσιοι Κρήτες.

  15. Καλά να πάθουν οι ελληνέζοι, τους έφαγαν τα καθώς πρέπει τα ίνσταγκραμ τα φέισμπουκ και τα τικ τοκ.
    40 χρόνια τα έχουν ψηφίσει όλα αυτά, από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 και αρχές τις δεκαετίας του ’90 έχει ξεκινήσει ο πόλεμος του νατιβισμού με αποκορύφωμα τον Μητσοτάκη του 2019 που το δήλωσε δημόσια ότι θα τσακίσει τον νατιβισμό, δηλαδή τους Έλληνες και όμως τα όρνια τον έκαναν πρωθυπουργό.

  16. Μπακογιάννη ήθελαν οι ελληνόφωνοι νεοδημοκράτες. Μαύρο στην νέα δημοκρατία, ψήφο στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, εάν θέλετε να δείτε άσπρη ημέρα.

  17. Ποια Αθήνα; Αυτή δεν είναι η Αθήνα. Εκείνη ήταν μια ιερή πόλη, η πόλη της Θεάς Αθήνας. Ευχομαι και ελπίζω στους Έλληνες Θεούς, ισως εκείνοι θελήσουν να σώσουν την ιερή αυτή πόλη και ολόκληρη την ιερή Ελλάδα. Αν και το βλέπω πολύ δύσκολο, έτσι που την καταντήσαμε. Όχι γιατί δεν μπορουν, αλλά ισως επειδή δεν αξίζει σε εμάς. Όταν εμείς αφανιστούμε, ισως τότε την ξεβρομίσουν.

  18. Μπακογιαννακο συγχαρητηρια ρε μεγαλε, Αθηνα ενα μπορντελο απο Αμερικης μεχρι το Γκαζι! Αξιος!

  19. ….οι ασιατες και ο ασιατισμος =βαρβαροτητα.

  20. Απελαση απο τους πρωτους αλβανους που ηρθαν στην χωρα μεχρι και τους τελευταιους πακι.Επιστροφη των Ελληνικων εγγραφων,διαβατηριων,ταυτοτητων και οτι αλλο τους εχουν δωσει

    1. ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙ ΒΡΕΙΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ…..

  21. ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΕΙΤΟΝΟΙ.

Comments are closed.