Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή – Σενάρια για πρόταση μομφής

Κοινοποίηση:
Συζήτηση στην Ολομέλεια της βουλής επί της προτάσεως που κατέθεσαν  o  Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Αλέξης Τσίπρας και οι Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, για τη διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Στο βήμα της ολομέλειας της Βουλής ανέβηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να πραγματοποιήσει παρέμβαση για τις παρακολουθήσεις μετά και την έκθεση του Προέδρου της ΑΔΑΕ η οποία εστάλη χθες σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Δεν αποκλείεται ο Αλέξης Τσίπρας να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Αν τελικά συμβεί αυτό, στον κ. Τσίπρα θα απαντήσει ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και θα την κάνει αποδεκτή.

 
Η συζήτηση θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και την  ψηφοφορία την Παρασκευή.

Ο κ. Τσίπρας είπε ξεκινώντας την ομιλία του ότι κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων. Περιέγραψε την ανασφάλεια και την αγωνία για το αύριο της κοινωνίας και είπε: δυστυχώς οι τύχες της κοινωνίας είναι στα χέρια μιας κυβέρνησης όχι μόνο ανίκανης αλλά και βαθιά αντιδημοκρατικής. Και ενός πρωθυπουργού που γράφει το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αποστασίας από την δημοκρατία.

 
Κανείς και καμία μπροστά στα φαινόμενα αυτά δεν δικαιούται να κλείνει τα μάτια, είπε ακόμα. Αυτό που συμβαίνει σημείωσε αφορά την ζωή των ανθρώπων.

Η κοινωνία ζει εδώ και 6 μήνες στην δίνη των αποκαλύψεων για έναν ασύλληπτο αριθμό υποκλοπών. Στην δίνη ενός πρωτοφανούς σκανδάλου.

Δείτε την ομιλία Τσίπρα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ρε σας μας δουλευουν ρε . ρε αυτοι τρωνε και πινουν και γαμιουνται μαζι τι προταση μομφης και αρχιδια καπλαμα. ρε μαυριστε τα τα πουλημενα ανθελληνικα τομαρια ξυπνατεεεεεε

Comments are closed.