Η νοσοκόμα καθάρισε το αίμα από το πρόσωπο του μωρού – Αυτό που αντίκρισε στο μέτωπο του…σοκάρει

Κοινοποίηση:
mwro_simadi

Αυτό το μωρό έχει κάτι το ξεχωριστό, το οποίο σόκαρε όταν το αντίκρισαν. Μόλις η νοσοκόμα καθάρισε το πρόσωπό του, έπαθε πλάκα. Σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο.

Η 28χρονη Κέιντα Εντζίν από την Τουρκική πρωτεύουσα, Ankara, είχε μόλις γεννήσει το πρώτο της παιδί, Σίναρ. Καθώς η νοσοκόμα σκούπιζε απαλά το νεογέννητο, παρατήρησε κάτι παράξενο στο μέτωπό του. Δεν εννοούμε βέβαια μια σπάνια πάθηση, σαν αυτή που γεννήθηκε αυτό εδώ το μωρό, αλλά κάτι που θα σας κάνει να “λιώσετε”.

Πάνω από το δεξί του φρύδι, το μωρό αυτό είχε ένα σημάδι στο σχήμα καρδιάς! Την πρώτη φορά που ο πατέρας του Σίναρ, Μουράτ, κράτησε τον γιο του στα χέρια του δεν το πίστευε: ‘Έμεινα έκπληκτος. Όταν πρόσεξα καλύτερα το σημάδι του είδα πως έμοιαζε εκπληκτικά με καρδιά. Μου ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω τα δάκρυά μου.’

Ο Σίναρ έγινε γρήγορα το αστέρι του μαιευτηρίου και όλοι οι γιατροί και οι νοσοκόμοι ερχόντουσαν για να φωτογραφηθούν με το μωρό.

15894542_10154806400802226_6253010162486668197_n

Ο Σίναρ είναι τώρα 14 μηνών και μεγαλώνει συνεχώς. Οι γονείς του λένε πως όπου πάει, ο κόσμος τον παρατηρεί και ενθουσιάζεται: ‘Όταν κάνουμε βόλτα, όλοι μας χαμογελούν και τον αγαπάνε. Είναι ένα πραγματικό δώρο από τον Θεό. Κανείς δεν βλέπει το σημάδι του με άσχημο τρόπο.’ Ξεκάθαρα ένα παιδί της αγάπης!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Λυπάμαι που το λέω αλλά η καρδιά δεν έχει τέτοιο σχήμα….

Comments are closed.