Η νέα τρέλα ομορφιάς των σταρ – Γιατί κάνουν ενέσεις με… σπέρμα σολομού!

Κοινοποίηση:
solomos

Οι μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη, όπως η Jennifer Aniston, ορκίζονται για την αποτελεσματικότητά του!

Μια ακόμη τρελή (στην κυριολεξία) μόδα έχει κατακλύσει το Χόλιγουντ καθώς οι διασημότερες σταρ σε μια προσπάθεια να νικήσουν τον χρόνο στράφηκαν στο… σπέρμα σολομού!

Οι influencers και οι A-listers όπως η Jennifer Aniston έχουν ήδη μπει στη διαδικασία ενέσεων σπέρματος σολομού στο πρόσωπο, γνωστή ως «Plenhyage», η οποία προέρχεται από τη Νότια Κορέα.

Οι θαυμαστές αυτής της παράξενης τάσης ομορφιάς ισχυρίζονται ότι αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου για αρκετούς μήνες, κάτι που είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και την καταπολέμηση των ρυτίδων.

Η γκουρού ομορφιάς Lauryn Bosstick οδηγεί το κύμα αυτής της περίεργης πρακτικής, αναφέροντας χαρακτηριστικά στο TikTok πως «Το κάνω αυτό με μια κορεάτισσα θεραπεύτρια προσώπου – κάνει μικρο-βελονισμό… και μετά το εμποτίζει με σπέρμα σολομού. Εννοώ, πηγαίνετε στο Google, τα οφέλη και κάνει το δέρμα σας να λάμπει όσο κανένα άλλο»!

Ο ειδικός στο δέρμα, Δρ. Hamdan Abdullah Hamed, παραδέχτηκε ότι οι περιποιήσεις σπερματοζωαρίων μπορεί να προσφέρουν μερικές γρήγορες αισθητικές… νίκες, όπως η μείωση της ερυθρότητας, θα μπορούσαν να φωτίσουν την επιδερμίδα. «Ορισμένες ηθοποιοί όπως η Τζένιφερ Άνιστον έχουν υποστεί αυτό το trend του δέρματος», αποκάλυψε στη Mirror.

Συνήθως, το DNA του σπέρματος προέρχεται από την πέστροφα σολομού ή τον σολομό. Το ίδιο το ψάρι μπορεί να βοηθήσει σε δερματικά προβλήματα όπως φλεγμονές λόγω των Ωμέγα 3, αλλά το σπέρμα σολομού μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση των πληγών, να προωθήσει την ελαστικότητα του δέρματος και να μειώσει τη φλεγμονή.

Ωστόσο, ο Δρ Hamed προειδοποιεί ότι τα μακροπρόθεσμα οφέλη είναι ακόμα ασαφή, με ορισμένους χρήστες να αντιμετωπίζουν αρνητικές παρενέργειες όπως εξανθήματα και εξογκώματα.

«Μερικοί άνθρωποι έχουν αναφέρει εξανθήματα και προσωρινά εξογκώματα που μπορεί να διαρκέσουν περίπου τέσσερις ημέρες. Τα εξογκώματα είναι προσωρινά και δεν θα βλάψουν το δέρμα ούτως ή άλλως», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ηθοποιες και τραγουδιαρες και μοντελα λεει και αλλες παπαριες προσφορα μηδεν, η μονη αξια στη ζωη τους ειναι το νινι τους.. Χωστε τες στην κουζινα βαθια να φτιαχνουν κανα φαγητο ή αλλιως σε κανα μπορδελο να βγαζουν μεροκαματο

  2. Φωνάξτε τους απογόνους του Διονυσίου Σολωμού να χύσουν την Πτνα Δειμοκρητία…..

Leave a Response