Η μοναξιά ενός γερόλυκου… Δες τον άλλοτε πανίσχυρο Πέτρο Κωστόπουλο σκυθρωπό στο κέντρο της Αθήνας

Κοινοποίηση:
1

Η πρώην γυναίκα του έχει προχωρήσει τη ζωή της, έχει ξαναπαντρευτεί και τώρα περιμένει και το πρώτο της παιδί με τον Βασίλη Κικίλια.


Ο Πέτρος Κωστόπουλος, όμως, δεν έχει την ίδια πορεία ζωής με τη Τζένη Μπαλατσινού. Με εξαίρεση μια σύντομη σχέση με μια αρκετά νεότερή του γυναίκα πριν από αρκετά χρόνια, αλλά και κάποιες αποτυχημένες επιχειρηματικές απόπειρες όπως το σαντουιτσάδικο στο Κoλωνάκι που τελικά τον φόρτωσε με νέα χρέη, ο άλλοτε πανίσχυρος εκδότης που έχασε τα πάντα, ζει μια ζωή μοναχική που τη γεμίζουν μόνο τα παιδιά του.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Αυτός έβγαζε ένα περιοδικό το Νίτρο και μόλις είδε ότι το περιοδικό του άρχισε να παίρνει τη κατιούσα, τρύπωσε στη τηλεόραση. Πήγαινε στο ΠΑΣΟΚ τώρα που τους υποστήριζες τόσα χρόνια και ζήτα τους λεφτά. Δεν σε λυπάμαι καθόλου.

  2. Εχέσθημεν για τον ”γερόλυκο”, η μάλλον για τον γεροτράγο…

  3. Ο βλάχος που σας ξεβλαχεψε χιχιχι

    Κ τα περιοδικά του ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

    ΟΔασκαλε που δίδασκες….

  4. Εν τω μεταξυ ουτε καφε πινει αλλα ειναι σε ταβερνα ,ουτε και μονος του ειναι αφου φαινεται καθαρα οτι ειναι με εναν αλλον παρεα.επισης στα φρυδια μας ο κωστοπουλος τι κανει και τι οχι αλλα καλοι θεομπαιχτες ειστε κι εσεις οι δημοσιοκαφροι

  5. Με τα σκουπίδια του γάμησε μια γενιά ολόκληρη.
    Καμία λύπηση

  6. Τον ξεφτιλισε ο Κικιλιας ο αχρηστος ,
    παντως εχει καβατζωσει κατι φραγκα .

  7. Καραγκιόζη Κωστόπουλε, λαμόγιο του Λαλιώτη και του κλεφτοπασοκ.

  8. Το σαντουιτσάδικο δεν φόρτωσε τον ίδιο με χρέη, δάγκωσε μερικούς ακόμα και βέβαια το κράτος, δλδ εμάς τους μαλάκες, σε αυτά ο Πετράν έχει μεταπτυχιακό, ΠΑΣΟΚΑΡΑ παντού.

  9. Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή μαύρα μαντάτα στην ψ@λη!!!!

  10. Αν δείτε τις φωτογραφίες στον σύνδεσμο, είναι και κάποιος άλλος μαζί του. Εκτός αν λέγοντας “ολομόναχος” εννοείτε ότι δεν έχει γκόμενα. Αυτό σας πληροφορώ συμβαίνει σε μεγάλο ανδρικό πληθυσμό που δεν πέρασε καλά χρόνια όπως ο Κωστόπουλος της ΠΑΣΟΚάρας! Καμία λύπηση για κάποιον που έβγαλε χρήματα από τις δωρεές και τις γνωριμίες, που θα μπορούσε να κάνει κάτι καλό για την κοινωνία και τον ίδιο αλλά προτίμησε να βοηθήσει την ελληνική κοινωνία να κατρακυλήσει και να αποδομηθεί!

  11. ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ Ε; ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΡΑΓΚΑ… ΕΥΓΕ.. ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΛΑΚΑ.

    1. ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΡΕ ΑΠΛΥΤΕ;

  12. …..ετσι ακριβως ημουν και εγω το 1973 στην Αθηνα….ιδια κατασταση ….τελικα δεν εγινε και τιποτα…..ιδια παντοτε.

  13. Καιρος να αραξει σπιτι να φτιαχνει ντολμαδες.,.,

    αυτο τουλαχιστον ειναι παραγωγικο

  14. Αυτός που έγραψε το άρθρο δεν πάει ποτέ μόνος του για καφέ; Να πάει! Έτσι ηρεμεί ένας άνθρωπος και τα βρίσκει με τον εαυτό του! Όταν αφιερώνει χρόνο για τον εαυτό του ! Όλος ο φυσιολογικός κόσμος πηγαίνει και κάνει διάφορα μόνος του, πώς κάνετε έτσι; Όσοι δεν έμειναν ποτέ μόνοι τους δεν βρήκαν ποτέ τον εαυτό τους και παρέμειναν με μη ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Ανασφαλείς και συμφεροντολόγοι

  15. Πετρο…μη μασας…
    Το ΠΑΣΟΚ ειν’ εδω ενωμενο δυνατο…

  16. ….ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗ!!!

  17. Εκεινα τα πουρα που καπνιζες στη Μύκονο βαλτα στον πατο σου τωρα μορ καρχιολ

  18. ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ……ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ….!!!!

Comments are closed.