Η «μετάλλαξη» της Μαντόνας που ανησυχεί μέχρι και τους φαν της! Με μήνυμά της στηρίζει…Μπάιντεν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1
Όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό.

Μια σειρά από «μεταλλαγμένες» selfies δημοσίευσε στο instagram η Μαντόνα παρακινώντας τους περισσότερους από 15,5 εκατ. followers της να ψηφίσουν τον Τζο Μπάιντεν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Η νέα εμφάνιση της 62χρονης «βασίλισσα της ποπ» με ροζ μαλλιά δεν έμεινε ασχολίαστη από τους ακολούθους της, ούτε και τα instagram φίλτρα που χρησιμοποίησε.

«Τα τρία πρόσωπα ενός κοριτσιού που μόλις ψήφισε!», έγραψε η ίδια, με σαρκασμό, στην ανάρτησή της.

Αλλά και στο βίντεο που κοινοποίησε λίγο αργότερα, χωρίς την εφαρμογή κάποιου φίλτρου, πολλοί αναρωτιούνται σχολιάζοντάς της: «Τι συμβαίνει με το πρόσωπο σου;», αναφερόμενοι προφανώς στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Μπορώ σας παρακαλώ να ρίξω κάνα μπινελικη και γω?…..τι άλλο θα κάνεις σπερμοδοχειο για να είσαι επικερη? Άι στα διαλα σιχαμα… ευχαριστώ.καλη σας μέρα.

  2. Που βρίσκεται, άραγε, η πραγματική Μαντόνα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Ας βάλουν καμιά άλλη να την παριστάνει που να της μοιάζει, και κυρίως, να είναι πιό κοντά στην ηλικία της………….

    Ρεζίλι έγιναν πάλι!

  3. Σατανιασμενη, έχει επιτρέψει στον διάολο να μπει ολόκληρος μέσα της ,άλλη μια σαύρα που σέρνεται και για να σηκωθεί θέλει αδρενοχρωμιο

  4. Ναι, άμα είσαι Τουρκαλάς, ή Τουρκόφιλος, Τραμπ να ψηφίσεις προδότη… OYΣT!!!

    1. Δυστυχώς και ο τραμπ και ο μπάιντεν είναι μεν φιλέλληνες, αλλά είναι ΚΑΙ φιλότουρκοι!!! Ο τραμπ άμα πρόεδρος είναι ο ερντογάν και ο μπάιντεν αν πρόεδρος ΔΕΝ είναι ο ερντογάν!!! Και με τον ένα και με τον άλλο πάλι στην απέξω θα είμαστε!!!

  5. Της αρέσουν οι μαύρες πούτσες ανέκαθεν γιαυτό υποστηρίζει τον Μπάιντεν. Δεν υπάρχει ουδείς άλλος λόγος να υποστηρίζεις τον Μπάιντεν. Ή σου αρέσουν οι μαύρες πούτσες ή είσαι κάτοχος μαύρης πούτσας. Οι Δημοκρατικοί γενικώς είναι για τον μπούντζον και μόνο.

  6. Άλλο ένα πρεζόνι τσοντόβια πιόνι των διεθνιστών για να αποκοιμίζουν τα τετράποδα του πλανήτη.

  7. Ο Τραμπ σας έκοψε το ανδρενοχρωμιο ε;. Πόσα παιδάκι θυσιάστηκαν για την φάτσα σου, Εσθήρ!!! Γιατι ετσι σε λένε τωρα άλλαξες απο Μαντόνα (Καθολική) και το έριξες στην καμπάλα και έγινες Εβραία… Να ξέρεις οτι θα γινεις οπως και η Σελίν Ντιόν, πετσί και κόκκαλο γιατι ετσι σας αξίζει ολους εσας της ΕΛΙΤ και ΚΑΜΠΑΛ..
    ΤΡΑΜΠ για να ξεβρωμίσει ο πλανήτης..

  8. MANTONA ! Άλλο ένα συστημικό πιόνι της ανώμαλης διεφθαρμένης ελίτ.
    Μόνο που πολεμούν τον Τραμπ όλοι αυτοί οι ανώμαλοι πρέπει να τον ψηφίσουμε!

  9. Αυτή είχε βγεί στις προηγούμενες εκλογές και έταξε ότι θα πιπώσει όλους όσους ψηφίσουν για τη χιλαρυ κλίντον εναντίων του τραμπ. Τώρα βγήκε πάλι να στηρίξει τους δημοκρατικούς. Δεν είναι μικρή σε ηλικία αλλά με τα λεφτά που έχει προσπαθεί με επεμβάσεις και ουσίες να νικήσει το χρόνο.

  10. Αυτή είναι εντελώς καμμένη και ο sleepy Joe έχει γεροντική άνοια!!! Όπως και να το δει κάποιος ταιριάζουν αυτοί οι δυο. Οπότε καθόλου τυχαία η στήριξη της.

  11. Έχει μεταλλαχτει από τα πολλά χιλιομετρα που έχουν γράψει οι τρύπες της

  12. Οι οδοντοστοιχία φταίει που μιλάει ετσι η μεταλλάσσεται σιγά σιγά σε ερπετο;

  13. Ένας ακόμη λόγος για να ψηφίσει κάποιος Τραμπ!!!

    1. Ναι, άμα είσαι Τουρκαλάς, ή Τουρκόφιλος, Τραμπ να ψηφίσεις προδότη… OYΣT!!!

  14. ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ, ΕΓΩ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Comments are closed.