Η μεγάλη κίνηση του Μακρόν και το “σφυρίζω αδιάφορα” του Μητσοτάκη για τους ήρωες των Ιμίων

Κοινοποίηση:
ιμιαα

Οι εθνομηδενιστές του Σημίτη και του Μητσοτάκη λησμόνησαν την θυσία!!!Πριν από λίγες μέρες, κατά την επέτειο ανακωχής του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου ο γάλλος πρόεδρος Μακρόν παρέστη στην τελετή μεταφοράς των οστών του μεγάλου γάλλουσυγγραφέα και ακαδημαϊκού Μωρίς Ζενεβουά στο «Πάνθεον» των Παρισίων, στον παλαιό ναό της Αγίας Γενεβιέβης. Δηλαδή του ναού που από το 1885 καθορίστηκε τόπος για την ταφή των επιφανών ανδρών της Γαλλίας.

Σ’ ένα συγκινητικό λόγο που αποπνέει λυρισμό και ρομαντισμό ο Μακρόν τίμησε μέσω του Μωρίς Ζενεβουά όλους τους μεγάλους νεκρούς του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Τουλάχιστον δέκα φορές ξεκίνησε τις φράσεις του με τη διατύπωση «Εκείνοι του Δεκατέσσερα». Και ο Μακρόν κατέληξε υμνώντας «τους αιώνιους συμπολεμιστές του Μωρίς Ζενεβουά οι οποίοι πορεύονται σήμερα μπροστά από τον ναό των ηρώων της χώρας μας».

Ας έλθουμε σήμερα στα δικά μας δηλαδή στη θλιβερή επέτειο της τραγικής νύχτας των Ιμίων. Της νύχτας όπου έπεσαν μαχόμενοι υπέρ Πατρίδος ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός. Αιωνία η Μνήμη τους! Δηλαδή οι νεκροί που είναι θύματα της άθλιας πολιτικής του Κώστα Σημίτη, του Θόδωρου Πάγκαλου και όλων εκείνων που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να «νεκραναστήσει»!

Όπως είπαμε λοιπόν, ας έλθουμε στα δικά μας. Αν τολμούσε κάποιος να ψάλλει το εγκώμιο των ηρώων που έπεσαν την νύχτα των Ιμίων, όπως το έκανε ο Μακρόν για τους νεκρούς του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου, τότε θα είχαν βγει όλοι οι εθνομηδενιστές του ΕΛΙΑΜΕΠ και όλα τα μπουκωμένα κανάλια που στηρίζουν το Σημίτη και τον Μητσοτάκη για να θάψουν την μνήμη των ηρώων.

Αυτό είναι το κατάντημα στο οποίο οδηγεί σήμερα την Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Λησμονιά στους νεκρούς που αγωνίστηκαν για την Ελλάδα και υποταγή στην πολιτική Σημίτη για να παραδώσουμε την Ελλάδα στις ορέξεις των Τούρκων.

No passaran!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο Φανφαρας, ο φαφλατας…εξυπνακιας , ο ….πολυξερος του Sky , μαλωσε την ΕΕ που δεν κανει …..ντα ντα τον Ορμπαν και τον ανεχεται!!!!!! Και γιατι;;;;;;; Γιατι ο Ορμπαν εγραψε στα παλια του τα παπουτσια τους γραφειοκρατες της ΕΕ και τα λαμογια των φαρμακευτικων εταιριων fiezer και Moderna που παιζουν τα παιχνιδια τους και αγορασε το Ρωσικο και το Κινεζικο εμβολιο!!!!!! Δεν ηξερε να σε ρωτησει πρωτα εσενα, πολυξερε , τι να κανει!!!!!! Αυτος νομιζει οτι ο Ορμπαν ειναι μαριονετα, σαν τους δικους μας!!!!!!!!

  2. Στέφανε τον είδες τον απόστρατο ναβαρχο στο τουρκοκαναλο το ΣΚΑΪ στον πουλημένο τον καμπουρακη τι έλεγε? Δες το και θα καταλάβεις ποιοί μας κυβερνούν!

  3. Είχε δουλειά ο άνθρωπος! Πήγε Τρίκαλα και Καρδίτσα για ψηφαλακια!

Comments are closed.