Η μεγάλη δικαίωση του καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη – Βασανίζουν ασύστολα τους Έλληνες πολίτες και τους στερούν την ελευθερία

Κοινοποίηση:
ιωαννιδης

Διαστάσεις ομαδικού βασανιστηρίου του πληθυσμού λαμβάνουν πλέον οι κυβερνητικές αποφάσεις για τον «περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού» καθώς την απόλυτη αποτυχία του lockdown και το αδιέξοδο της πολιτικής τους, κάτι που είχε καταδείξει ο καθηγητής Ιατρικής και Επιδημιολογίας του πανεπιστημίου Στάνφορντ των ΗΠΑ Γιάννης Ιωαννίδης, την διαδέχονται ασυνάρτητες αποφάσεις νέων περιοριστικών μέτρων.

Με 1.151 θετικές διαγνώσεις κορωνοϊού και με τις 612 περιπτώσεις στο σύνολο της περιφέρειας και τον κεντρικό τομέα της Αθήνας θέλουν πάλι «να μικρύνουν την αλυσίδα» που έχουν φορέσει εδώ και 11 μήνες στο λαιμό των πολιτών, μια πανηγυρική απόδειξη της αποτυχία τους.

Και όλα αυτά μετά την έναρξη των εμβολιασμών! Οι οποίοι υποτίθεται ότι θα έφερναν την σωτηρία, αλλά φευ!
Ο περιβόητος καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας και οι άλλοι «ειδικοί» που επικαλείται η κυβέρνηση επιτίθενται στοχευμένα σε αυτούς που αρνούνται να εμβολιαστούν (έχουν βάλει στο μάτι το υγειονομικό προσωπικό που σε μεγάλο ποσοστό αρνείται να κάνει το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech που ευθύνεται για τόσες παρενέργειες.

Η οικονομία έχει καταστραφεί εντελώς και πλέον έχουμε περάσει στο στάδιο του βασανισμού των πολιτών, χωρίς, το τονίζουμε, να υπάρχει καμία ένδειξη που να λέει ότι «τα lockdown σώζουν».

Και αυτό αφορά όλη την ΕΕ και όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά στην Ελλάδα η κατάσταση είναι τραγικότερη όλων.

Eνώ είναι σαφές ότι οι περιοχές που κατοικούνται από πρώην και νυν παράνομους μετανάστες και Ρομά σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα «σέρνουν» τον χορό της μετάδοσης της ασθένειας, η κυβέρνηση αρνείται να καταδείξει τους υπεύθυνους, βασανίζοντας ολόκληρο τον πληθυσμό και καταδικάζοντάς τον σε οικονομική και κοινωνική καταστροφή.,

Όπως ακριβώς είχε πει ο καθηγητής Επιδημιολογίας Γιάννης Ιωαννίδης («μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα έχουμε 5.000-10.000 νεκρούς λόγω των lockdown») τα μέτρα που λαμβάνονται αυτοτροφοδοτούν την πανδημία.

Τώρα ετοιμάζονται για ακόμη πιο σκληρά μέτρα, χωρίς να ξέρουν πού βαδίζουν και χωρίς να ξέρουν τι κάνουν.
Όσο για το εμβόλιο  των Pfizer/BioNTech και τα αποτελέσματα του εμβολιασμού στο Ισραήλ ο Γκάμπι Μπάρμπας ερευνητής στο επιστημονικό ινστιτούτο Weiszmann, στο Τελ Αβίβ, εξηγεί την εν μέρει αποτυχία του προγράμματος εμβολιασμού σε ότι αφορά την ανοσία του πληθυσμού:

«Το έμμεσο αποτέλεσμα είναι όταν ένα μέρος το πληθυσμού έχει εμβολιαστεί, δημιουργείται ένα επιδημιολογικό φράγμα το οποίο μειώνει τη μεταδοτικότητα (…) Όμως το αποτέλεσμα αυτό είναι πιο δύσκολο να εκτιμηθεί.

Γνωρίζουμε ότι το εμβόλιο μειώνει τον κίνδυνο νόσησης, (…) όμως δεν γνωρίζουμε αν μειώνει και τη μεταδοτικότητα.

Ο αριθμός των ατόμων που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό δεν έχει μειωθεί πραγματικά εδώ και ενάμιση μήνα.

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν τηρείται το lockdown ή επειδή το εμβόλιο δεν μειώνει τη μεταδοτικότητα; Κανείς δεν μπορεί να πει προς το παρόν».

Και στο Ισραήλ έχει εμβολιαστεί το 60% σχεδόν του πληθυσμού!

Κάποιος να σώσει την Ελλάδα;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. γιαυτο τον αποκλεισαν απ ολα τα καναλια λογω αληθειας πρεπει να παει με τα σκυλια να μας ρουφηξουν το αιμα , αν ηταν οι λιμοξιολογοι σε αναστολη τι αποφασεις θα επερναν ; αν 11 μηνες πηραν 2 φορες απο 500e θα εβγαζαν της ιδιες αποφασεις δεν νομιζω .

  2. Ο Ιωαννίδης έλεγε πως είναι “μια γρίππη”. Μετά έλεγε “πάρτε μέτρα θα πεθάνει κόσμος”. Μετά πάλι “όχι λόκντάουν”. Εντάξει, καταλάβαμε. Ο Ιωαννίδης έχει άπειρες αναφορές στην επιστημονική βιβλιογραφία, γιατί παρουσιάζει πολύ χρήσιμες στατιστικές. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι σημαντικός γιατρός, είναι στατιστικολόγος. Σα να λέμε πως ο Φαναράς που έχει κάνει αμέτρητες (και καλές) δημοσκοπήσεις, είναι μεγάλος πολιτικός ή πολιτικός αναλυτής. Ο Ιωαννίδης είναι της πλάκας.

    1. Ήταν ο μοναδικός που είπε τόσο νωρίς ότι η φονικοτητα είναι πολύ μικρότερη από αυτή που περιγράφεται και ότι ο ιός είναι πάρα πολύ κολλητικος και κυκλοφορούσε ήδη μήνες . Εν τέλει είναι αποδεκτό πλέον ότι η φονικοτητα είναι 2.5 φορές μεγαλύτερη της απλής γρίπης και όχι 20 όπως μας έλεγαν αλλοι. Έλεγε ότι πρπει να παρθούν μέτρα προστασίας για τις ευπαθείς ομάδες και ότι τα λοκνταουν ειναι ένας φαύλος κύκλος στο οποίο επίσης επαληθεύεται. Της πλάκας είναι κάτι τσιοδρες που αντιμετωπίζαν το πρώτο κρούσμα λες και είχε μαύρη πανώλη ενώ είχαμε 100δες ήδη και έχουν σκοπό να μας έχουν σε λοκνταουν περιμένοντας ένα εμβόλιο αγνώστου επιτυχίας και παρενεργειων

  3. Ένας τρομοκρατημένος πληθυσμός είναι πιο εύκολο να ελέγχεται και να διοικείται.

  4. Προσωπικα ακουω και πιστευω εγκεκριμενους επιστημονες οπως ο κυριος Ευαγγελατος και η κυρια Κοσιωνη. Τι να μας πει αυτος ο Ιωαννιδης ο πουθενας ο ψεκασμενος.
    Εξαλλου αν ειχε αξια θα τον εβλεπα στην τηλεοραση πιο συχνα.
    Ζητω η Νεα Δημοκρατια.
    Προς συμπαρασταση στον μεγαλυτερο ηγετη της ιστοριας του ελληνικου εθνους, τον μεγιστο Κυριακο Μητσοτακη, θα κανω και γω εμβολιασμο με τις θηλες εξω.
    Και προς ακομα μεγαλυτερη συμπαρασταση, θα αφησω την γυναικα μου να κανει παρτι με ουζα πανω σε κοτερα εφοπλιστων.
    Ειμαστε ολοι Μητσοτακηδες.

  5. ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΣ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΙΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , Η ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ & ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ Η ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ , ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ , ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ , Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ !!!

    1. αχχαχαχαχα Καλό βρε φίλε!!! Μ’ έκανες και γέλασα! Μάντεψε πού θα τους “τιμωρήσει” ο λαός: ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

  6. Ιωαννίδη κοίτα τα χάλια σου. Στην Αμερική έφαγες κράξιμο πριν ενάμιση μήνα.

  7. ΕΥ ΖΗΝ Γ ΜΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 02-02-2021 / Ο Δρ. Δημήτρης Αντωνίου για την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ του εμβολίου & για τους Ιατρούς. ” ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΙΟΓΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ” / ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

    √ ΜΕΤΑ ΤΟ 8:20 H ΟΜΙΛΙΑ TOY ΙΑΤΡΟΥ
    √ ΜΕΤΑ ΤΟ 26:50 Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

    / ΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ :Γενικός Χειρουργός – Ογκολόγος/ Διδακτορικό στην μοριακή ανοσολογία  https://www.facebook.com/elspa.spael.3/posts/234549894911902?__cft__[0]=AZW38I1CdCgN7ttB-ZCHa2fQmGHAXkTPAZgrI7xIViyZ-ZkF2fSVjj8seyQD6x8mUEDip8L2Pj-tzIcuP6mh5Iqp28yjYHBbwxe_PHKnAAXUtlp7jirwxAztgap-u7SE-9mXUyXjJCT0Pv_zixc8wxC8WdssqBHBKkqsqvXHQ-j8QvYBuV-TT6Xh8zL268Urq0YoJxR1QFy-7u6JiVohXZLZwGrSqoEYuDhLxUvu6mOMTw&__tn__=%2CO%2CP-y-R

  8. Σωστά κε Ιωαννίδη, αλλά πές τους πως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

  9. Πολύ σωστό άρθρο. Η αλήθεια είναι ότι οι καταυλισμοί Ρομά οι περιοχές που ζουν πολλοί μετανάστες και ο ανεπαρκής έλεγχος των συνόρων είναι οι αιτίες που συνεχίζει ο ιός. Αν δεν γίνει κάτι για τις 3 αυτές εστίες όλα τα άλλα μέτρα είναι χωρίς ουσιαστική αξία.

  10. Ιωαννίδη τι κάθεσαι και ασχολησε με τους πιτουρες στην Ελλάδα. Αφού δεν σε ακούει κανείς!!! Στην Ελλάδα γίνονται μπίζνες και τα φράγκα είναι πάρα πολλά!!

Comments are closed.