Η μία “φάπα” πάνω στην άλλη! «Ξετίναξε» τον Δημήτρη Καμπουράκη στο ΟΠΕΝ η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, Βάσω Πανταζή! Πρόεδρος των ΕΛΛΗΝΩΝ ο Ταξίαρχος Δ. Χατζηλιάδης! – Ο Βορίδης κυκλοφορούσε με φαλτσέτες και τσεκούρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
θΕΜΙΣ 1

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μετά τις εκλογές θα γελάσει μπαρδαλόν ερίφιον που έλεγε και ο σκιτσογράφος Οδυσσέας Δημητριάδης, έτσι θα δοξαστεί η ηγετική στρατηγική του Ηλία. Ο καθηγητάκος του Μαξίμου θα υποστεί τρομακτικό κάζο, αποδεικνύεται πως είναι νήπιος περί την πολιτική.

  2. Ξέρουν αυτοί που αντιδρούν λέγοντας ψέματα και βλακείες σαν υστερικοι πόσο χρήμα έχει πάρει το κανάλι που δουλεύουν απ’τον Κούλη και ποιο το ποσοστό τους. Για αυτό τρελαίνονται. Δεν ακούσατε τι είπε τη Δευτέρα στο Στέφανο ο πατριώτης και πολλοί έχασαν τον ύπνο τους. Σιγά μη δεν ξέρουμε τους Μητσοτάκηδες. Απλά όποιοι τρώνε δεν μιλάνε.

  3. Οτι θελει λεει ο καθε θρασυδειλος αθλιος δημοσιογραφισκος εναντιον ενος ανθρωπου που βρισκεται αδικα στην φυλακη , μην ξεχναμε οτι η εισαγγελεας στην πρωτη δικη εκανε προταση αθωωτικη και μπραβο της , και δεν μπορει να τους αντιμετωπισει προσωπο με προσωπο !!! Αλλα αν ηταν παρων στα Πανελ ο Κασιδιαρης δεν θα τολμουσαν αυτα τα ανθρωπακια να ξεστωμιζουν ολον αυτο τον οχετο της συκοφαντιας και της λασπης!!! Στα τσακιδια ξεπουλημενοι υποτακτικοι αυτων ολων που κατεστρεψαν την χωρα!!!!

  4. Συγγνωμη αλλα με τετοιους οχι μονο δοσιλογους αλλα ανικανους προς ασκηση επαγγελματος η δημοσιογραφια ξευτιλιζεται!

  5. Ρε Καμπουράκη, καλύτερα να τρως παρά να μιλάς. Φοβάσαι μη σε κάνουν ντα οι εντολείς σου;

  6. Συγχαρητήρια Ηλία. Και γιατί είσαι παλικάρι αλλά και για την φοβερή δικηγόρο που έχεις. Τον τάπωσε τον Καμπουράκη που μίλαγε για αδικήματα που δεν κατηγορείται ο Ηλίας!

  7. καμπουρακη βλαμενε καποιος αλλος κυκλοφορουσε με τσεκουρι στα χερια δεν μπορει θα τον ξερεις η κανεις την παπια αντε δημοσιογραφακια της οκας το κουρασατε πια αληθεια γιατι δεν μας λετε απο τα καναλια σας ποια ατομα ειναι αναμεμιγμενα απο νδ στους βιασμους της 16χρονης στα σεπολια εκει την κανετε βαβα

  8. ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ. ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑ ΦΑΛΤΣΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΤΣΕΠΗ ;;;;;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΥΡΜΗΓΚΙ. ΑΣ ΠΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ.

Comments are closed.