Η μέρα που η Πολωνία μαζεύει χρήματα για νοσοκομεία, μαιευτήρια και γηροκομεία! Δεν θα πιστεύετε το περσινό ποσό

Κοινοποίηση:
ΛΚΞΦΗΚΗ

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα εδώ και 32 χρόνια σερί η Πολωνία συνεχίζει ακάθεκτη σε αυτό που ξεκίνησε!

Απλοί πολίτες, εθελοντές, πολλοί διάσημοι συμμετέχοντας στην όλη εκστρατεία και καμπάνια μαζεύουν χρήματα από παντού, από περαστικούς, έξω από γήπεδα, εκκλησίες, μαγαζιά, χωρίς να ενοχλούν τα σπίτια. Με τον σκοπό να είναι ιερός. Όλα τα χρήματα πάνε απευθείας σε υγειονομικές μονάδες, είτε αυτό αφορά νοσοκομεία, κλινικές μαιευτήρια, γηροκομεία κ. ά. Για συντήρηση μηχανημάτων, αγορά καινούριων και παροχή πλήρους εξοπλισμού, καλύπτοντας τις ανάγκες! Φυσικά, η όλη κινητοποίηση και διαδικασία ξεκινά από μέρες πριν και όχι μόνο στις 28/1.

Πέρσι μόνο, σε όλη την Πολωνία λοιπόν συγκεντρώθηκαν κοντά 500.000.000 ευρώ! Οι δωρεές πιάνουν τόπο φυσικά και οι Πολωνοί πιστοί στις υποχρεώσεις τους, τηρούν απαρέγκλιτα τις αγαθοεργίες.

Φωτό: instagram

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ναιιιιι οι υπερπατριωτες Μπολωνοι…δεν εχουν αφησει σπιτι αμαξια φορτηγα,οτι κινηται και μεταφερεται…γιατι τα δουλεψαν μα τα δωσουν? Μου αρεσει που πολλοι τους αρεσουν που δεν εχουν λαθρο,αλλα οι μισες πολωνεζες εχουν απο 2…3 μουλικα,τους εισαγουν..οπως και οι τσεχες…κατι ηξεραν οι μουστακιοφοροι το 1939….

Comments are closed.