Η κόκκινη Porsche κάμπριο! Στεφανίδου –Ευαγγελάτος :Πυρ και μανία στα social για το κάμπριο χωρίς ζώνη ασφαλείας (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
taticar

Οριστικό αντίο στον ΣΚΑΙ είπε την Κυριακή η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία έκανε την τελευταία της εκπομπή από το κανάλι του Φαλήρου.

Μετά το τέλος της εκπομπής της, η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να το γιορτάσει κάνοντας μια βόλτα με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο τη βλέπουμε να είναι στο κάμπριο αυτοκίνητό τους στη θέση του συνοδηγού και τον Νίκο Ευαγγελάτο να οδηγεί.”Μαγευτικό ελληνικό καλοκαίρι για πάντα!!! #greece #summer #summervibes #love #happiness” σχολίασε στην ανάρτησή της την οποία κατέβασε λίγο αργότερα.

Ωστόσο, αυτό που παρατήρησαν οι followers της ήταν ότι δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας και τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή.

Αρχικά η παρουσιάστρια άρχισε να διαγράφει αρνητικά σχόλια (όπως φαίνεται από τα screenshots) αλλά στο τέλος διέγραψε όλη την ανάρτηση.

H Tατιάνα δεν μπορούσε να υπολογίσει ότι θα ήταν τόσο μεγάλη η οργή από τους ακόλουθους ης κι έτσι λοιπόν αναγκάστηκε να αφαιρέσει το βίντεο από τους προσωπικούς της λογαριασμούς σε instagram και twitter

Δείτε το video :

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μακάρι να πεθάνουν κι οι 2.σκουπιδια. Η σκατιανα πουτανιδου να λιώσει από καρκίνο

  2. Ο βλαχο Κεφαλλονίτης και η περάστε κόσμε του Αντεννα….. Στα τέτοια μας…

  3. Ο εισαγγελατος μια ζωή είναι αγελαστος και θλιμμένος σε όλες τις φωτογραφίες. Πριν παντρευτούν χαμογελούσε κανονικά μετά όμως είναι συνέχεια θλιμμένος.. Κρίμα! 🙁

  4. Χεστηκ@με αν φοράνε η όχι ζώνη. Δεν ξέρουν; και όσο για τα γελάκια και την ανεμελιά και δήθεν περνάμε καλά και όλα ωραία τα κλαμενα της ματιά τα λένε όλα. Δίπλα στον άντρα με την γέρικη κουμπουριασμενη κορμοστασια

  5. Ο κόσμος γιατί ασχολείται μαζί τους αν δεν τους πανε; Μια φορά έχω κοιτάξει το ινσταγκραμ της. Σε όλον τον κόσμο που λέει για τα λεφτά που πήραν τους ρωτώ αν θα τα έδιναν σε αυτούς δεν θα τα έπαιρναν; Ούτε ένας δεν θα έλεγε όχι. Κι εγώ θα τα έπαιρνα

  6. Θα κανω σχολιο με το ιδιο υφος που ειχε ο εισαγελλατος σε οσους δεν κανουν το εμβολιο.
    ‘ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΦΑΙΡΈΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΟΥΣ’ !!!!!

Comments are closed.