Η κυβέρνηση της Τρίπολης διαψεύδει ότι αντάρτες από την Συρία μάχονται στο πλευρό της

Κοινοποίηση:
libui-sugkrouseis

Η αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ κυβέρνηση της Λιβύης στην Τρίπολη απέρριψε σήμερα τους ισχυρισμούς ότι αντάρτες από την Συρία, με την υποστήριξη της Τουρκίας μάχονται στο πλευρό των δυνάμεών της, σε μάχες που γίνονται γύρω από την Τρίπολη.

Η διάψευση ακολουθεί την διαδικτυακή προώθηση ενός βίντεο που δείχνει μία ομάδα μαχητών να μιλάει σe διάλεκτο της Συρίας, με τους αντάρτες να ισχυρίζονται ότι έχουν καταλάβει έναν στρατιωτικό καταυλισμό από πιστούς μαχητές στον Χαλίφα Χαφτάρ, που αντιμάχεται την κυβέρνηση της Τρίπολης (Government of National Accord – GNA).

“Η προώθηση τέτοιων βίντεο είναι μία απεγνωσμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τις νίκες των δυνάμεών μας,” σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της GNA.

Οι δυνάμεις του Χαφτάρ διεξάγουν από τον περασμένο Απρίλιο, επιθετικές επιχειρήσεις με στόχο την κατάληψη της Τρίπολης, έδρας της κυβέρνησης GNA.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Χαζή είναι να το παραδεχτεί ;
    Μόνο αν γούσταρε η Ρωσία με ένα κάρο μέσα και τρόπους θα μας αποδείκνυε αν βρίσκονται ήδη εκεί τζιχάντια μαζί με τον σαρατζ .
    Όπως απέδειξε πως πίσω απ’ τους ισλαμιστές κρυβόταν η Αμερική (CIA – κέντρα εκπαίδευσης)
    και μέσα σε λιγότερο από 48ωρες μέσα σε περίπλοκη επικίνδυνη περιοχή τη νύχτα κατάφερε να περισώσει τον ένα Ρώσο πιλότο ,su-25 που ρίξανε τα μουνιά τα μεμέτια και μετά από μια βδομάδα αφού χεστήκανε πάνω τους μην τους τινάξει η κόκκινη αρκούδα το παλάτι στον αέρα μετανοιωμένος ο ερτοκλαν μπουσουλάγαν σαν λούγκρες που είναι και ζήτησαν δημοσίως συγγνώμη στο Πούτιν.
    Αλλά δεν θέλει ιδιαίτερο μυαλό πιστεύω προσωπικά για να καταλάβουμε αν έχουν πάει και τζιχάντια εκεί κάτω αφού η ίδια η σαρατζ πανικόβλητη ζήτησε τον στρατό του ερτοκλαν απελπισμένα να τσακιστεί να πάει να την ενισχύσει όπως δεσμεύτηκε με την οθωμανική συμφωνία η γαλοπουλοχώρα….Αλλά !
    Το πουλί μάλλον θα πάρει η Σάρα και Μάρα αφού εμπιστεύτηκε τη σουλτάνα.

Comments are closed.