Η κατρακύλα του ΣΚΑΪ δεν έχει τέλος! Η απίστευτη ατάκα του γλίτσα Αυτιά για τους “φιλότιμους ανθρώπους” και τη ΔΕΗ (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
autias_0

Δεν έχει τέλος το ρεζιλίκι του καναλιού που δεν χάνει ευκαιρία να υποστηρίζει κάθε κίνηση της κυβέρνησης, ακόμα κι αν αυτή φέρνει τους πολίτες στα όρια της ανέχειας.

Ο Γιώργος Αυτιάς, δεν ντράπηκε, να χαρακτηρίσει “φιλότιμους ανθρώπους” τους μεροκαματιάρηδες, τους συνταξιούχους (που του έχουν και αδυναμία) που μένουν νηστικοί για να πληρώσουν τις αυξήσεις της ΔΕΗ που επέβαλλε η κυβέρνηση του Κούλη.

Ο απαράδεκτος Αυτιάς είπε στην εκπομπή του: «Είπε μια γυναίκα σε ένα ρεπορτάζ “τρεις βδομάδες έκοψα ακόμα και το φαγητό για να έχω το ρεύμα”. Υπάρχουν φιλότιμοι άνθρωποι», είπε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, έχοντας φυσικά έτοιμη τη δήλωση μιας γυναίκας που έλεγε στην κάμερα του καναλιού πως «δε θα φάω δύο βδομάδες για να πληρώσω το ρεύμα, γιατί αυτό με κυνηγάει, το φαΐ μπορώ να το σταματήσω».

Δείτε το απόσπασμα:

Όπως καταλαβαίνετε η δήλωση αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Κοίτα να δεις που τελικά θα τον κάνουνε και βολευτή. Τη γλιτώσαμε τη προϋγούμενη φορά… αλλά αυτή τη φορά… δε τη γλιτώνουμε!

  2. Μια ζωή ηλίθιος και μαααλάκας ήσουν… οι γονείς σου οι ίδιοι η κυρα Ειρήνη και ο κυρ Γιάννης ούτε να σε φτύσουν σίχαμα.. κι αυτά στα γράφει κάποιος που έτυχε να τους γνωρίσει και να μένει δίπλα ακριβώς στη Κρίνων στου Ζωγράφου

    1. Αίσχος κύριε. Πως επικαλείστε ψώφο εις το ζωντανό; Δεν φωβάστε μηνε και τυχόνε ο ψόφος πάρει φόρα και δεν σταματά;

  3. Μενω κοντα στον ΣΚΑΙ…Ενα απογευμα και ενω παω να μπω στο αυτοκινητο μου παρακολουθω εναν τυπο που το κοιταγε καπως περιεργα…Λεω τι γινεται?Πλησιαζω και βλεπω τον Αυτια…Αρχισε να με ρωταει ποτε πηρα τ αυτοκινητο τι μοντελο ειναι αν καιει πολυ και αν ειμαι ευχαριστημενος…Του απαντησα σε οτι με ρωταγε και ξαφνικα με χαιρεταει λεγοντας “γεια σου φιλε χαρηκα πολυ που σε γνωρισα και κατι τετοια”….Γενικα μου εδωσε την εντυπωση οτι δε στεκει και πολυ καλα…

    1. Η ψυχεδέλεια που δημιουργεί ως μόνιμη κατάσταση στα ζώα η συνεχής μαθητεία τους στο Εβραιομασωνικό σύστημα, τα παρουσιάζει, ως φυσιολογικά συμπεριφορόμενα ζώα που παριστάνουν τους ανθρώπους, αλλά κάτι όμως δεν πάει καλά με αυτά!
      χαχαχαχαχα

  4. Σήμερα υπάρχετε σε λανθάνουσα μορφή μονοκυτταρικου οργανισμού.

  5. Αν και τώρα τελευταία διαδίδεται ο λτι ο Σκάει δε τα σκαει και τόσο πολύ υπέρ της κυβέρνησης.

  6. ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΟΥΓΚΑΝΤΕΖΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ?? ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΧΑΜΕΡΠΕΙΑ

  7. Βλαξ+μικροψ@λης καργα!!!(μου το σφυριξε μια βιζ..α)απο Πασαλιμανι…

  8. αν δεν δούμε τηλεοράσεις να εκσφενδονίζονται από τα παράθυρα, δεν θα βάλουν μυαλό τα αμνοερίφια.
    Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να γλιτώσουμε από καθάρματα σαν τον ασβομάλλι.

Comments are closed.