Η κάμερα «τσάκωσε» τον Βορίδη να κάνει νόημα «τσιμουδιά» στους δημοσιογράφους του Σκάι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
voridis-750x430

H ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Σήμερα» του Σκάι, φαίνεται να ξεκίνησε μετά τις διαφημίσεις, σε μια… ακατάλληλη στιγμή για το πλατό.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης «συνελήφθη» από την κάμερα τη στιγμή που έκανε νόημα στους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου να σιωπήσουν, βάζοντας το δάχτυλό του μπροστά στα χείλη του.

Το πλάνο ξεκινάει με τους 3 τους να συνειδητοποιούν ότι την στιγμή που έκανε το νεύμα ο υπουργός, είχαν ήδη βγει στον αέρα.  Με μια εμφανή αμηχανία να πλανάται, η Μαρία Αναστασοπούλου προχώρησε σε ερώτηση για τα ελληνοτουρκικά με τον Μάκη Βορίδη να… ξεροβήχει.

Το όλο νόημα αυτής της χειρονομίας του Μάκη Βορίδη δεν θα τον μάθουμε ποτέ, ούτε τι είναι αυτό για το οποίο θα… σιωπήσουν οι δημοσιογράφοι.

Δείτε την στιγμή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΕΕΕΕΕ; ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΣΙΩΠΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

  2. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΤ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ Ο ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  3. Ε ρε κατάντια…στον γκασμά δώσανε το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης….

  4. Τι τους κάνει νόημα ρε κορόιδα τους λέει ότι σκαστε και θα φάτε και σεις! Αυτοί τα τρώνε εσείς χάνοι του πληκτρολογίου καθίστε με 3 και 60 και φάτε μνημόνια εθνικό ακροτιριασμο ανύπαντροι άνεργοι αυτοί καλά περνάνε αφού εσείς κοιμαστε και δεν ξεσηκώνεται ουδείς βάλτε και σάλιο για να γλιστράει!

  5. Αν μάθεις τι λένε…… Όταν πέφτουν διαφημίσεις….. Θα έχανες πάση ιδεα…. Το θέμα είναι ότι πολλά κανάλια τα ηχογραφούν…. Για να εκβιάζουν καταστάσεις οι καναλαρχες…..

  6. ΣΚΑΙ ΑΝΤ1 MEGA STAR κ.λ.π. όλοι ανήκουν στο ίδιο σάπιο κύκλο με την Κυβερνώσα παράταξη.
    Μοίρασαν τα εκατομύρια θα μοιράσουν και τα καινούργια και εσύ πρόβατο ψήφισέ τους και πάλι να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους.

  7. Καλά τους έκανε.Σιωπή.Και εσείς και όλοι οι Έλληνες.Εαν δεν σας άρεσε να μην τον ψηφίζατε.

  8. κλαιγεται ο βλαξ οτι αδικηθηκε με το υπουργειο Αγροτικης αναπτυξης

  9. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ!!!

  10. Αλλο δημοκρατία του λόγου,και άλλο, Νέα δημοκρατία του λόγου.Μην τρελαίνεστε!!

  11. Οι παραμυθες που το παίζουν δημοσιογράφοι . Ρε ούτε για κουλουραδες δεν κάνατε εσείς.

  12. Μάλλον θα ετοιμάζονταν να δείξουν δημοσκόπηση που δίνει στο Μητσοτακέηκο μόνο 80% και τους λέει ο Βορίδης “Σκάστε και δείχτε αυτή με το 90% αλλιώς δεν έχει κορωνο-εκατομμύρια”…

  13. ΣΚΑΙ πουλιντζερ ενημερωσης…ελπιζω καποιος να ελεγχει μην αρπαξει τιποτε δανεια χωρις εγγυησεις ο Αλαφουζος οπως οι αλλοι στο Μεγαλο Καναλι
    Ρε παιδια θυμαμαι την εποχη του χρηματιστηριου οταν ο ομιλος εκανε αυξηση κεφαλαιου για να εχει δηθεν τις καλυτερες τυπογραφικες εγκαταστασεις στον πλανητη και τον κατηγορουσαν οτι πηγε τα χρηματα στην Ρουμανια και εκανε παραγγελιες πλοιων
    Τι εγινε με αυτη την υποθεση αληθεια…ξερω τι θα μου απαντησετε …στο αρχειο……

Comments are closed.