Η θλιβερή εικόνα του πρώην ισχυρού υπουργού – Ο Άκης Τσοχατζόπουλος με αναπηρικό καροτσάκι στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
5171170

Σε αναπηρικό καροτσάκι εμφανίσθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Εμφανώς καταβεβλημένος, ο πρώην υπουργός μετέβη στον Αρειο Πάγο, όπου κατέθεσε υπόμνημα – αναφορά σχετικά με την καταδικαστική για εκείνον απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το Εφετείο δεν ανέδειξε τα πραγματικά περιστατικά. Ο πρώην υπουργός δεν είδε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, παρά κατέθεσε στο πρωτόκολλο το υπόμνημά του.

5171171
5171168
5171169
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ειναι για λυπηση ομως εκεινος δεν λυπηθηκε ποτε κανεναν Ηταν ανελέητος τι να πρωτοθυμηθει κανεις ….πως ηρθε στην κατοχη του το ακίνητο της Πατησιων; εστελνε καθε μερα την ΣΔΟΕ ως υπουργος οικονομικων, στους ενοικους του μεχρι που τους κατέστρεψε… το κινηγητο στον Κακλαμανακη γιατι δεν ηταν πασοκ αδιαφορώντας αν εφερνε μεταλια στην Ελλαδα τοτε;…. οταν κατέρρεε το χρηματιστηριο εκανε το παπαγαλακι της fierratex και πηρε στο λαιμο του δεκαδες ανθρωπους ακομα και τα παιδια της ασφαλειας του που εχασαν τα σπιτια τους;…. την εντελώς αγραμματη -υπεγραφε με σταυρο!- πρωτη του ξαδελφη που απο κοπτοραπτου την εκανε διευθυντρια! στο ΙΚΑ Πετρουπολεως την επομενη που ορκιστηκε υπουργος υγειας το 1981 για να της ξεπληρωσει τις χαρες που του εκανε ως λυσσαλέα συνδικαλίστρια στις καυμενες κλωστοϋφαντουργίες οταν ηταν ακομα αντιπολιτευση;… τα απειρα λεφτά που εφαγε απο τον Ελληνικο λαό ως υπουργός Οικονομικών;…. δεν εχει τελος η “πολιτεία” του

  2. Ο Άκης ήτανε μασόνος,τον φάγανε οι παππάδες. Οι τράγοι. Λιγοι την ξέρουν την ιστορία..

  3. Λοιπόν ξεχαρβαλωμενα τηλεθεατόπουλά μου,που έλεγε και η σούπερ Αννίτα, ξέρετε τι είναι θέατρο; Η μάλλον υποκρισία;Η υποκριτική; Ούτε ο ένας στους πεντακόσιους…. Έχετε ακούσει τη φράση, είστε ζωντανοί μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων; Θυμάστε την ζωή της άλλης; Ωραία.Νομιζετε ότι επειδή αναπνέετε ότι ζείτε κιόλας; Λάθος.Ειστε πεθαμένοι αλλά δεν το ξέρετε.

    1. Τσιου ! Αλλαξε ντηλερ, αυτος που εχεις σε χαλαει.

  4. Καμια λύπηση. Έτσι το παιζε και μέσα στη φυλακή και όταν βγήκε έκανε γελώντας βουτιές στην πισίνα. Εμφανίστηκε για να τον πάρουν οι κάμερες. Δεν μπορούσε να εξουσιοδότησει τον δικηγόρο του για να καταθέσει στην γραμ για πρωτόκολλο; πλάκα μας κάνει;

  5. Τι εγιναν τα 30.000.000 εκ ευρω=10.000 χιλ.εκ.δραχμεs απο το ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ???
    η οφσοροδοξη τρυπια κυλοτα ο παρ’ολιγο διγαμοs με το εξωγαμο ο βοσποροχεσμενοs ακομα εξω ειναι ο πρωκτωρ μητρουλαs;;;

  6. Εγώ βλέπω Λαλιώτης πουθενά, Λιακουνάκος αβαβα, Παπαντωνίου αβαβα, σκάνδαλα ΤΤ + ENERGA + …..όλοι αβαβα…….

  7. Ευτυχως υπαρχουν οι ελληνες οι φωτοδοτες για να δειξουν και να αναδειξουν ακομη μια φορα τι εστει προδοτης της ιδιας τους της πατριδας. Αξιοι…αξιοι….αξιοι….

  8. Eνα καλο εκανε και αυτο ειναι οι S300 που εφερε στην Ελλαδα.
    Ενα οπλο ρωσικης τεχνολογιας χωρις να μπορει να ειναι δεσμιο και ελεγμενο απ τους αμερικανους..
    Ισως και γι αυτο να ειναι ο λογος που τον κυνηγησαν…
    Μηπως οι υπολοποι κλεφτοπασοκοι ηταν καλυτεροι απ τον Ακη?

    1. Τους S300 τους αγόρασαν οι Κύπριοι (που απαγορευόταν να αγοράσουν αμερικάνικα όπλα) και όταν τους απείλησαν οι μογγόλοι με πόλεμο (αν τους τοποθετούσαν σε κυπριακό έδαφος) τότε τους έδωσαν στην Ελλάδα.

  9. ναι θα τον λυπηθούμε κιόλας. ακόμα τα κλεμμένα που έφαγε θα τα τρώνε τα δισέγγονα του.

  10. Tα μνημονιακα καθαρματα της ΝΔ εφαγαν οσο 10 Τσοχατζοπουλοι.

  11. Τόν χαντακωσε η αγορά τού νεοκλασσικου στήν Διονυσίου Αεροπαγιτου απέναντι από τήν Ακροπολη. Προκάλεσε τόν φθόνο τών συντρόφων καί τά μαχαιρώματα. Αυτός ο τύπος απάντησε στήν μητέρα τού αεροπόρου που θυσιάστηκε στόν Ωρωπό γιά να μήν ρίξει τό αεροσκάφος σε κατοικιμενη περιοχή “Ακόμη εκεί είσαι” !!!! όταν τού ζήτησε νά αναγερθει μνημείο τής θυσίας τού γιού της.

    1. Μέγιστο καθίκι που καμμιά συμπόνια δεν του πρέπει…

  12. …κι ένα πρόστιμο, γιατί δε φοράει καλά τη μάσκα… 😁

  13. Γιατί ποιος σου πε οτι ακόμα δε κάνει?ποιος σου πε οτι δεν είναι στημένο το καρότσι?δες το ντύσιμό του..δες τον παπαράτσι που τράβηξε..γωνίες, μεριές…για να τον λυπηθούμε..ουστ

  14. Έκανε όμως μία ζωαρα μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο που δεν θα την ζούσαμε ούτε ούτε σε 1000 Χρόνια εμείς οι κοινοί θνητοί. Πασοκαρα στα καλύτερα της δεκαετίας 80 και 90. Μπουζούκια και γκομενιτσες κάθε βράδυ +όλα τα άλλα. …

Comments are closed.