Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό και η υποδοχή της Φαίης Σκορδά(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΡΡΡΡΡΡΡ

Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος. Ο παρουσιαστής είναι και πάλι στο Πρωινό, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και το πρωί της Δευτέρας τον υποδέχτηκαν και πάλι στην τηλεοπτική του παρέα.

Υπό τους ήχους του Pulp Fiction, ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε στο πλατό, εμφανώς αμήχανος αλλά χαμογελαστός με την πρώην σύζυγό του να τον υποδέχεται επίσης χαμογελαστή, ενώ λίγο πριν περάσουν στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα μπήκε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


«Μαμά! Μπαμπά», ακούστηκε να λέει με τη μουσική να παίζει πάντα δυνατά.
Μετά την επιστροφή από το break, η Φαίη Σκορδά κι επίσημα τον καλωσόρισε: «Καλώς επέστρεψες και καλοστέριωτος» είπε, με τον Γιώργο Λιάγκα να παραδέχεται πως του έλειψε το Πρωινό, χαίρεται που είναι και πάλι μαζί, τονίζοντας: «Κοίταξε πώς τα φέρνει η ζωή». Η παρουσιάστρια με τη σειρά της παραδέχθηκε πως υπάρχει μια μικρή αμηχανία.

Στη συνέχεια στο πλατό μπήκε η νέα ομάδα της εκπομπής, ενώ ανάμεσα στους καινούργιους συνεργάτες τους είναι ο Τάσος Τεργιάκης, πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη. Επίσης, επανήλθε η Νάνσυ Παραδεισάνου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Σαβουρα………….για φτύσιμο και κλείσιμο της Τηλεβρωμιας μπας και τους στείλουμε σπίτια τους να κουτσομπολευουν μεταξύ τους για τους φελλούς!!!!!

  2. Όλα τα λεφτά χτες στο ράδιο αρβύλα ήταν η κατά τα άλλα όχι ξανθιά Ηλιάνα που προσπαθούσε να δείξει μια φρυγανιερα ορθια οτι κανει φρυγανιες στα πλαγια δλδ και ενω την διορθωναν απο το κοντρολ αυτη συνεχιζε

  3. Ολος ο κοσμος να βλεπει NETFLIX αλαργα απο τηλεσκουπιδια μεγαλος κινδυνος απο…… κορωνοϊο

  4. Η ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΒΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ.

  5. ….με την παρουσιαση και το εβραικο συρτακι των στεππων που χοροπηδουν συνηθως οι σαρματες-σκυθες …..καταλαβα , καταλαβα ….και γλομπακια και βαρβαροτητα.

  6. ΟΥΣΤ με τους σαββούρηδες PEEEEEEEEEEE!!! Στείλτε στον πάτο της τηλεθέασης ΟΛΑ AYTA τα εμετικά ΣKOYΠIΔIA, που κάποιοι σώνει και καλά μας τα ξαναμοστράρουν συνεχώς!!! ΦΥΣΙΚΑ, ποιάς τηλεθέασης… των μαϊμουδομετρήσεων, κατά το δοκούν, ώστε σαβουροεκπομπές φθηνιάρηκες να παίρνουν πολλές διαφημίσεις… και φυσικά, κάποιοι οπίσθιοι είτε ανδρικοί, είτε γυναικείοι, θωπεύονται αναλόγως… είδα και τον ατάλαντο Τανιμανίδη και τη βλαχόφατσα Σπυροπούλου, θα μας επιβάλουν ξανά!!! EΛEOΣ!!!! ΣKOYΠIΔIA!!!! ΣIXAMATA!!!! ΞEPATA!!!!! ΣAΠIΛAAAAA!!!!!!

  7. ΟΥΣΤ με τους σαββούρηδες PEEEEEEEEEE!!! Στείλτε στον πάτο της τηλεθέασης ΟΛΑ AYTA τα εμετικά ΣKOYΠIΔIA, που κάποιοι σώνει και καλά μας τα ξαναμοστράρουν συνεχώς!!! ΦΥΣΙΚΑ, ποιάς τηλεθέασης… των μαϊμουδομετρήσεων, κατά το δοκούν, ώστε σαβουροεκπομπές φθηνιάρηκες να παίρνουν πολλές διαφημίσεις… και φυσικά, κάποιοι οπίσθιοι είτε ανδρικοί, είτε γυναικείοι, θωπεύονται αναλόγως… είδα και τον ατάλαντο Τανιμανίδη και τη βλαχόφατσα Σπυροπούλου θα μας επιβάλουν ξανά!!! EΛEOΣ!!!! ΣKOYΠIΔIA!!!! ΣIXAMATA!!!! ΞEPATA!!!!! ΣAΠIΛAAAAA!!!!!!

  8. Μια βλακόφατσα για παρουσιάστρια,ενας μπούλης που το παίζει γόης και ενας ούγκανος με πιθηκόφατσα που τον παρουσίαζαν σαν sex symbol.Σκουπιδαριό.

  9. Η Σκορδά, εδώ και δύο χρόναι, έχει ”λειάνει” κι άλλο τη μύτη της.Είχε μείνει μιά μικρή καμπούρα, απο την πρώτη επέμβαση που είχε μυτόγκα.

Comments are closed.