Η επιστροφή του Αυτοκράτορα! Ένας Ολυμπιακός με απίστευτη καρδιά προκρίθηκε στο Final 4 στο Βελιγράδι, κέρδισε (94-88) την Μονακό στο ΣΕΦ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή2

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final-4, αφού επικράτησε της Μονακό στο 5ο και τελευταίο ματς της σειράς, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» που ήταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με ένα «ξέσπασμα» στα τελευταία λεπτά της τέταρτης περιόδου, πήραν το προβάδισμα που το κράτησαν μέχρι τέλους και νίκησαν με σκορ 94-88.

Η ελληνική ομάδα έτσι επικράτησε με σκορ 3-2 απέναντι στη μαχητική Μονακό και πλέον θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο στο Final-4 του Βελιγραδίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πολλά σημεία του αγώνα η γαλλική ομάδα προηγούταν με διαφορά ακόμα και 10 πόντων, όμως στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι άξιζε αυτός τη μεγάλη πρόκριση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πες στον σαρηγιάννη που μελετουσε τα λύματα τον δεκαπενταύγουστο, να πεταχτεί μέχρι το σεφ. Χαμό είδα άρχων ογικιάλιε, πάντως τη μουσική στην εστίαση την απαγόρευσες!

Comments are closed.