Η επική ανάρτηση απάντηση του Ατρόμητου στο φοβερό γκολ του Λιονέλ Μέσι: “Κάτι για ανάποδα ψαλιδάκια ακούσαμε…”

Κοινοποίηση:
vellios

Ο Ατρόμητος με αφορμή το ανάποδο ψαλίδι του Μέσι θυμήθηκε εκείνο που είχε πετύχει ο Απόστολος Βέλλιος στην αναμέτρηση με την Λαμία.

Το υπέροχο γκολ που πέτυχε με ανάποδο ψαλίδι ο Λιονέλ Μέσι κόντρα στην Κλερμόν έγινε viral. Ο Ατρόμητος έσπευσε να δώσει τη δική του απάντηση.

“Κάτι για ανάποδα ψαλιδάκια ακούσαμε…” έγραψαν σε ανάρτηση που συνοδευόταν από το υπέροχο γκολ του Απόστολου Βέλλιου πριν από σχεδόν τρία χρόνια (01/09/2019) στο ματς με τη Λαμία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τέτοια γκόλ βάζουν κατά καιρούς πολλοί άγνωστοι παίκτες. Είναι να σου καθίσει το σούτ και γίνεται γκόλ. Στην περίπτωση του Μέσι είναι κάτι που γίνεται επειδή το θέλει και το υπολογίζει. Αυτή είναι η διαφορά του τυχαίου από το ταλέντο. Το λέω επειδή έπαιζα μπάλα…..

  2. Στο γκόλ του Ατρόμητου, που σίγουρα ήταν από τα καλά και τα σπάνια είναι άξιο θαυμασμού, αλλά πιστεύω το γκόλ του Μέσι ήταν ανώτερο σε ποιότητα εκτέλεσης και βαθμό δυσκολίας, επειδή στο γκόλ του Ατρομήτου ο εκτελών ήταν γυρισμένος προς το πλάι αριστερά, ενώ ο Μέσι είχε το τέρμα εντελώς πίσω του χωρίς ορατότητα, αλλά και η κίνησή του ήταν πιο δύσκολη.

Comments are closed.