“Η εμπειρία μου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ”. Ο Αγωνιστής Αργύρης Νταλιάνης πολύτεκνος ιατρός καρδιολόγος μαζί με 7500 υγειονομικούς σε αναστολή και διωγμό από την κυβερνώσα Χούντα.

Κοινοποίηση:
ntalianis-argiris-2

Ο Αγωνιστής Αργύρης Νταλιάνης

πολύτεκνος  ιατρός καρδιολόγος:
Η εμπειρία μου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ
Η κυβερνητική τρομοκρατία και η ένοχη σιωπή των 300 αμνών

ΚΑΤΩ  Η  ΧΟΥΝΤΑ

Η Πίστη μας και οι Ιδέες μας είναι σαν τα καρφιά, όσο τις χτυπάτε, τόσο πιό βαθιά ριζώνουν.

agonasax.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σιγα μωρε πως κανδις ετσι; ουτε φάλαγγα σου έκαναν ουτε βραστα αυβγα δου έβαλαν στης μασχάλες ουτε ξύλο εφαγες ,τσ τσ τσ χαλβαδες γίνατε σαν τα νεοκομμουνια , οι παλιοί άντεχαν πιο πολύ.

  2. Πραγματικοί ήρωες οι υγειονομικοί σε αναστολή που αντιστέκονται για όλους μας. Και συνέλαβαν υγειονομικούς την ώρα που οι λαθραίοι παίρνουν και επιδόματα με τον πλεύρη υπουργό! Αλλά να μας πει και ο πλεύρης κάτι για το τζαμί και τους λαθρομετανάστες που έλεγε συνέχεια παλιά! Έστω να δικαιολογήσει τα επιδόματα όπως ζήτησε συγνώμη από τους εβραίους!

  3. Σύγχρονοι ΗΡΩΕΣ οι υγειονομικοί που αντιστέκονται σθεναρά στον αυταρχισμό, που αρνούνται να υποκύψουν σε απειλές και εκβιασμούς και δεν δέχονται να συμμορφωθούν με τις παράνομες και παράλογες αποφάσεις μιάς χούφτας μιζαδόρων δικτατορίσκων, που θέλουν να μετατρέψουν σε άβουλα όντα και σε πειραματόζωα έναν ολόκληρο Λαό … ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ !!!

Comments are closed.