Η ελληνική κυβέρνηση αγωνιά για την ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία και εκποιεί την ελληνική! Έγγραφο για ΕΑΣ

Κοινοποίηση:
mitsotakis_easThumbnail_2024-04-24_01-03-30-930x550-1

Μεγάλη αγωνία προκύπτει για την τύχη της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας και από τον πρωθυποιυργό και από τους υπουργούς του και από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του…Δίνουν και συμβουλές για το τι πρέπει να γίνει.

Την ίδια ώρα όμως οδηγούν την ελληνική αμυντική βιομηχανία στα βράχια! Πρώτα απ΄ όλα τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, όπου η κυβερνητική κοροϊδία σπάει νεύρα. Κοντά 3 χρόνια ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης πήγε στον Υμηττό και έκανε ανακοινώσεις για μετεγκατάσταση του Υμηττού για να δημιουργηθεί στη θέση του …πάρκο υπουργείων!

Που θα μεταφέρονταν τα ΕΑΣ Υμηττού; Ποτέ δεν μάθαμε ,γιατί όπως προκύπτει δεν πρόκειται να μετεγκατασταθούν .Όπως προκύπτει από το έγγραφο που δημοσιεύουμε «πάγιος εξοπλισμός των ΕΑΣ θα εκποιηθεί» και μάλιστα από το ΤΑΙΠΕΔ! Διαβάστε για να καταλάβετε το ενδιαφέρον για την ελληνική αμυντική βιομηχανία…

 

ΠΗΓΗ: militaire.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Παρκο υπουγειων θελει στον Υμηττο ;;;; Μπα τι λες ;;;; Απο ποιες τσεπες θα πληρωθουν για να γινουν ;;;; Αμα τα φτιαξει απο την τσεπη του ας τα ψτιαξεικαι σε δικο του οικοπεδο.Οχι εκει γιατι δεν ειναι δικο του .Αντε πια με τα …..

  2. Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΜΟΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΥΡΟΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΙ ΕΥΡΟΝΤΙΛΗΒΕΡΑΔΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΥΡΟΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΜΠΑΤΗΡΟΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΙΛΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ……ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ……

  3. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΑΒ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΠΤΥΧΙΑ? ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ

  4. Η εκποίηση πώς θα αξιοποιηθεί, ή ποιο άλλο δημόσιο σκοπό θα εξυπηρετήσει; Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο, τα έσοδα πρέπει να καταλήξουν στο ταμείο των ελληνικών αμυντικών συστημάτων, όχι στην τσέπη του μπάσταρδου, ή στο ΤΑΙΠΕΔ.

  5. Και όλα να τα δώσει ο μπάσταρδος αν ήμασταν ένα αληθινά χριστιανικό, όχι παπαδίστικο, έθνος δεν θα είχαμε να φοβηθούμε τίποτα.

  6. Οποιος ή όποιοι ψήφισαν και εφαρμόσουν αυτό το άρθρο, γνώμη μου, θα πρέπει να περάσουν στρατοδικείο και να εκτελεστούν με συνοπτικές διαδικασίες. Με ποιά αρμοδιότητα απογυμνώνουν την αμυντική μας ικανότητα, η ηγεσία του στρατού τι κάνει, είναι καλά, ο μισθουλάκος μπαίνει κάθε μήνα, τα φαντάρια τους χαιρετούν, εφάπαξ θα πάρουν; Ο υπερπατριώτης Βελόπουλος δεν το διάβασε αυτό, η Νίκη τι κάνει ολονυχτίες στον άγιο φουφούτιο, οι Σπαρτιάτες με τι ασχολούνται βγάζουν κουπόνια για την ενίσχυση του κόμματος.

Leave a Response