«Η εκτρωματική Βασιλειάδου και η άλλη η ηλίθια, η Ρένα Βλαχοπούλου»… Όταν ο Κώστας Ταχτσής «πυροβολούσε» τις σταρ ντυμένος γυναίκα! (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
Screen_Shot_2018-09-15_at_12.47.53

Για τη ραδιοφωνική διασκευή του εμβληματικού βιβλίου του Κώστα Ταχτσή «Το Τρίτο Στεφάνι» έχουν γραφτεί πολλά. Ανέβηκε στο Τρίτο Πρόγραμμα του Μάνου Χατζιδάκι, με την Σμάρω Στεφανίδου και την Ρένα Βλαχοπούλου.

 Ο νεαρότατος τότε παραγωγός, Γιώργος Παυριανός, περιέγραψε αργότερα την ιντριγκαδόρικη ατμόσφαιρα μέσα στην οποία ενορχηστρώθηκε η προσπάθεια να πείσουν τα ιερά τέρατα της εποχής να συνεργαστούν για το εγχείρημα.

Αρχικά, ο Κώστας Ταχτσής, που ντυνόταν τότε τραβεστί και ήταν γνωστός για την εριστική συμπεριφορά του. Και κατόπιν η Μελίνα Μερκούρη και η Γεωργία Βασιλειάδου, οι οποίες ήταν οι πρώτες υποψήφιες για τους ρόλους.

Δείτε περισσότερα στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Είχε το τέλος του ηθοποιού των ” δυο ξένων” … μου διαφεύγει το όνομα του..

  2. Τη δική του εκτρωματική φύση ο ελεεινός την αναγνώρισε πουθενά;

  3. Κώστας Ταχτσής η π…ρα του κερατά που το βράδυ έκανε πιάτσα.Ουστ κοπρε

  4. Εαν ειμαστε λάτρεις της τέχνης, οποιασδήποτε μορφής αποφευγουμε να γνωρίζουμε απο κοντά τους δημιουργούς διοτι ως επι των πλείστων η εμπειρια ειναι απογοητευτικη και αυτο μας επηρεάζει στην απολαυση της τέχνης τους Ο Κ.Ταχτσης ως γνησιος καλλιτέχνης ναρκισσος απαξιωτικος…

Comments are closed.