Η εκτέλεση άντρα που βίασε 16χρονη και την έθαψε ζωντανή – Τι είπε στο τέλος ο δολοφόνος(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
death

Ο 49χρονος θανατοποινίτης Ορλάντο Χολ εκτελέστηκε χθες στην Ιντιάνα για τον φόνο της Lisa Rene το 1994.

Ο Χολ και η συμμορία του απήγαγαν τη 16χρονη από το σπίτι της στο Τέξας και η έφηβη έζησε την Κόλαση επί γης: τη βίαζαν ομαδικά για δύο μέρες, πριν ο Χολ την ξυλοκοπήσει φριχτά και τη θάψει ζωντανή στο Αρκάνσας.

Κι όλα αυτά ως εκδίκηση για μια υπόθεση διακίνησης κάνναβης 5.000 δολαρίων που στράβωσε.

Η προγραμματισμένη εκτέλεση σταμάτησε μάλιστα, καθώς ο τοπικός δικαστής είχε αντιρρήσεις για το μείγμα της φονικής ένεσης που ήταν να χρησιμοποιηθεί.

Η υπόθεση έφτασε εκτάκτως στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση και 6 ώρες μετά, η θανατική ποινή εκτελέστηκε κανονικά.

«Είμαι καλά. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπάω», είπε πριν τον εκτελέσουν. Αυτή ήταν η 8η ομοσπονδιακή εκτέλεση από τον Ιούλιο, όταν ο Τραμπ ξανάρχισε την εκτέλεση των ομοσπονδιακών θανατικών ποινών έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια.

Η εκτέλεση του Χολ έγινε μάλιστα από απερχόμενη κυβέρνηση, κάτι που έχει να συμβεί πάνω από έναν αιώνα στις ΗΠΑ.

Η υπόθεση έγινε σωστό δικαστικό θρίλερ στις τελευταίες της στιγμές, με το Ανώτατο Δικαστήριο να ανατρέπει την απόφαση και να δίνει τελικά το πράσινο φως.

Όταν το φονικό κοκτέιλ μπήκε στον οργανισμό του, κάτι προσπάθησε να πει, αλλά δεν τα κατάφερε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΤΡΑΜΠ ΑΡΧΟΝΤΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΜΕΡΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΗΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!! ΕΔΩ ΜΠΑΧΑΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΜΗ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΞΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΕΟΝΙΑ…. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.

  2. προς τι η θανατηφόρος ένεση κύριοι δικαστές; Ένα παλούκι στον απαυτό του και μια κλωτσιά για να μπει στον τάφο. Τίμια πράγματα

    1. και το κορίτσι μαύρο ήταν. Τι κακό έκανε για να αξίζει τέτοια μοίρα;

  3. …και μετα σου λεει η κάνναβη είναι βότανο κανει καλο Τελος οπου υπαρχουν ναρκωτικά η αποκτήνωση είναι μονόδρομος Είναι το πρόσωπο του σατανά στη γη.

  4. Αυτό είναι σοβαρό κράτος με σοβαρούς νόμους και σοβαρούς δικαστές.Για τέτοια φοβερά εγκλήματα μόνο η θανατική ποινή αποδίδει δικαιοσύνη.Για το Ελλαδισταν τώρα τι να πούμε.Εδώ και άνθρωπο στα καλά καθούμενα το πολύ σε 8-10 χρονάκια θα είσαι έξω!!!Ελεύθερος και ωραίος για φας τον επόμενο.

Comments are closed.