Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου γιόρτασε το Halloween «σχεδόν γυμνή» – Αντιδράσεις από το διαδίκτυο (EIKONA)

Κοινοποίηση:
halloween-mariaolympia708

Γιόρτασε το Halloween η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλίξμπουργκ, Μαρία Ολυμπία.

Συγκεκριμένα, η Μαρια Ολυμπία ντύθηκε Κρουέλα Ντεβίλ στην μία της έξοδο και σέξι γάτα στην άλλη, βγάζοντας φωτογραφίες στο Instagram για να δείξει το λουκ της στους χιλιάδες θαυμαστές της.

Κι ενώ οι περισσότεροι φαίνεται πως λάτρεψαν το ντύσιμό της ως Κρουέλα Ντεβίλ, αφήνοντας πολλά αποθεωτικά σχόλια στην φωτογραφία, στην δεύτερη φωτογραφία υπήρξαν πολλές αντιδράσεις.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lympia (@olympiagreece) στις

Δεν ήταν λίγοι, λοιπόν, που στην αμφίεση της Μαρίας Ολυμπίας ως σέξι γάτα έκαναν όχι και τόσο θετικές κριτικές, σχολιάζοντας πως η αμφίεση της είναι προκλητική και δεν είναι κατάλληλη για το στάτους της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Cat fight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lympia (@olympiagreece) στις

«Θα πρόσθετα και μία φούστα με αυτή την αμφίεση. Απλά να την έχει μαζί της», πρόσθεσε ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένας άλλος ανέφερε «Ελπίζω να φοράς και ένα παλτό όταν βγεις έξω».

Ωστόσο τα παραπάνω ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι φαν της στην αρχή, καθώς όσο περνούσε η ώρα υπήρξαν πιο έντονες αντιδράσεις.

«Ελεος», έγραψε κάποιος στα ελληνικά, ενώ ένας άλλος σχολίασε «Δεν λέω να καλύπτει όλο της το σώμα, αλλά η Μαρία Ολυμπία τα δείχνει όλα».

Ένα άλλο σχόλιο πάλι έγραφε… «Αν ντυνόμουν εγώ έτσι για το Halloween» θα ήθελα να δω τι θα έλεγε ο κόσμος».

Πάντως πέρα από τα αρνητικά σχόλια υπήρξαν και πολλοί που υποστήριξαν την Μαρία Ολυμπία, λέγοντάς της πως είναι πολύ εντυπωσιακή και πως μπορεί να φορά ότι θέλει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: