Η είδηση που πέρασε τα ψιλά! Η Ελλάδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί 100.000 λαθρομετανάστες

Κοινοποίηση:
prosfuges-metanastes-ellada-1300

Στα ψιλά πέρασε η είδηση ότι η ελληνική κυβέρνηση προβλέπει την «υποδοχή» 100.000 περίπου λαθρομεταναστών, οι οποίοι θα διέλθουν παρανόμως τα ελληνικά σύνορα επιζητώντας άσυλο. Η συνέντευξη του Μάνου Λογοθέτη, του Έλληνα Ειδικού Γραμματέα, υπευθύνου για την πρώτη υποδοχή των προσφύγων, στη Γερμανική εφημερίδα DIE WELT δεν συγκίνησε κανέναν στη χώρα μας.

Θα διώξουμε 10.000 και θα δεχθούμε 100.000

«Η κρίση είναι εν εξελίξει και είναι σοβαρή», δήλωσε ο κ. Λογοθέτης στη γερμανική εφημερίδα, δηλώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει να απελάσει περί τους 10.000 λαθρομετανάστες στην Τουρκία κατά τη διάρκεια της επομένης χρονιάς, αναδιανέμοντας συγχρόνως τους μετανάστες από τα κέντρα υποδοχής αρκετών νησιών, τα οποία είναι υπερπλήρη.

Περισσότεροι από 41.000 λαθρομετανάστες ζουν αυτοί τη στιγμή σε διάφορα κέντρα, ο μεγαλύτερος αριθμός από τότε που η Ευρωπαϊκή Ένωση υπέγραψε τη συμφωνία για το μεταναστευτικό με την Τουρκία το 2016, με σκοπό τον περιορισμό των μεταναστευτικών εισροών.

Μέχρι στιγμής φέτος γύρω στους 70.000 λαθρομετανάστες έχουν περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση της τάξεως του 46% σε σχέση με το 2018, όπου είχαμε 47.847 αφίξεις.
Η απόρρητη έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η αύξηση αυτόν τον χρόνο και η προβλεπόμενη περαιτέρω έξαρση το 2020 έχει γεννήσει αμφισβήτηση έναντι της συμφωνίας Τουρκίας-Ε.Ε., σύμφωνα με μία λεπτομερή εμπιστευτική έκθεση της Ε.Ε. που είδε το φως της δημοσιότητος νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα στη γερμανική DIE WELT.

Η έκθεση αναφέρει ότι το ελληνικό Λιμενικό Σώμα έχει καταγγείλει, ότι η ομόλογη υπηρεσία του στη Τουρκία αρνείται να συνεργαστεί μαζί του εδώ και αρκετές εβδομάδες και επιτρέπει σε σκάφη με μετανάστες να περνούν προς την Ελλάδα.

Η κατάσταση έχει ενταθεί, καθώς 41.000 λαθρομετανάστες ζουν σε καταυλισμούς που προβλέπουν μόλις 8.530 άτομα. Οι εργαζόμενοι στον τομέα του προσφυγικού φέρονται να εγκατέλειψαν την Κω πρόσφατα, λόγω του αυξανομένου επιπέδου βίας, καθώς η έλλειψη σε τρόφιμα, σε ιματισμός και φάρμακα γίνεται όλο και μεγαλύτερη.
Μέσω Αλβανίας και Βοσνίας η «παράτυπη» αποσυμφόρηση της Ελλάδος

Με σκοπό τον περιορισμό της πίεσης, η Ελλάδα μετέφερε περί τους 34.000 μετανάστες στην ενδοχώρα, πράγμα που οδήγησε σε αντιδράσεις από τις τοπικές κοινότητες. Καποιοι μένουν στην Ελλάδα, αλλά η πλειονότητα φέρεται να προωθείται προς τα ελληνοαλβανικά σύνορα σε μια προσπάθεια προσέγγισης λαθροδιακινητών και μετάβασης στη Δυτική Ευρώπη.

Η νέα βαλκανική διαδρομή γίνεται κατά συνέπεια πιο ενεργή, με εκατοντάδες μεταναστών να ταξιδεύουν μέσω της Βοσνίας, σε μία προσπάθεια να διασχύσουν τα σύνορα με την Κροατία.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η βοσνιακή κυβέρνηση εκκένωσε τον καταυλισμό Βούτσακ, που βρισκόταν κοντά στα σύνορα με την Κροατία και φέρεται να έχει μεταφέρει 800 λαθρομετανάστες σε εγκαταστάσεις στο Σαράγεβο.

Πηγή: BREITBART/ the righter

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Οί 100.000 χιλιάδες είναι η εμπροσθοφυλακή γιά τά πέντε εκατομμύρια λαθρομουσουλμάνων πού θά στείλει στήν Ελλάδα η ΕΕ μέ τή Μέρκελ μέ τή συμφωνία πού έχουν κάνει μέ τόν υποτακ-
    τικό τους τόν δουλοπρεπή υπηρέτη τους στήν Ελλάδα τόν Κούλη τό μαυριδερό.
    Γιάννης Λάκων

  2. Η κυβέρνηση τους υποδέχεται,ΟΧΙ ΟΙ Έλληνες

    Κάποτε ο Έλληνας είχε τα @@ να πει το ΟΧΙ

    Στέφανε τι θα κάνουμε οι Έλληνες;;;;;;;; Δε πάει αλλο

  3. Ο Σαλβινι στην Ιταλία μείωσε κατά 50% τις λαθροεισβολες με τα καινούργια μέτρα.Αλλα εμείς γινόμαστε μόνο παράδειγμα προς αποφυγήν και δεν λέμε να υιοθετήσουμε παρόμοια μέτρα με την γείτονα χώρα μπας και γλιτώσουμε τπτ τώρα που θα ανοίξει τις κανουλες πάλι ο “πολυσυμπαθεστατος” μη χέσω σουλτάνος της άλλης γείτονας χώρας.

  4. Χιο με 650 μεσο ορο ανα ημερα οχι 100.000 αλλα 250.000 το χρονο θα μπαινουν.

  5. ΕΛΛΑΣ εγω εγραψα το σχολιο μου για το θεμα, τους λαθρο και χωρις να πειραξω κανενα δεν βλεπεις τι γραφουν οι λαθρολαγνοι;;;;;; Βριζουν χωρις λογο και βγαλε εσυ τα συμπερασματα σου ποιοι ειναι Ανθελληνες!!!!!!!!!!

  6. για ολα αυτα φταινε τα κολοχερα σας που τους ψηφιζατε…προδοτες ψηφοφοροι…αριστεροι και ψευτοπατριωτες νδκρατες

  7. ΜΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ????ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΒΑΡΚΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ????ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΝΟΗΤΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

  8. Ποιος σε πειραξε μωρη βρωμιαρα Ηρω και βριζεις χωρις λογο;;;;; Σε τι καταντησα αηδια βρε τσοκαρο;;;;;;; Αν δεν σ’ αρεσουν αυτα που γραφω πιες ξυδι νουμερο!!!!!! Για το θεμα εχεις να γραψεις τιποτα αριστερη λινατσα;;;;; Ανεπαγγελτη εισαι εσυ και κακοψυχη, αντε στα τσακιδια!!!!!!!!

  9. Σκάσε ψυχοπαθή Pelo , πελοπίδα ,περικλή , ή όποια άλλη προσωπικότητα έχεις. Πραγματική αηδία κατάντησες
    ανεπάγγελτε.
    Α-Η-Δ-Ι-Α

  10. Ρε θρασυδειλα αριστερα υποκειμενα γιατι γραφετε στο φλου, γιατι δεν γραφετε σε ποιον απευθυνεσθε;;;;;;;; Και στο φιναλε τι ζορι τραβατε καραγκιοζηδες, γελοιοι!!!!!!!!

  11. Παλι τα ιδια θα λεμε, κλαψουριζουν γιατι το Τουρκικο Λιμενικο δεν συνεργαζεται με το Ελληνικο και κανει πως δεν βλεπει τις βαρκες που φευγουν απο τα τουρκικα παραλια!!!!!! Η Τουρκια παιζει το βιολι της, το ερωτημα ειναι γιατι οι δικοι μας ξενοδουλοι υποτακτικοι δεν δινουν εντολη στο Λιμενικο και στην Σκατοφροντεξ να μην επιτρεπουν τις βαρκες να μπαινουν στα χωρικα μας υδατα και να τις γυριζουν πισω στην Τουρκια;;;;;;;; Περιμενουν οι καραγκιοζηδες και την υπολοιπη Ασια και Αφρικη να κουβαληθει;;;;;;;

    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΗΝ ΨΩΛΑ?

    2. Επιτέλους βούλωσε το. Αηδία εχεις καταντήση γυφτουλα

  12. Σιγα τα αυγα ..,.,

    ετρωγαν τηγανιτες μαιμουδες και σαυρες βραστες και επιναν λασπονερο απο Νειλο .,..,
    ΟΠοτε .,..,
    εδω βρηκαν τον παραδεισο του αλλαχ

  13. Αυτα τα ζωα που ερχοντες εδω σκεφτωντε τι θα φανε .Ποιος θα ζυμωνει ψωμι για να σκασονε και να ντερλικωσουν.

Comments are closed.