Η δολοφονία του Κώστα Τσαλικίδη και η εξαφάνιση του μικρού Άλεξ

Κοινοποίηση:
Alex-veroia

Ο ερευνητής Μιχάλης Κλαδίτης, γράφει για τα γεγονότα που σημάδεψαν ως ημερομηνία την 3η Φεβρουαρίου. Τη δολοφονία του Κώστα Τσαλικίδη και την εξαφάνιση του μικρού Άλεξ στη Βέροια.

Γράφει στο press-gr.com: “Ιδιοι δρομοι..αλλοι κοσμοι”

Πριν 15 ακριβως χρονια μια πολυ παγωμενη Παρασκευη εκανα εκπομπη στον Ξένιο 94.3…
Μου φερανε δυο εκτακτα γεγονοτα και εγω τα ανηγγειλα ως δυο εξαφανισεις που ομως στιγματισαν με τραγικο τροπο τη ζωη μας…
Ο υπευθυνος ενος συγκεκριμενου λογισμικού της Vodafone βρεθηκε κρεμασμενος μεσα στο σπιτι του στον Κολωνο ανευ λογου αφου στο επιμαχο διαστημα ηταν ετοιμος να νυμφευθει.
Για τον Κωστα Τσαλικιδη θελω να πω πολλα…
Αλλα αυτη τη στιγμη δεν θ αναφερω τιποτα.

Και υποσχομαι στη μνημη του να μιλησω οταν ερθει η στιγμη που θα κρινω εγω οτι ειναι πιο καταλληλη για να φανει η αλήθεια σ ολο αυτο.

Την ιδια μερα εξαφανιστηκε στην Βεροια ενας πιτσιρικος ο Αλεξ Μεσχεσβιλι που κι εκεινος δεν ειχε λογους να φυγει ηταν αριστος σ ολα.. Με την υποθεση Αλεξ ασχολουμαι πριν ακομα γεννηθει ο Αλεξ αφου το θεμα εξαφανισης με θυματα ανηλικα παιδια παιζει απο παλια με τη Βεροια να ναι δευτερη μετα την Πατρα σε ολο αυτο το θλιβερο χομπυ για καποια αρρωστα μυαλα τα οποια ειναι παντα υπερανω υποψιας.

Εκεινο το βραδυ με τις ακραιες θερμοκρασιες με εκεινον τον πολικο αεροχειμαρρο παντου.. Το ημερολογιο εδειχνε Παρασκευη 3 Φλεβαρη 2006 με πρωταγωνιστες Βουλγαρακη αλλα & Κορωνιά και Ρουσοπουλο και Καραμανλη…μα και τον Αστυνομικο Διευθυντή της Βεροιας..

Καποιον Παναγιωτη Κουβεντάρη που οπως θα ειδατε θυμαμαι πολυ καλα τα ονοματα τους… Εχω πει οτι το κουσουρι μου ειναι η ΜΝΗΜΗ”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η υπόθεση του άτυχου Αλεξ είχε από ότι βλέπαμε απασχολήσει πολλούς παρατρεχάμενους Ψεύτο δημοσιογραφοι ψεύτο απατεωνεσ ντετεκτιβς αστυνομικοί που έκαναν αγγαρεία και όλο το συναπάντημα και σίγουροι ότι κάτι βρήκαν και στο τέλος τα κερατά τους Αν είχαν φέρει 3 Γερμανούς αστυνομικούς με σκύλους ντετεκτιβς θα τον έβρισκαν Γιατί στην ανάκριση μόνο που τους βλέπεις παθαίνεις τη καρδιά σου και αυτοί που τον σκότωσαν σίγουρα θα ομολογούσαν αμέσως χωρίς ερωτήσεις

  2. ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ VODAFONE ΤΟΝ “ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ” ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΛ.ΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΕΙΧΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΔΙΕΥΘ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ VODAFONE. ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ, ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑ ΕΚΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΕΞ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ. ΣΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ. ΓΙ” ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΑΣ Γ@Ν@ΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ. Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

Comments are closed.