Η διαρκής πτώση του Μπέικον προβληματίζει τον Παναθηναϊκό

Κοινοποίηση:
Ντουέιν Μπέικον

 

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μία ακόμη ήττα στην φετινή Ευρωλίγκα, αυτή την φορά με θύτη την Μονακό με 84-70 και είδε το ρεκόρ του να πέφτει στο απογοητευτικό 8-19

Σε μία αναμέτρηση όπου οι «Πράσινοι» τηρουμένων των αναλογιών έβγαλαν σημάδια αντίδρασης, παρά τα πολλά προβλήματα (Νέιτ Γουόλτερς, Δημήτρης Αγραβάνης, Αρτούρας Γκουντάιτις), φτάνοντας στο 51-51 του 28ου λεπτού, εντούτοις για ακόμη μια φορά ανέδειξαν τις γνωστές τους αδυναμίες. Τα συνεχόμενα λάθη, αλλά και η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων εξώθησαν στην ήττα.. Όμως το στοιχείο που εξελίσσεται πλέον σε μόνιμο αγωνιστικό «αγκάθι συνιστά η διαρκής αγωνιστική πτώση του Ντουέιν Μπέικον.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε μία ακόμα μέτρια βραδιά κόντρα στην πρώην του ομάδα μένοντας στους 10 πόντους με 4/11 σουτ. Έδειχνε έξω από τα νερά του είχε μόνο κάποιες εκλάμψεις στην τρίτη περίοδο και γενικά κινήθηκε σε ρηχά νερά. Αυτό όμως μοιάζει τον τελευταίο καιρό να συμβαίνει όλο και πιο συχνά. Οι υποχρεώσεις συνεχίζονται απόψε για τον Παναθηναϊκό, όπου υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (21:00, NS Prime)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ “ΣΤΟΝ ΓΙΟ” ΤΟΥ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΑΛΑΜΙ..

Comments are closed.