Η δεύτερη ευκαιρία που ζήτησε ο Αιγύπτιος, ο διαπληκτισμός και το φονικό

Κοινοποίηση:
α6

Εντονος διαπληκτισμός του 76χρονου Αιγύπτιου με τη Μαρία Καρνέση προηγήθηκε του μακελειού στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα: Ο 76χρονος «Αρης» πήγε νωρίς το πρωί στα γραφεία αποφασισμένος να ζητήσει δεύτερη ευκαιρία για να πάρει πίσω τη δουλειά του, έχοντας όμως, την καραμπίνα και το περίστροφο στο αυτοκίνητό του.
Κατάφερε να φτάσει πρόσωπο με πρόσωπο με την Μαρία Καρνέση και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός. Τότε, ο Αιγύπτιος, που εργαζόταν για περίπου 40 χρόνια στην οικογένεια Καρνέση, κατέβηκε στο αυτοκίνητό του, πήρε την καραμπίνα και επέστρεψε αποφασισμένος να σκορπίσει τον θάνατο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Πόσες βρωμιές θα τον έβαλαν να κάνει και δέχτηκε για να είναι αρεστός στα αφεντικά. Πόσα θα υπόμεινε με το όνειρο να γυρίσει με τα χρήματά του στην πατρίδα του. Αν και από το γεγονός ότι του έφαγαν τα ένσημα δεν νομίζω ότι θα είχε αποφευχθεί το μακελειό.

  2. Τον χρησιμοποίησαν και τον πέταξαν σαν στημένη λεμονόκουπα. Ο αδερφός που βούτηξε τα λεφτά ξεκίνησε την ιστορία. Έμειναν δύο αδέρφια, το θρίλερ θα έχει συνέχεια.

  3. Βρέθηκε στη μέση στη διαμάχη του αδερφού με τις αδερφές του για τα λεφτά και πλήρωσε τη νύφη. Αυτές τον νόμιζαν κατάσκοπο του αδερφού και τον εκδικήθηκαν. Να του φάνε τα ένσημα; Είναι φρικτό. Δυστυχώς όμως, τον πήραν μαζί τους στον άδη. Έτσι τον ξεπλήρωσαν για σαράντα χρόνια αφοσίωσης.

  4. Αν ισχύει ότι ο άνθρωπος αυτός δούλευε για πάνω από τριάντα χρόνια και αφού τον απέλυσαν διαπίστωσε ότι δεν του κολλούσαν όλα τα ένσημα αρα δεν μπορούσε να βγει σε σύνταξη και αφού ήταν και πάνω από 75,φυσικά και θόλωσε,φυδικα και δεν μπορούσε να διαχειριστεί ότι κάποιοι του φερθηκαν ετσι για τα χρόνια που τους ηταν ο καλός υπαλληλος,

  5. Για την οικογένειά του τα υπόμεινε όλα. Να γυρίσει στην πατρίδα του με τη σύνταξή του, να έχει να τους προσφέρει κάτι. Τέρατα. Και οι άνθρωποι θέλουν να τους μοιάσουν, να γίνουν τέρατα.

  6. Να παρακαλάς για τον κόπο σου, τα δεδουλευμένα σου, και να βλέπεις αυτούς να σκορπάνε τα λεφτά τους στην πολυτέλειά τους.Τρελαίνεσαι ή δεν τρελαίνεσαι; Καταραμένα λεφτά, βουτηγμένα στο αίμα όσων αδίκησαν.

  7. Τον πέταξαν σαν τρίχα από τη ζύμη. Αδίστακτοι. Έτσι είναι οι έχοντες και κατέχοντες, καθάρματα. Δεν έπρεπε να τους εμπιστευτεί. Όσο πιο πλούσιοι τόσο χειρότεροι. Γι’ αυτό είπε ο Κύριος ότι κανείς τους δεν θα μπει στη Βασιλεία των Ουρανών.

  8. Δεν είναι ωραίο να σκοτώνεις, σκεφτείτε όμως 40 χρόνια και ξαφνικά στον δρόμο. Σκεφτείτε ότι έχουμε δώσει αγώνα ως υπάλληλοι και δεν βλέπουμε καλύτερη ημέρα στην εταιρεία που εργαζόμαστε, αντιθέτως τα αφεντικά προκαλούν με τα χρήματα, αυτοκίνητα των 100 000 ευρώ. Και εμείς ψάχνουμε τρόπο να έρθουμε στην εργασία μας. Να θεωρήσω ότι καλά τους έκανε.

  9. καλα τους εκανε!! να αγιασει το χερι του!!!

  10. ΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥ

  11. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Comments are closed.