Η γυναικάρα Ζωή Δημητράκου παντρεύτηκε πανίσχυρο επιχειρηματία! Δείτε ποιος είναι και… τα σχόλια δικά σας!!! [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
9j0i9j

H πανέμορφη Ζωή Δημητράκου παντρεύτηκε σήμερα με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, επιχειρηματία Θανάση Πολυχρονόπουλο, με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Πειραιά, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η πρώην διεθνής μπασκετμπολίστρια και παρουσιάστρια της εκπομπής “Γυμναστική από σπίτι” στο Mega δεν είχε αφήσει να διαρρεύσει τίποτα για την προσωπική της ζωής, παρόλη τη δημοσιότητα που προσέλκυσε με τη συμμετοχή της στο “Just the 2 of us”, με παρτενέρ τον Λευτέρη Πανταζή, ενώ πολύ διακριτικά και σε στενός κύκλο τελέτηκε ο γάμος της με τον αγαπημένο της.

Ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος είναι αντιπρόεδρος Διεθνούς Ανάπτυξης της εταιρείας Polyeco SA, που συγκαταλέγεται στις δέκα κορυφαίες ελληνικές εταιρείες! Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Δείτε το σύζυγό της Δημητράκου:

27618511_athanasios_polychronopoulos

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Χαζούλης είναι κακομοίρης για λυπηση.με πολλά κόμπλεξ.ειναι γνωστός τον κοροϊδεύουν ολοι.ασε που μάλλον είναι σαν τον Ρέμο.

  2. λειτούργημα είναι

  3. Δεν λυπάται τον εαυτό της που θα κοιμάται δίπλα σε αυτόν?? Τι να πω μετά απορούμε γιατί δεν μας παίρνουν στα σοβαρά οι άντρες. …. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία… Αίσχος

  4. Όλες τα φράγκα ψάχνουνε…τι περιμένατε να παντρευτεί; κάνα πωλητή η δημοσιο υπάλληλο….;αν δεν έχεις φράγκα και σπίτι την γάμησές δυστυχώς….

  5. Αγάπη με λεφτά αισθήματα χαχαχαχα ρε μόνοι στο τέλος φεύγουμε και αυτές στις 9 του μακαρίτη άλλον βάζουν μες στο σπίτι

  6. Φτηνές γυναίκες που πουλάνε κι την ψυχή τους για το χρήμα….φτου σας ελεηνες…..σε κανά βιοπαλαιστή ομορφόπαιδο δεν θα τού καθίσουν ξεφτυλισμενη.

  7. ΚΑΛΑ ΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΛΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΣΑΣΤΑΝ Ή ΟΧΙ. ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΕΕΕ….

    1. Αν είχα χρήματα ρε μπούλη αυτή θα την είχα για τρελά γούστα, όχι για να την παντρευτώ…

  8. Παντως ο τύπος υπάλληλος ειναι με χοντρό μισθό όχι επιχειρηματίας… αντιπρόεδρος δε λέει?

  9. Ασχημο να σε επιλγουν για κατι που εχεις και οχι για σενα τον ιδιο. Κριμα το παιδι, μια ζωη θα αισθανεται οτι τον χρησιμοποιησαν. Η αλλη τη δουλεια της κανει, μια ζωη χωρις να εργαζεται εψαχνε. Και διαφωνω με οσους λενε οτι αυτος με τα λεφτα την βρηκε, το ακριβως αντιθετο, αυτη τον βρηκε και τον κοροϊδεψε. Επισης, αρκετες σημερα μια χαρα ειναι εμφανισιακα, δεν πετυχε κατι ιδιαιτερα δυσκολο ο τυπας. Μαλλον εχασε. Γιατι; Γιατι πολλοι που δεν εχουν χρημα βρισκουν ομορφουλες χωρις να πληρωσουν κερατιατικα, αυτος πηρε μια π… κι’ απο πανω τα εσκασε και θα τα σκαει. Αρα μαλλον κριμα τον λες παρα τυχερο, μπουλης πιαστηκε απο μια ανοιχτοματα π… καπατσα.

  10. -Δε βρισκω γκομενα γιατι ειμαι ασχημος
    -Δεν εισαι ασχημος ρε φιλε,φτωχος εισαι….

  11. Πανιχυρος επιχειρηματιας ειναι ο μπαμπας του(daddy cool).Ο Θανασακος …..ενταξει…

  12. Τελικά όλες αυτό που ψάχνουν είναι τα (λεπτα) αισθήματα

  13. Παιδιά ο έρωτας είναι τυφλός. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τον ερωτικό ψυχισμό της κοπέλας. Συνήθως όλες αυτές θέλουν εξασφάλιση. Επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος, φυσιογνωμικά κάτω του μετρίου για τα εμφανισιακά “κιλά“ της κοπέλας. Ο χρόνος θα δώσει απαντήσεις σε όλους εμάς που σχολιάζουμε. Εξάλλου δεν γνωρίζουμε αν η κοπέλα ήταν χορτασμένη από έρωτες και κουράστηκε, οπότε βρήκε αυτόν και λίγο τα λεφτά, λίγο η εξασφάλιση, λίγο η φιγούρα “ότι πήρα επιχειρηματία“ λίγο το αίσθημα της στιγμής, που όλοι μας έχουμε αισθανθεί αλλά δεν είναι αγάπη, την οδήγησαν στο γάμο. Μακάρι να είναι ευτυχισμένοι οι άνθρωποι, οποτε εμείς περιτεύουμε. Πάντως εμφανισιακά ο άνθρωπος δεν μπορεί να σταθεί δίπλα της. Εμένα προσωπικά μου θυμίζει έναν οδηγό και μεταφορέα επίπλων μιας εταιρείας στη Αθήνα. χαχαχα. Νομίζω ότι το επιχειρείν τα αγοράζει όλα. Μοιάζει με μιά καλή αγορά.

  14. Άλλη μια απόδειξη ότι δεν έχει σημασία αν είσαι άσχημος και δεν βρίσκεις γυναίκα αλλά φτωχός. Αυτός ο χαλιας πήρε κουκλάρα…

  15. χαχαχαχα ελεεινιδες μεχρι χτες θα ελεγε και αυτη οτι της την πεφτουν λιγουρια και την επομενη “ερωτευτηκε” εναν κουασιμοδο επιχειρηματια. Αυτες οι γυναικες μαλιστα ειναι Αξιες σεβασμου …

  16. Τωρα εδω,σε κανα 3μηνο,η λαμπερη θα γινει αχνή και ξεθωριασμενη καταγγελοντας ΔΗΜΟΣΙΑ οτι ο γαμος της ηταν προιον σεξουαλικης παρενοχλησης…..και γιαυτο θα ζητα να εκδοθει διαζυγιο με μηνιαια διατροφη 5ψηφιο ποσο και μερος της περιουσιας που απεκτησε το ζευγαρι απο κοινου με κοπο μεγαλο αμφοτερο…

  17. αυτός φαίνεται σοβαρό κ μορφωμένο ατομο…
    τι βρήκε στην ταναπου ?

  18. Εάν ήταν σερβιτόρος.. ούτε να την σερβίρει…..

  19. Εχει να φαει κερατο που θα περασουνε του ελαφιου στο μεγεθος…

Comments are closed.