Ο ανέμελος πρωθυπουργός πάει… στην Ικαρία και το twitter ξεσαλώνει! “Κούλης διακοπούλης” (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
5216769

Η ανακοίνωση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο στην Ικαρία προκειμένου να δει την πορεία των εμβολιασμών, την ώρα που οι πολίτες θα αναγκαστούν να κλειστούν από τις 6 το απόγευμα στα σπίτια τους, έχει φέρει τον… πανικό στο διαδίκτυο και στο twitter.

Το hashtag Ικαρία είναι στα κορυφαία trend της ημέρας και όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν είναι και υπέρ του… ανέμελου πρωθυπουργού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τον πήραν με τις ΠΕΤΡΕΣ στην Ικαρία τον κοσμαγάπητο και λαοπρόβλητο γκαντέμουλα. Τον φυγάδευσαν οι μπάτσοι και κάτι ύποπτοι ασφαλίτες. Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί στο τουίτερ που φυσικά θάψαν τα τσοντοκάναλα. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ. (Κι εσένα νοσοκομείο μπήκε απ΄την πίσω πόρτα γιατί τον περίμενε φάπα στην μπροστινή)

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΟΡΕΣΤΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΠΟΥ….ΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ .
    ΚΑΤΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΞΥΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ .
    ΕΤΣΙ ΚΙ’ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ……

  3. Εφοσων ακόμη καθόμαστε και δεν ξεσηκωνομαστε καλά μας κάνουν είμαστε άξιοι της μοιρας μας…

  4. Όλοι έξω και ας έρθουν να μας γράψουν.Παρόλο που ψηφίσαμε ΝΔ δεν πειράζει.Ας πέσει και λίγο ξύλο για να ξεσκουριάσουμε.Θα έρθουν τα αδέρφια μας οι αστυνομικοί όπως οι Ρωμαίοι στον Αστερίξ να γίνουν σάκοι του μποξ ή θα σφυρίζουν αδιάφορα;Γειά σου Πρωθυπουργάρα της…..Ελλλάδας ; Δεν νομίζω!!!!

  5. Και πιστέψατε ότι πάει Ικαρία για να ελέγξει εμβολιασμούς;Ενδιαφέρθηκε για άλλα μεγάλα νησιά;όχι, κάτι άλλο παίζει και ίσως να έχει να κάνει με την Τουρκία

  6. ελεος….. οχι αλλες φωτος του γερμανου….ελεος………… παρακαλω…… τουλαχιστον βαλτε καλυψη στο κεφαλι….ελεος….. παρακαλω……. και στην τσουπρα και στον κκελα…… και στον μπαρου@α και σε ολα τα πολιτικα μουτρα τα ιδια…… ανακατευωμαι….. και ειναι και γρουσουζια …… στην εποχη του κορονα ζουμε…..

    1. Χαιρετά μου το πλάτανο η ανεμελί κοιτωντας λοξά. Δεν αποφεύγει την κάμερα

Comments are closed.