Η αστυνομικός με το ταλέντο στην ποίηση! H ανθυπαστυνόμος στην Τροχαία Αγρινίου και ποιήτρια Ολυμπία Κανιώτη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
1

Η Ολυμπία Κανιώτη δεν είναι μια συνηθισμένη αστυνομικός. Είναι ανθυπαστυνόμος, υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, ενώ παράλληλα διαπρέπει σε διαγωνισμούς Λογοτεχνίας και Ποίησης.

Μάλιστα, η Ολυμπία Κανιώτη παρουσιάζει την ποιητική της συλλογή με τίτλο «Φωτιάς Κομμάτια» το Σάββατο 28-12-2019 στις 19:00, στον πολυχώρο πολιτισμού Μηχανουργείο, στην Πάτρα ( όπισθεν Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η τροχαία Αγρινίου είναι σε γραφείο όπως διαπιστώνεται, θερμαινόμενο, ευάερο ευήλιο, και από υπηρεσία που υποτίθεται πρέπει να διεξάγεται σε ίδιες ώρες, ημέρες, νύχτες, περιοχές, περιστατικά, βαθμός επικινδυνότητας, διαπιστώνεται ναι ή όχι ; το ερώτημα. Είδατε εσείς γυναίκες να τα κάνουνε τακτικά, ή και πάντα αυτά; πότε είδατε; Οι γυναίκες στη αστυνομία κατατάσσονται για να βολεύονται, θα τις συναντήσετε σε γραφεία μόνο γιατί εκεί τις τοποθετούν. Τελικά πόσα γραφεία διαθέτει η αστυνομία; Και πως το δέχονται οι υπόλοιποι αστυνομικοί αυτό να ζουν με κακουχίες και κίνδυνο, άλλα οι γυναίκες δήθεν συνάδελφοι τους να λαμβάνουν το ίδιο μισθό και ωφελήματα και να υποστηρίζουν κιόλας συνδικαλιστικά θέματα αστυνομικών με θρασύτητα, λες και είναι ίσες σε πράξεις και έργο.
    +
    Η λήψη φωτογραφιών σε αστυνομικά τμήματα διοίκηση της Ελληνικής Αστυνομίας και του πειθαρχικού τμήματος απαγορεύεται ναι ή όχι; η εικονιζόμενη αναρτημένη φωτογραφία φυσικού προσώπου, αστυνομικός με στολή είναι πιθανόν σε αστυνομικό τμήμα και σε ώρα υπηρεσίας. Απαντήστε. Η 90χρονη Σουζάνα από τη Ντάλκα της Γεωργίας που ήρθε μετανάστης στη Θεσσαλονίκη το 2015 (ήταν σε κατάλληλη ηλικία μετανάστριας…και σε τρία χρόνια μετά έβγαλε ελληνική ταυτότητα γιατί η Ελλάδα είναι οίκος ανοχής δωρεάν όπως ξέρετε) προσήχθη από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Αμπελοκήπων- Μενεμένης οι οποίοι πήγαν για έλεγχο στη λαϊκή αγορά και συνέλαβαν με αυτόφωρο στην συμβολή των οδών Ιωάννη Κραγια και Βενιζέλου τη γυναίκα γιατί πούλαγε πλεκτά “τερλίκια” και της επιβλήθηκε €2600 ευρώ πρόστιμο για τα αδικήματα που έκανε. Η ίδια ισχυρίζεται είναι Ελληνίδα Ποντιακής καταγωγής και ονομάζεται “Ηλιάδου” στο επίθετο και ο άντρας της, άλλα δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά και κυρίως έγινε 90 ετών και ακόμη δεν θέλησε να μάθει ποτέ της Ελληνικά να μιλάει και ζουν χωρίς συντάξεις σε σπίτι που το ενοίκιο το πληρώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης. Άμα δεν ήθελε να κλέψει το ελληνικό κράτος όπως είπε ας πάει στη Γεωργία να πουλάει “τερλίκια” να δούμε άμα θα της δώσουν ενοίκιο να μένει, άμα λάβει το ίδιο χρηματικό πρόστιμο, σίγουρα θα λάβει το 5 πλάσιο εκεί, άμα τότε θα έχει θάρρος να σχολιάζει, διαμαρτύρεται, ειρωνεύεται όπως έκανε δημόσια για τις ελληνική αστυνομία. Που ισχυρίστηκε “ξαφνικά” το 2005 ότι είναι “Ελληνίδα” ενώ τα άλλα χρόνια δεν ήταν “Ελληνίδα” ; άλλα ακόμη δεν δέχτηκε να μάθει Ελληνικά προφανώς γιατί δεν θέλει, και θυμήθηκε και ήρθε στη Ελλάδα “ξαφνικά”. Τι προηγήθηκε στη Γεωργία και ήρθε στη Ελλάδα; (γνωστός οίκος ανοχής κακοποιών και ένα σωρό άλλων, ούτε ο καταζητούμενος Βασίλης Παλαιοκώστας που ζει στη Ελλάδα δεν πάει με τόσα λεφτά σε άλλη χώρα να ζήσει).
    .
    Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης, δήλωσε ότι η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διέταξε η ΕΛ.ΑΣ. για τη συγκεκριμένη υπόθεση, δεν αφορά τις συνθήκες υπό τις οποίες συνελήφθη η ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά το ότι υπήρξε βιντεοσκόπηση εντός του αστυνομικού τμήματος. Αυτά για τους άλλους βέβαια, όχι για τις γυναίκες συνάδελφους του Τσαϊρίδη.
    +
    Να απαντήσει σήμερα 29-12-2019 ο Θεόδωρος Τσαϊρίδης: πως η με στολή μέσα σε αστυνομικό τμήμα αστυνομικός Ολυμπία Κανιώτη της γίνεται φωτογράφιση και δημοσίευση, αφού είπε ο ίδιος του ότι αυτό απαγορεύεται. Ας τον καλέσει κάποιος να απαντήσει δημόσια. Δεν τον βρίσκει κανείς που είναι; Αρνείται να απαντήσει; Δεν έχει επιχειρήματα; Δεν ξέρει τι ισχύει “ξαφνικά και ξέχασε”; Από μόνος του είπε δημόσια τι ισχύει το ξέχασε; Ξεχνάει τι δηλώνει ο ίδιος του; Είναι άρρωστος; Έχει ψυχική νόσο; Ασθένησε ξαφνικά;
    +
    Ας ελπίσουμε ότι θα δημοσιευτούν τα εδώ απτά επιχειρήματα, γιατί πολλά κρύβονται επειδή θέλει η αστυνομία να ξεχνιούνται γιατί δεν την συμφέρει με τη μια ζωή ηθικολογία καραβανάδων που διαθέτει.

Comments are closed.