«Η απόλυτη ξεφτίλα» – Δεκάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο για την εκπομπή της Γερμανού, Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA

Κοινοποίηση:
kaliteradenginetai

Χαμός επικράτησε σήμερα Σάββατο 26/11 με την εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα δεν γίνεται που παρουσιάζει με πολύ επιτυχία (κάτι που φαίνεται στα νούμερα τηλεθέασης) η Ναταλία Γερμανού. Καλεσμένος βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την αδερφή του η οποία αποκάλυψε πως διαγνώσθηκε με καρκίνο.


Στο twitter λοιπόν επικράτησε “Ο” χαμός. Άλλοι χρήστες έγιναν έξαλλοι λέγοντας πως ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να γίνει συμπαθείς μέσω της συνέντευξης του, άλλοι πάλι θέλησαν να κάνουν χιούμορ με αφορμή τα σχόλια που κυκλοφορούν από διάφορους και λένε πως είναι… γρουσούζης.

Τα tweets για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται

Δείτε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αυτός ο τύπος μόνο σε σκουπιδοεκπομπές πάει ,έχω παρατηρήσει. Αν υπήρχε Ερωτοδοκείο ικανός θα ήταν να πάει και εκεί

  2. Πιο αντιπαθη γυναικα δεν εχω ματαδεί στην τιβι. Το κανε και αυτο, να φερει τον μιζαδόρο υποκλοπέα που μάς εκλεισε μεσα ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ τα οποια χάσαμε εξαιτιας του, στην εκπομπη της να τον ξεπλυνει. Ουστ μωρή βρωμιαρα που θα ξεπλυνεις κιολας.Να παει στον αγυριστο η αθλια που θελει και γυαλι αυτη η μουμια.

  3. Κλείστε τις τηλεοράσεις και μην βλέπετε τέτοια σκουπίδια. Είναι η μόνη λύση να πατώσουν από τηλεθέαση και να πάνε στον αγύριστο όλα αυτά τα κατιναριά. Στο διαδίκτυο έχει ένα σωρό επιλογές. Βέβαια υπάρχουν και οι γέροι ,που από το πρωί ανοίγουν την τηλεόραση και την κλείνουν όταν πάνε για ύπνο. Γι αυτό έχουν τηλεθέαση τα κατιναριά. Ο Χίος έλεγε κλείστε τους γέρους μέσα στις εκλογές. Εγώ θα συμπλήρωνα και πετάξτε τους τις τηλεοράσεις. Μόνο έτσι θα σωθούμε.

    1. Να αγιάσει το στόμα σου.!!! Οι σημερινοί γέροι είναι η καταστροφή της Ελλάδος. Φυσικά αναφέρομαι στις κοπριές και όχι στους ανθρώπους το σκληρού μεροκάματου που τα χέρια τους είναι καμένα από την δουλειά…..

  4. ΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΡΚΟ Ο ΚΛΟΟΥΝ!!!

  5. Μη την παρεξηγείτε παιδιά, έχει έλλειψη από τέκνα γιατί έχουν γίνει στρακια και μπαι οι περισσότεροι. Καλοπιάνει την κολλητή της, την Κούλα για να της στείλει τίποτε τεκνά από τις ΜΚΟ.Έχουν πιάσει αράχνες οι ωπες της καιρό τώρα.

  6. Ρε νουμερο Ναταλια καλυτερα αλλαξε τον τιτλο του σκουπιδιου …που παρουσιαζεις και αντι για Καλυτερα δεν γινεται, βαλε το Χειροτερα δεν γινεται !!!!!!!! οτι σκατα και το φτυαρι που λενε!!!!!!

  7. Μωρή Ναταλία ξεφτιλίστικες, την κυρά Κούλα κάλεσες; Αντε τώρα να φας κανένα πούτσο να στανιάρεις, σούργελο.

Comments are closed.