Η απόγνωση ενός επαγγελματία: “Ποιές προυποθέσεις ρε αληταράδες, τομάρια ελεεινά που βαραμε μύγες δύο μήνες; Αρχινταβατζήδες της διαπλοκής, της μίζας, της λαμογιάς και της κακοήθειας… Ελλας το μεγαλείο σου, ένα απέραντο μπ@@ρδελο!!!!!”

Κοινοποίηση:
συνεργειο

Ο κ. Γιώργος, 50 ετών, διατηρεί συνεργείο στην Αθήνα, το οποίο φέτος κλείνει πενήντα χρόνια λειτουργίας. Ένας άνθρωπος του μεροκάματου, που προσπάθησε να λάβει το επίδομα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, προκειμένου να ζήσει την οικογένειά του, αλλά του απάντησαν πως δεν πληροί τις προυποθέσεις.

Διαβάστε τι ακριβώς καταγγέλλει:

Διατηρω συνεργειο αυτοκινητων στην Αθηνα κληρονομια απο τον πατερα μου με ετος ιδρυσεως το 1971 , φετος λοιπον 2021 κλεινουμε 50 χρονια λειτουργιας. Αντεξαμε με τα χιλια ζορια απο την αρχη της κρισης το 2010 που οπως ολοι οι κλαδοι ετσι κι ο δικος μας οσο κι αν φαινεται περιεργο σε μερικους επληγη ανεπανορθωτα απο πολλους λογους.

Συνεπης στις φορολογικες μου υποχρεωσεις , στο ταμειο μας κι ολες τις απαιτουμενες υποχρεωσεις μιας επιχειρησης κατορθωσα να επιβιωσω με πολυ μεγαλες δυσκολιες μεχρι σημερα. Ουσιαστικα εμας τις μικρες επιχειρησεις οσες εχουμε μεινει μας εχουν κλεισει προ καιρου , μας υποχρεωσανε μαλιστα απο το Σεπτεμβριο να προμηθευτουμε και καινουριες ταμειακες μηχανες νεου τυπου που θα συνδεονται τρομαρα τους ονλαιν με την εφορια για δηθεν φοροδιαφυγη και με την απειλη προστιμου μεχρι τον Νοεμβριο.

Χρεωθηκαμε 300 ευρω χωρις λογο και στο τελος δοθηκε παραταση μεχρι ποιος ξερει ….. η αλητεια στο μεγαλειο της , ερχεται η καραντινα τωρα δυο μηνες Νοεμβριο – Δεκεμβριο με απαγορευσεις κυκλοφοριας και τα σχετικα και φτανουμε στο σημειο να περνανε οι εβδομαδες χωρις να μπαινει αυτοκινητο στο συνεργειο , ουσιαστικα δυο μηνες χωρις εισοδημα και τρεχοντα εξοδα να τρεχουν ( Ρευμα – Νερο – Τηλεφωνο – Ασφαλιστικες εισφορες – Εφορια – Προμηθευτες κλπ ).

Περιμενοντας λοιπον για τους δυο μηνες που καθομασταν με ελαχιστα εσοδα τη “βοηθεια ” των 1000 ευρω απο την επιστρεπτεα δοση 5 μου ερχεται η απαντηση: Δεν ειναι εφικτη η διεκπεραιωση της αιτησης σας , λογω μη πληρωσης των απαιτουμενων προυποθεσεων που τιθενται στην κειμενη νομοθεσια.

Ποιες προυποθεσεις ρε αληταραδες , τομαρια ελεεινα που βαραμε μυγες δυο μηνες;;;; Αρχινταβατζηδες της διαπλοκης , της μιζας , της λαμογιας και της κακοηθειας ….. Ελλας το μεγαλειο σου , ενα απεραντο μπ@@ρδελο !!!!!”
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ . ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ OYTE EXEI TΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ. ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΚΟΥΠΙΑ.

    1. Αυτό το Δημόσιοι υπάλληλοι τι το ήθελες;
      Ποιος διόρισε τους εκατομμύρια υπαλλήλους;
      Ποιος πληρώνει τους υπαλλήλους;Ο Τσίπρας,Ο Κούλης ,η Φώφη η και ο Κουτσιούμπας;;
      Οι υπάλληλοι(και συνταξιούχοι υπάλληλοι) τι ψήφισαν , ψήφιζαν,και θα συνεχίσουν να ψηφίσουν;Να σου πω εγώ τι ψήφισαν και μας πήρε ο διάολος.
      ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΠΑΣΟΚ,ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΝΔ,Νέο ΠΑΣΟΚ μετά (ΣΥΡΙΖΑ δλδ)
      Νααααα…. τώρα φάτε σκ@τ@ που λέει και ένας μπάρμπας μου.
      Μας φταίει ο άλλος με το συνεργείο τώρα…..
      Σταματήστε να σπέρνετε τη διχόνοια ρε.Ολος ο κόσμος περνάει δύσκολα,και υπάρχουν και αυτοί που περνάνε δύσκολα από τότε που μπήκαμε στο ευρώ και στα μνημόνια.
      Θα φάνε και δημόσιοι υπάλληλοι άγριο ζόρι κανείς δεν θα βγει ανέπαφος από αυτά που ετοιμάζουν.
      Αν κάνουν εκλογές όταν ζεστάνει ο καιρός μετά το Πάσχα και βγουν πάλι οι γνωστοί(μαζί η χώρια) θα σας στιψουν σαν λεμονοκουπα.(και όλους τους άλλους)
      Είναι σαν αυτούς τους ανώμαλους που προσελκύουν πιτσιρίκια με καλουδια και μετά τα ξεμοναχιαζουν.
      Απαπαπαπαπααα….. μακριά λέμε, επικίνδυνοι όλοι τους.Καμια εμπιστοσύνη .
      Άκου δημόσιος υπάλληλος….. σκοτώνονται όλοι στη δουλειά .

    2. Ρέ οικονομικέ εγκέφαλε. όταν έχης ανοιχτό τό μαγαζί σου χωρίς νά σταυρώνης πελάτη, δέν έχεις; περισσότερα έξοδα από όταν τό έχης κλειστό;

    3. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ …ΣΤΟ ΕΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΗΔΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ…………………

  2. Γεια σας.Εχω και εγω συνεργειο και συμφωνω με τον κυριο ουτε 4 ουτε 5 επισης αυτοι που λενε οτι η ταμειακη εχει διακοσμητικο ρολο λεει ………… μαλλον δημοσιος υπαλληλος ειναι οπου ερχονται στο μαγαζι και θελουν να πληρωσουν με καρτα αρα αποδειξη τιμολογιο γιατι μαζευουν yellou οι ποντοι στην καρτα τους εξωωαπο τον χορο πολλα τραγουδια λες σημερα εκανα κτεο μηχανηματων ενα τσουβαλι λεφτα αλλα μονο μ……..λεγονται εαν ριναι ας ανοιξουν ενα συνεργειο και αυτοι που τα λενε.ημαρτονννν μονο τα λαμογια τα παιρνουν.

  3. Καταρχάς, εσύ δεν έκλεισες καθόλου. Δεν έκοβες ποτέ στην ζωή σου αποδείξεις (ξέρεις εσύ), δήλωνες το ελάχιστο εισόδημα ετησίως, έκλεβες τις ασφαλιστικές εταιρείες στις ζημιές και τώρα έχεις το θράσος να κλαίγεσαι.
    Στην περιοχή μου τα συνεργεία δουλεύουν όλα κανονικά. Δεν τους επηρεάζει η απαγόρευση κυκλοφορίας( κωδικός 2). Τι ζητάς λοιπόν? Πάλι δανεικά και αγύριστα?

  4. Εδώ εμείς κλειστοί από 7 Νοέμβρη με εντολή του κράτους…Έχουμε εστιατόριο και μας έδωσαν σήμερα 2000 ευρώ…Την Παρασκευή θα μας έκοβαν το ρεύμα…το τηλέφωνο κομμένο….Από τα 2000 τι να πληρώσουμε και τι να φάμε εμείς…οι άνθρωποι είναι αλήτες…

  5. Αυτοί που δε πληρώνουν ποτέ φόρο, κάθε τρεις και λίγο φωνάζουν “που είναι το κράτος” και “γιατί δε με πληρώνει το κράτος”…

    Θα μου πεις, πληρώνουν οι μεγάλες επιχειρήσεις, για να πληρώνουν οι μικρές; Όχι. Αλλά κάποιον πρέπει να πιάσουν κάποτε. Δε γίνεται όλα στην Ελλάδα να τα πληρώνουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι των 600 ευρώ μια ζωή.

  6. κοψε και καμμια αποδειξη ρε μαστορα για να δικαιουσαι φραγκα. οποτε μην κλαιγεσαι.

    1. Γιατι ρε βλακα να κοψει αποδειξη;Αυτα σε σοβαρα κρατη που οι φοροι επιστρεφουν στους φορολογουμενους.Εδω στο μπουρδελο που ουτε καν μπαινουν στον κοπο να απαντησουν στο τηλεφωνο σε κανενα ταμειο η δημοσια υπηρεσια θα παρουν αυτο που μας δινουν τοσα χρονια.τ α@@@@ μου.Γ@@@μενοι ολοι.Οι δημοσιοι υπαλληλοι την καταβρηκαν τωρα με τον γαμ@ιο τους και πληρωνονται για ξυσιμο.Και αλλος τσεκουρας σας χρειαζεται και αν δεν κοψετε τις μ@@@κιες θα τον βρειτε.Μαγκες αν δεν συνελθετε αντι για επανασταση θα γινει εμφυλιος.Αυτοι ειναι ο εχθρος.Οι βολεμενοι με τα αφεντικα τους και οχι εμεις βλακα ε βλακα

  7. Δυστυχώς κ. Γιώργο είσαι στη μειοψηφία και εσύ. Κουμάντο στη χώρα κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι δημοσιογράφοι των βοθροκάναλων, δηλαδή όλοι οι άεργοι, αυτοί ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.

    1. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΕ 20 ΚΑΙ 30 ΕΥΡΩ ΥΠΕΡΩΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ !!!! ΑΣΤΟ ΚΟΠΡΟΙ !!!!!

      ΑΥΤΟΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΠΕΙΝΑΓΑΝΕ !!!!!!

      ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!

      ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Α ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

      ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΣΑΜΠΑ !!!!
      ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΡΑΓΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣΗΣΑΤΕ …… ΕΠΙΣΗΣ

      ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΡΩ ΚΑΡΓΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ !!!!!!

      Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ !!!!!!

  8. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΜΑΣΤΟΡΑ.
    ΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΠΤ- ΔΕΚ 2020 ΕΙΧΕΣ ΠΤΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ 20% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΕΠΤ-ΔΕΚ 2019 ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ.
    ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ -ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΣ ΜΑΥΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.
    ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΖΗΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ???

  9. Κύριε Γιώργο κρατάς στό χέρι σου ένα βαρύ αγγλικό κλειδί.Είναι ότι πρέπει.Οπου δείς τόν γουρλομάτη κοπάνα τον,αλλοιώς δέν γλυτώνουμε.
    Γιάννης Λάκων

    1. η κατασταση δεν θελει γαλλικα και γερμανικα και καστανιες στα χερια αλλα οπλα για να ξεκαθαρισει απο τους τεμπελοπροδοτες της χωρας

      1. συννενοηθείτε πρώτα τι εθνικότητας ειναι το κλειδι
        μη φατε καναν δικό μας ρε παλληκάρια

  10. Δεδομένου ότι το αφύσικο κυβερνά τη χώρα, τι μπορεί να περιμένει κανείς εκτός από ένα σπίτι πορνό.

  11. …..ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ….TO ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ….ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ….ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ….ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ….ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ….ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ….

  12. H ταμειακή από ότι ξέρω,έχει διακοσμητικό ρόλο στα συνεργεία.Αρα να μην πολυκλαιγεται το φιλαράκι.

  13. Παλιοβλακα τι ψηφιζες τοσα χρονια σαν επαγγελματιας ?

    ΦΑΤΑ ΤΩΡΑ. Γατακι.

  14. Κομμουνιστικό μοντέλο,απαγορεύεται η εργασία και το κράτος θα σου δίνει αν θέλει, όσα θέλει και όποτε θέλει.

  15. Τώρα το κατάλαβες ότι ζούμε σε ένα μπουρδέλο? Ανέκαθεν μπουρδέλο είμασταν σαν χώρα. Απλά κάθε φορά στις εκλογές αλλάζαμε τις τσατσάδες.

    1. Στα λόγια μου έρχεσαι! Όταν δεν πάει καλά το μπουρδέλλο, αλλάζεις τις τστσάδες, όχι τις πουτάνες!

  16. Κασιδιαρη μηπως δουμε ασπρη μερα…τα λαμογια τα φαγαμε στην μαπα..νδ πασοκ πασοκ νδ νδ πασοκ…μια ο ενας μια ο αλλος….εθνικη κυβερνηση χθες….ελληνες για την πατριδα…κασιδιαρη η χαος….τελειωσανε τα ψεματα…μετα φατε λαθροπιθικους…και μνημονια….

Comments are closed.