Η απειθαρχία έφερε θάνατο και καραντίνα στον Εχίνο Ξάνθης!!!

Κοινοποίηση:
1274187_11645346

Η απειθαρχία των κατοίκων, η μεγάλη εισροή εργατών-μεταναστών απο το εξωτερικό λόγω της επικείμενη γιορτής του Μπαϊραμιού, έφεραν τον πρώτο θάνατο και την καραντίνα ολόκληρου του χωριού Εχίνος Ξάνθης, απο το Υπουργείο Υγείας!

Οπως δυστυχώς είχαμε προειδοποιήσει, η αύξηση των κρουσμάτων ήταν αναμενόμενη, καθώς και ο θάνατος ευπαθούς ομάδας κατοίκων, διότι οι κάτοικοι εκεί είχαν πειθαρχήσει περισσότερο στις εθνικιστικές κραυγές του παράνομου κόμματος DEB που τους ξεσήκωνε κατά του ελληνικού κράτους και των λειτουργών του περί… “ρατσισμού” και απο την άλλη, το ότι δεν ζητήθηκε να μην προσέλθουν οι μετανάστες εργάτες απο το εξωτερικό για τον απο κοινού εορτασμό του Μπαϊραμιού, δεδομένης της έκτακτης ανάγκης που ζει ολόκληρη η ανθρωπότητα πλέον!

Οι περισσότεροι εκ των μεταναστών είναι απο τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, κάτι που σημαίνει ότι η μεταφορά της ασθένειας είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρη, μιας και στις χώρες αυτές θρηνούν πολλά θύματα, έχοντας αργήσει να πάρουν μέτρα πρόληψης της εξάπλωσης του θανατηφόρου ιού!

Παράλληλα, η εξωθεσμική παρέμβαση του ψευτομουφτή Κομοτηνής ότι “δεν κλείνουν τα τζαμιά και αυτά ανήκουν στην Τουρκία”, όσο και οι παροτρύνσεις του DEB “ενάντια στις ανακοινώσεις νοσοκομείου και κέντρου υγείας…”, χαλάρωσαν έως και αντέστρεψαν την προσοχή των κατοίκων του Εχίνου και άλλων οικισμών στα Πομακοχώρια, που είδαν τα μέτρα πρόληψης της Ελληνικής Κυβέρνησης περισσότερο ως “επιβολή κατά των μουσουλμάνων” όπως διέρρεαν τα τουρκόφωνα φερέφωνα, παρά ως παρότρυνση για τη σωτηρία της ανθρώπινης ύπαρξης!

Κατόπιν όλων αυτών, και δεδομένης της διασποράς ψευδών ειδήσεων, τη διάδοση μηνυμάτων αντίστασης κατά των μέτρων δημόσιας υγείας που αποφάσισε για ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, χωρίς διαχωρισμούς, το λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, που πρέπει να επέμβει για να σταματήσει κάθε αντεθνική δράση, όλων αυτών που δεν σέβονται τους νόμους και τις οδηγίες του κράτους, όλους αυτούς που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές!

thracenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ο στρατός να επιτηρήσει την καραντίνα. Για 50 χρόνια..

  2. Τι περιμενεις απο ΖΩΑ μουσουλμανους ? αυτοι περιμενουν να φανε πιλαφια και να βρουν τις παρθενες στον παραδεισο …..

  3. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ !!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΑ !!!!!

  4. Μαντρωστε τα μεμετια πριν μολυνουν ολη την χωρα.Πανε και ερχονται ανενοχλητα οπου θελουν.

  5. Για εκει δεν ισχύει η απαγόρευση.
    Η ο πςριορισμος ισχύει ΜΟΝΟ για της ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ Εκκλησιες??
    Χρυσοχοΐδη κανα πρόστιμο εχει πεσει εκει?
    Μηπως να μας πουνε σε ποσους λαθρομεταναστες εχει επιβληθεί το πρόστιμο των 150 ευρώ.
    Για ψαξτο ρε Στέφανε.
    ΥΣ: Η βουλη εχει κλεισει.
    Ξέρει κανεις??

  6. Η ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ… ΕΙΠΕ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ-ΧΑΡΔΑΛΙΑ.
    ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΠΕΕΕΕΕΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ.
    ΜΠΕΕΕΕΕ…

    1. ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΑ ΤΟΥ Π.Ν ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΚ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΝΗΣΙΑ………ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

  7. 6 πουλμαν τουρκικα μπουκαρανε στιν Δυτικη Θρακη Πομακοχωρια…………….με κατοικον περιορισμο για τους γενιτσαρους του Ερντογαν……….Λογικο ο γιος του Σαδικ και αρχiπρακτορας της Μιτ με το τουρκομμα DEP εκει ναχει λυσαξει με τα μετρα

Comments are closed.