Η ανάρτηση του πρίγκιπα Κάρολου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
32191742_2056691997952515_3632089993519824896_n

Πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα θα επισκεφθούν τη χώρα μας προκειμένου να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Ο επίσημος λογαριασμός του ζευγαριού στο instagram έκανε μια ανάρτηση σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη τους δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το προηγούμενο ταξίδι του στην Ελλάδα τον Μάιο του 2018.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης θα παρευρεθούν στους εορτασμούς της Δισεκατονταετούς Ημέρας Ανεξαρτησίας στην Αθήνα, από τις 24 έως τις 25 Μαρτίου 2021. Η επίσκεψη είναι κατόπιν αιτήματος της βρετανικής κυβέρνησης και έπειτα από πρόσκληση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το βασιλικό ζεύγος θα παρευρεθεί σε μια δεξίωση στην Εθνική Πινακοθήκη της Ελλάδας που άνοιξε πρόσφατα και θα καταθέσει στεφάνι στον τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη στην πλατεία Συντάγματος, ενώ θα παρακολουθήσει την παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση. Φωτογραφία: Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης επισκέφτηκαν τελευταία φορά την Ελλάδα τον Μάιο του 2018″ αναφέρει η λεζάντα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Να κάνει τεστ κοβιτ πριν πατήσει το πόδι του εδώ η κουδουνίστρα..

  2. Αυτός ο μαλάκας μάς ρώτησε για να φέρει τα ερπετά στην Ελλάδα; Θα κάνουν ό,τι γουστάρουν; Τί νόημα έχει τότε η λαϊκή εντολή; Είδα ένα βίντεο με τον Κασιδιάρη στο yutube σε συγκέντρωση του κόμματός του όπου εξηγούσε επακριβώς στο κόσμο την τότε πολιτική κατάσταση, τη γνώμη του γι’ αυτή, τι επρόκειτο να πράξει και αποκωδικοποίησε τις πολιτικές κινήσεις των αντιπάλων του. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί!!! Είναι αυτός ναζιστής; Πότε αυτοί έχουν δώσει αναφορά στο λαό, πότε έχουν συζητήσει με το λαό τα προβλήματα της χώρας; Όλοι είναι αποφασίζομεν και διατάζομεν! Δεν θα θα κάνουν ό,τι γουστάρουν. Θα ενημερώνουν τον λαό και για την παραμικρότερη κίνησή τους αφού πληρώνονται από αυτόν. Γι’ αυτό υπάρχει το διαδίκτυο, όχι για να παίρνουν like. Αλλιώς ας πάνε να πληρώνονται από τα αφεντικά τους, αφού γι’ αυτά δουλεύουν!

Comments are closed.