Η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου σε σούπερ μάρκετ «ξεσήκωσε» τους αριστερούς – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
Capture-295

Άρθρο-καταπέλτη αφιέρωσε η εφημερίδα «Αυγή» στο σούπερ μάρκετ Μασούτης επειδή …τόλμησε να παίξει τον εθνικό ύμνο, σε κατάστημά του, με αφορμή την Εθνική Εορτή για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Πολλοί πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο σούπερ μάρκετ στάθηκαν ακίνητοι κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, ενώ άλλοι έσπευσαν να πάρουν θέση. Κανείς φυσικά δεν διαμαρτυρήθηκε για τον εθνικό ύμνο, αφού τα επόμενα 24ωρα θα γιορτάζαμε τα 200 χρόνια από την επανάσταση καθώς και την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ωστόσο, η ανάκρουση του εθνικού ύμνου δεν άρεσε στην «Αυγή» που έκανε επίθεση στο εν λόγω σούπερ μάρκετ, αλλά και στους πολίτες που έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκονται σε αυτό.

Σε άρθρο, με τίτλο «Μπέρδεψαν το σούπερ μάρκετ με στρατόπεδο – Ακούγεται ο εθνικός ύμνος και κάθονται προσοχή», η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ γράφει:

«Αίσθηση προκαλούν βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν ένα ολόκληρο σούπερ μάρκετ να κάθεται προσοχή όποτε ο Εθνικός Ύμνος ακούγεται στα ηχεία του καταστήματος

Σε δεύτερο βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, επίσης από σούπερ μάρκετ του Μασούτη, φαίνεται υπάλληλος να κινείται βιαστικά πίσω από το ταμείο προκειμένου να πάρει θέση όταν διαπιστώνει ότι αρχίζει να παίζει ο Εθνικός Ύμνος. Επίσης η πλειοψηφία των πελατών στέκεται ακίνητη πλάι σε πάγκους με τρόφιμα και λαχανικά.

Στρατόπεδα με μαρούλια και γάλατα…»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Χαχαχαχαχα.Τι είναι αυτά ρε!Που πάει αυτή η χώρα θεέ μου!

  2. Άπλυτοι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ (23.000 ψήφοι στις εκλογές του 2019) και λοιπά ορφανά του Στάλιν, όταν ακούτε τον εθνικό ύμνο θα βαράτε ΠΡΟΣΟΧΗ, γαμώ το φελέκι σας.
    Εδώ είναι ΕΛΛΑΣ κι όποιου άπλυτου εθνοαποδομητή και διεθνιστή του πρωκτού δεν του αρέσει να πάει στα Σκόπια και στη Βενεζουέλα!!!!
    Κάνετε γιορτές, πορείες, μνημεία, οδούς για τους “νεκρούς” του πολυτεχνείου, για κάποιον Φύσσα, και δεν θέλετε παρέλαση και σημαίες για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821?
    Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι ΤΙΤΑΝΕΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ του 1821, σε ποιά χώρα θα πουλάγατε τρέλα και μπάχαλο ρε άπλυτα τσογλάνια του κερατά?
    ΘΑ ΒΑΡΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!
    (Μακελειό ανέβασέ το όπως τα γράφω χωρίς μπιπ)

  3. Αρχίζουν καί τρομάζουνε στήν ιδέα ότι μέσα μας , γιά μία ακόμη φορά στά χρονικά , ξυπνάει ό ΕΛΛΗΝΑΣ , σιγά αλλά σταθερά , αυτός πού άλλαξε τόν κόσμο καί θά συνεχίσει νά τό κάνει ! Καί σ’ έναν τέτοιο κόσμο , αυτοί καί οί όμοιοί τους δέν έχουν θέση καί τό ξέρουν !

  4. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΗ ΒΟΥΛΉ
    .
    ΟΙ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ

  5. Στον εθνικό ύμνο όλοι προσοχή κάθονται βρωμερά υποκείμενα. Μπράβο και στο σουπερμάρκετ μπράβο και στους πελάτες! Έτσι πρέπει σε μια χώρα πατριωτική

  6. Ειναι τοσο εθνομηδενιστες που ενω δεν θελουν παρελασεις την 25 μαρτιου, την ιδια ωρα μιλανε για μεγαλειωδη παρελαση του κοκκινου στρατου για τη νικη κατα του χιτλερ. Εχουμε ξαναπει ομως το θεμα δεν ειναι οι αριστεροι, το θεμα ειναι οι προδοτες που κυβερνανε που απαγορευσαν στο λαο να γιορτασει τα 200 χρονια απο το 21.

Comments are closed.