Η ακρίβεια αδειάζει και τις «δεξιές τσέπες»

Κοινοποίηση:
ΑΣΨΑΣΨΑΣΑΑ

Το ποσοστό των ψηφοφόρων σε όλες τις δημοσκοπήσεις βαθμολογεί αρνητικά τις επιδόσεις της κυβέρνησης στη μάχη για αναχαίτιση της ακρίβειας.

H χλιαρή έως ουδέτερη απάντηση της Κομισιόν στην επιστολή Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της ακρίβειας ουδόλως διευκολύνει την αγωνιώδη προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να διαχειριστεί επικοινωνιακά το «τέρας της ακρίβειας» που παραμένει μακράν η μεγαλύτερη πηγή δυσαρέσκειας για την κυβερνητική πολιτική στο εκλογικό σώμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ποσοστό των ψηφοφόρων που σε όλες τις δημοσκοπήσεις βαθμολογεί αρνητικά τις επιδόσεις της κυβέρνησης στη μάχη για αναχαίτιση της ακρίβειας είναι σχεδόν τριπλάσιο αυτού που έχει βάλει ως στόχο για τις Ευρωεκλογές.

Που σημαίνει ότι και οι δεξιοί δυσφορούν και μάλιστα πολύ για την αιμορραγία στην τσέπη τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το έχουν παραξηλώσει τα σούπερ μάρκετ. Σήμερα πήγα στό MyMarket να πάρω σοκολάτες για τα εγγόνια και ενώ μέχρι χτες τις μεγάλες σοκολάτες των 100 γρ. (ΙΟΝ, Λάκτα κλπ.) τις είχαν 1,55 – 1,60 ευρώ σήμερα τις πήγανε 1,90 – 1,95 ευρώ στα ξαφνικά. Αύξηση 20% τουλάχιστον. Αυξήθηκαν 20% οι συντάξεις και οι μισθοί; Έλεος δεν υπάρχει κράτος να μαζέψει τους σουπερμαρκετάδες;

Comments are closed.