Η “αγαπημένη” της ΕΡΤ, Αναγνωστοπούλου, έβαλε στο στόμα της το ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Τι είχε γράψει για εκείνη η Ελευθεροτυπία το 2014; ΒΟΜΒΑ!

Κοινοποίηση:
ert_

Λύσσα παντού! Πριν από λίγο, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, το οποίο παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου (θα ασχοληθούμε τις επόμενες ημέρες για το πως επιλέγη και ποιους “έφαγε”), σχολίασε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό λέγοντας στο τέλος του ρεπορτάζ με ωμό τρόπο, απαξιωτικό τα εξής: “Ένα αδιανόητα χυδαίο πρωτοσέλιδο”…

Δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο. Παραθέτουμε μόνο το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας (ετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014), με τίτλο “ΣΤΡΙΜΩΞΙΔΙ ΓΙΑ 615 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΡΙΤ – Οι απατημένοι συμβασιούχοι της Δ.Τ. και μία πρόσληψη…”, όπου μεταξύ άλλλων σημειώνονται τα εξής: “… Τα ανοιχτά «μέτωπα» δεν εμπόδισαν ωστόσο τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ Γιώργο Προκοπάκη να κάνει την πρώτη πρόσληψη. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου (δούλευε από το 2003 στην «αμαρτωλή» ΕΡΤ σε διάφορες πολιτιστικές εκπομπές) επελέγη ως σύμβουλος προγράμματος με αμοιβή για τις τρίμηνες υπηρεσίες της (μέχρι τις 19.4.2014) 6.900 ευρώ, δηλαδή 2.300 ευρώ το μήνα. Η συγκεκριμένη θα παρέχει συμβουλές για «την αγορά εγχώριων και διεθνών προγραμμάτων -ταινίες, σειρές και παιδικό πρόγραμμα», αλλά θα συμμετέχει συμβουλευτικά πάντα στο σχεδιασμό και στον προγραμματισμό στις τηλεοπτικές ζώνες. Κι όλα αυτά πριν καν η ΝΕΡΙΤ αποκτήσει διευθυντές.

Δείτε και τις σχετικές φωτό:

 

foto_1

 

foto_2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Άλλο ένα πλουσιοκόριτσο (μεγαλέμπορος σοκολάτας διάβαζα ο μπαμπάς) που την είδε αριστερή επαναστάτρια ,με σπουδές σε Ιταλία κτλ ,και βέβαια δεν θα καταλάβει ποτέ τον απλό ιδιωτικό εργαζόμενο των 500ευρω που ζει στην αγωνία καθημερινά

  2. Η παρθένα της ΕΡΤ την πείραξε που έθιξαν τις/τους κολλητούς της.κλεισιμο το κολοκαναλο που το πληρώνουμε και από πάνω!!!!!!!

  3. εσεις στην σκουπιδοερτ κοιτατε την καμπουρα σας και μην ασχολεισθε με αλλους δεν φτανει που ειναι φασιστικο καναλι( δεν δειχνει ολα τα κοματα οταν μιλανε) θελουν να βγουν και απο πανω κυριοι της ερτ να γινει αυτο σο σκουπιδι συνδρομητικο και οποιος θελει να βλεπει τα σκουπιδια ας πληρωνει οι αλλοι δεν θελουμε να πληρωνουμε αφου δεν τα βλεπουμε και τι να δουμε το μικρο σπιτι στο λιβαδι? ελεοςπιστευω οι επομενοι να το κλεισουν παλι το κοπριτομαγαζο

  4. Ζορισμένες φαίνονται και οι δυο με τα… σεξιστικά σχόλια. Ο μαρτυριάρης ο Παπαδημούλης θα τα πει όλα. Στην Ε.Ε, στην Τουρκία, στο Σόρος και ποιός ξέρει που αλλού. Σέκε ρέιιι, ρε σέκε σου λω.

  5. ΔΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΑ ΖΗΛΕΨΕΣ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ ΡΕ ΞΟΑΝΟ ΤΣΟΛΙ ΜΠΑΖΟ?ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΑΣΒΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ!ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ?ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ

  6. ΕΡΤ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ KAI ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ.

  7. ΟΙ ΚΥΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΡΤ ΠΟΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΟΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΗ ΔΟΞΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ…..Α ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΑΡΓΟΜΟΙΣΘΟΙ ΚΟΠΡΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΗ ΠΑΡΚΟ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΤΑΙ ΚΩΛΟΚΥΦΗΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…ΧΙΟ ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΣΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΩΣ ΧΟΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ…….. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΟΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ……..

  8. ΕΡΤ-ουλες κι ανιψούλες, πέσατε σε τοίχο. Χίο τον’ε λένε κι όλα τα παιδάκια κλαίνε.
    Θα σας γλεντήσει μέχρι να πατήσετε μαύρο χιόνι.
    Στέφανε δώσε πόνο!!!!!

  9. ΑΧΑΧΑΧΑΧ.ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΟΙ Μ@ΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ………..ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!!! ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΜΙΚΡΟΣ!!!!!

Comments are closed.