“Η Χρυσή Αυγή στην Αθήνα θα έρθει στην … θέση” – Με αυτή την δήλωση του Μπογδάνου κάποιοι θα μείνουν άυπνοι μέχρι την Κυριακή!

Κοινοποίηση:
bog.jpg exo exo

Με μεγάλη σιγουριά πριν από λίγα λεπτά στο ALERT TV, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε μια δήλωση βόμβα, λίγο πριν κλείσει η εκπομπή.

Όπως είπε με σιγουριά, “Την Κυριακή η Χρυσή Αυγή θα έρθει δεύτερη στον δήμο της Αθήνας”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. φημες λενε οτι μετα τα αποτελεσματα της κυριακης ο μπογδανος θα βγαλει μαλλια

  2. Ετσι είναι…Ομως, για να πάρει ο Κασιδιάρης 60% πρέπει οι Αθηναίοι να ξυπνήσουν και να αποκτήσουν άπλή κοινή λογική…Δυστυχώς αυτά δεν συμβαίνουν…Η άθλια προπαγάνδα έχει κάνει τεράστια ζημιά…Ολοι φοβούνται μπας και χάσουν την ”δημοκρατία” τους και αυτό μας στέλνει όλους στον χαμό…Η μόνη ελπίδα είναι η αλλαγή του ανέμου στην Ευρώπη…Δεν μπορεί,κάποια ριπή ανέμου θα πάρει και την πολύπαθη χώρα μας..

  3. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς… σε μια πόλη (AΘΗΝΑ) , στην οποία οι λαθρo-έποικοι έχουν εγκαταστήσει κανονική κατοχή στο ιστορικό της κέντρο…. που οι κάθε λογής αλλοδαποί εγκληματίες, γαμάνε, δέρνουν και κλεβουν μέρα-μεσημέρι…. που μια από τις ιστορικότερες πλατείες της, τα Εξάρχεια, έχουν μετατραπεί σε κολαση…. που χιλιάδες γηγενείς της κάτοικοι σαρώνουν τους σκουπιδότοπους για να βρουν τιποτα φαγωσιμο…. που το ένα μαγαζάκι κλείνει μετά το άλλο, που… που… που…, κανονικά θα έπρεπε ο Ηλίας Κασιδιάρης να “σκίζει” με ένα ποσοστό κοντά στο 60% ….ΚΑΙ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑΝΑΙ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΝΑ 25% …….
    εξαιτίας του αμείλικτου κοινωνικού, οικονομικού, δικαστικού και μιντιακού πολέμου, που έχει κηρύξει το καθεστώς [όλο το καθεστώς] κατά της Χρυσής Αυγής και ακόμα, εξαιτίας της ήδη
    προχωρημένης αντικατάστασης των Ελλήνων από αφρο-ασιατικές μάζες (43.000 ελληνοποιήσεις μόνο στην Α΄ Αθηνών)…. .

  4. Μακάρι, να ξεβρωμίζει σιγά σιγά ο τόπος. Απ’ τα στόματα σας και στου Θεού τ’ αυτί.

  5. Kαι στον 2ο γύρο, όλοι οι πατριώτες που σιχαίνονται την οικογενειοκρατία,θα ψηφίσουν Ηλία Κασιδιάρη..

Comments are closed.