Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΩ: ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ «VISA EXPRESS» ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ

Κοινοποίηση:
Σένγκεν-Κως-

Αύριο, Σάββατο 30 Μαρτίου, τίθεται σε εφαρμογή η θεώρηση εισόδου διάρκειας επτά ημερών («visa express») σε Τούρκους επισκέπτες, με την οποία θα μπορούν, σε πρώτη φάση, να επισκεφτούν πέντε νησιά του ανατολικού Αιγαίου που έχουν ήδη εγκατεστημένες σχετικές υποδομές, όπως η Κως (κεντρική φωτό), ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα ισχύσει η πλήρης εφαρμογή του μέτρου.

Όπως αναφέρουν εκπρόσωποι τουριστικών φορέων στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, για την έκδοση της κανονικής visa υπάρχουν ήδη… τεράστιες λίστες αναμονής, ενώ, μεγάλος αναμένεται να είναι και ο αριθμός των επισκεπτών που θα θελήσουν να ταξιδέψουν στα νησιά, επωφελούμενοι του μέτρου, ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο, που εορτάζεται το ραμαζάνι και διαρκεί μέχρι τις 8 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι η χορήγηση της visa express θα μπορεί να εκδίδεται όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και αφορά συνολικά 10 νησιά, τη Λήμνο, τη Λέσβος, τη Χίο, τη Ρόδο, τη Σύμη, το Καστελόριζο, τη Σάμο, τη Λέρο, την Κάλυμνο και την Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Καλύτερα. Τουλάχιστον αυτοί θα πληρώνουν φόρους, οι νησιώτες χτυπάνε 1 στις 10 αποδείξεις και μάγκεψαν λόγω έσπα και τουρισμού. Ακόμα και στην ανατολίτικη τουρκία, δεν υπάρχουν κλειστά επαγγέλματα. Όλοι (ακόμα και οι γυφτότουρκοι) καλύτεροι από εμάς είναι.

  2. Με τόσους γραικύλους γύρω μας φυσικό .
    Το αίμα όμως όσων θυσιάστηκαν για Ελεύθερη Πατρίδα στο κεφάλι των ψηφοφόρων του κατοχικού κοινοβουλίου .
    Και με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά …

  3. Τσίπρα πουλάς την αιλλάδα στους Τούρκους ουουου

  4. O ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΙΣΛΑΜΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΑΧΥΣΤΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΕΛΙΑΜΕΠ ΛΙΓΟ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΡΟΖΑΚΗ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΗ ΕΒΡΑΙΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑΣΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΔΕΝΔΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΟΠΠΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΠΥ ΣΕ ΚΑΤΙ VIZES ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ

  5. ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ , Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ & Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ …ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ & ΤΟΥ ΠΕΤΣΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ…ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΝΦΙΑ ΣΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΡΝΤΕΛΑΙΝ ΓΙΑ ΝΑΧΕΤΕ ΕΥΡΩ & ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟ-ΣΥΡΙΖΟ-ΝΔΟΥΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ & ΕΣΕΙΣ ΜΑΚΕNTOΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΥΠΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ & ΣΤΑ ROOM TO LET ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΑ 2ευρο tip …..

  6. Θέλατε Μητσοτακη (και τους υπόλοιπους δορυφόρους ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ).
    Καθίστε στον άξονα Ζ τώρα.

  7. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!!!! ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!!! ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!! ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!! ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΤ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΣΤΙς ΝΕΕΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ!!!!! ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟΥΝ!!!! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!!

  8. Η ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

  9. Με τους τουρκόφιλους Μητσοτακηδες τι περιμένατε.

  10. Τα ανθελληνικά Κόμματα ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.