“Η ΧΩΡΑ ΔΙΗΡΧΕΤΟ ΜΙΑΝ ΚΡΙΣΙΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΔΙΕΞΟΔΟΝ” – ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967»

Κοινοποίηση:
teaser20-4

Τα πετρέλαια και η απέλαση 4.000 Πακιστανών εργατών. Τα μυστικά της συνωμοσίας. Πως η Δήμητρα (Μιμή Ντενίση), ανηψιά του ήρωα Στρατηγού Γ. Ντενίση, έγινε το άλλοθι του αόρατου συνταγματάρχη στο φάκελο της Κύπρου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Δεν σας αρεσουν οι πατριωτες γιατι ειστε ολοι κομμουνιστες χωρις να το γνωριζετε. Ψηφιζετε 50 χρονια αριστερες κυβερνησεις με την πιο αριστερα ΝΔ και ψαχνετε πατριωτισμο. Θελετε κατι να αλλαξει αλλα εχετε παντα τους ιδιους εδω και 50 χρονια. Παει απο τον πατερα στον γιο και μετα στον εγγονο ενω χωνονται και αλλοι απο το γυρω σοι .Θειες,ξαδελφες,ανηψιοι κλπ κλπ. Αλλα εκθιαζετε τον Παπαδοπουλο . Δεν πατε καλα στα σιγουρα. ψαξτετο .Αυτο εχω να πω. Καλη σας διασκεδαση.

    1. Απατεωνες κ κλεφτες ειναι η φαρα σου τα Πουστρακια παλιαδερφη . Τραβα φαε κανεναν πουτσο να χαλαρωσεις τωρα που εχεις κ αποψη μωρη κωλοτρυπιδα .

  2. Η μεγαλυτερη βλακεια του Γιωργαρου ηταν οτι 1η Σεπτεμβριου 1973 εδωσε αμνηστια σε ολους αδειασαν τα ξερονησια & γυρισαν οι αναρχοκομμουνιστες σπιτια τους και αρχισαν τα οργανα στο δηθεν δημοκρατικο πολιτευμα που ηθελε να κανει για να παει σε εκλογες το 1974 μετα απο πιεσεις των Αμερικανων με τον Μαρκεζινη με αποτελεσμα μετα απο 2 μηνες να τα πολυτεχνεια & η αναμπουμπουλες Του εκατσε και η παραπομπη του Νιξον με το waregate και η αρνηση του να δωσει το οκ σε επεμβασεις των Αμερικανων στο πολεμο της Αιγυπτου με το Ισραηλ μεσω της Ελλαδας ,Λαθος κινησεις που εφεραν τα αποτελεσματα 50 χρονια μετα να βασιλευει το ΚΚΕ και να κυβερναει η μιζα η λαμογια οι απατριδες δουλοι της ΕΕ και τα παιδια σας μαζι με τα παιδια των παιδων σας να ειναι σκλαβοι

    1. Αυτην την φορα ομως δεν θα τους στειλουμε στα ξερονησια αλλα κατευθειαν μεσω Πουτιν στα Γκουλαγκ με καμερες on line να τους βλεπουμε να αργοπεθαινουν σπαζοντας πετρες .

  3. Γεννηθεις το 1960 ο συγχωρεμενος πατερας μου μας μεγαλωσε ε το μεροκαματο να εχει αξια και να μεγαλωνουμε οπως πρεπει με αξιες τωρα διαλυθηκαν ολα και δυδτυχως ερχονται και χειροτερα

  4. Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
    Σε ευχαριστουμε Γεωργιε Παπαδοπουλε για τα 7 ωραια χρονια που χαρισες στην Ελλαδα. Δυστυχως ησουν πολυ καλος για να εξοντωσεις τοτε τα τομαρια που λυμαινονται σημερα την Ελλαδα. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ

  5. Η καλύτερη διακυβέρνηση της Ελλάδος επί των ημερών του , όμως έκανε και ένα τραγικό λάθος , δεν τιμώρησε αυτούς που τον ανάγκασαν να κάνει ότι έκανε , αποτέλεσμα να γυρίσουν τάχα για αποκατάσταση της δημοκρατίας , και να τον βάλουν να πεθάνει στην φυλακή . Στο γιου τουμπ υπάρχει ο λόγος που εκφώνησε το βράδι της 21/4/1967 που αναφέρει τους λόγους που τον ανάγκασαν να δράσει .

  6. Για όσους γράφουν ανοησίες για τον αείμνηστο Εθνάρχη Γ.Παπαδόπουλο ας ανοίξουν οι κ(Υ)νοβουλευτικοι Εθνοπροδότες τον φάκελο της Κύπρου και τα ξαναλέμε .
    Μέχρι το ´81 όλα λειτουργούσαν ρολόι , αν και τα καθάρματα της ψεύτο δεξιάς κυβερνούσαν , οι νόμοι και το νοικοκύρεμα του Γ.Παπαδόπουλου ήταν δύσκολο να ξηλωθεί . Μέχρι που ήλθε ο γερό πόρνος αλκοολικός ρουφιάνος Παπανδρέου και ξεκίνησε η καταστροφή .
    Και ας λέει ο Βελόπουλος ότι ήταν πατριώτης ο ρουφιάνος και η πράσινη του χολέρα .
    Όσοι υγιές σκεπτόμενοι τα έζησαν γνωρίζουν . Οι υπόλοιποι σανοφαγοι ας φάνε τους κοινοβουλευτικούς ολιγάρχες και αληταράδες και τον σκασμό .
    Είναι τόσο διανοητικώς καθυστερημένοι που νομίζουν οι δυστυχείς ότι δημοκρατία είναι να ψηφίζεις !!!!

    1. Σωστοτατος! Δεν ανοίγει ο φάκελος της Κύπρου επειδή η Κ. ύπρος κείται μακραν

  7. Γεια σου αειμνηστε πατριωτη Ελληναρα! Τωρα η γκεσταπιτισσα Κουλαρα εχει καταφαει και τα φραγκα του… Ταμειου αναπτυξης, ο κοσμακης δουλευει.. Δανεικό μεροκαματο και αχ μ αυτό το predator!

  8. Φάτε “Δημοκρατια” τωρα να χορτασετε βλάκες Νεοέλληνες.Ας μην μιλησουμε για ασφάλεια κλπ.Καθε μερα και απο ενα εγκλημα…

  9. ΤΙΜΉ ΚΑΙ ΔΌΞΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΆΡΧΗ ΓΕΏΡΓΙΟ Χ. ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΔΙΈΞΟΔΑ, ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΎΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ.
    Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΊΤΩ.
    ΑΓΡΙΟΣ.

  10. Α ρε Γιώργαρε, ήσουν καλός άνθρωπος και δεν έκανες αυτό που έπρεπε, να καθαρίσεις όλους τους πολιτικούς απατεώνες της εποχής σου και τους απογόνους τους.

    1. Ο ΚΟΥΦΟΣ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ ΕΥΤΑΞΙΟΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉΣ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΠΟΎΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΎΠΡΟ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΑΚΆΡΙΟ ΤΟ 1959.
      ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΤΗΝ ΓΝΏΜΗ.
      ΑΓΡΙΟΣ.

  11. Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί η τουρκία δεν πάτησε τα βρωμοπόδαρά της στην Κύπρο από το 1967 μέχρι και το 1973 αλλά το 1974 ;

  12. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

  13. Είμαι 47 ετών και είχα την τιμή να επισκεφτώ στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού τον στρατηγό Ντερτιλή και το. Γεώργιο Παπαδόπουλο τους είχανε στις γυναικείες φυλακές στο ισόγειο όπως μπήκαμε αρχές δεξιά το δωμάτιο του Παπαδόπουλου και στο βάθος αριστερά τού στρατηγού Ντερτιλή

  14. Εξαιρετικός χάρισε στους αγρότες τα δάνεια δεν έκλεψε ούτε μια δραχμή κοιμόσουνα με ασφάλεια ο μόνος ικανός και αξιαγάπητος ηγέτης μόνο καλά λόγια καλό παράδεισο να έχει.

  15. Η χώρα αυτή δεν θα δει ποτέ καλό γιατί οι Έλληνες είμαστε υποκριτές και λατρεύουμε τα φράγκα ..οι βολεμενοι και τα κομματοσκυλα αλλά κυρίως οι πολιτικοί αρχηγοί οποίος τα δίνει τον γλειφουνε για οσο δίνει μετά πάνε στον επόμενο
    .καθημερινά εδώ κα μια 5 εστία επί Μητσοτάκη καταλύεται κάθε έννοια της δημοκρατίας ωστόσο όποιος μιλάει για Κασιδιάρη η για ένα ηγέτη κατά την νέα τάση του κόσμου βλέπε Μελονι Μπιμπη Ζελενσκι κτλ ..Ε στη Ελλάδα είναι φασίστας ..ενώ στο υπόλοιπο κόσμο πατριώτης που υπερασπίζεται την πατρίδα του

    1. Ηγετης ο Ζελενσκι ; Ποια πατριδα υπερασπιζεται ;;; Η Ουκρανια δεν ειναι χωρα αλλα προαστιο της Ρωσιας . Εχει γεννοκτονησει ολη την Ουκρανια αν το εχεις καταλαβει . Ο Παπαδοπουλος ηταν Ελληνας Πατριωτης οχι Ναζι Σκοταδιστης τα εχεις μπερδεψει . Αν γουσταρεις Ναζιστες τραβα πολεμα για τους Ουκροναζι . Οσο για την Μελονι , αγαπαει το ΝΑΤΟ πιο πολυ απο την Ιταλια κ αν εχεις παρει χαμπαρι θα στηριξει την Φον Ντεν Χιτλερ για αλλη μια θητεια η Δεξια Πατριωτισα Μελονι ……….

      1. Ότι να ναι ! Λέω ότι ότι υπάρχει τάση στο κόσμο για άκρα δεξιά ενώ στη Ελλάδα τα σάιτ του Αλαφούζου της Λάτση και του Μαρινάκη το κάνουν αβαβα ..λέω επίσης ότι η ίδια η ΝΔ που αποκαλεί μίασμα τον κασιδιάρη και έκτρωμα απόστημα το κόμμα του θεοποιεί τον πατριωτισμο του Ναζι Μπιμπη και Ζελενσκι και τρέχει να δώσει τα όπλα μας και το στρατό μας για να τους στηρίξει ..νομίζω ότι μιλώ με νοήμονες ανθρώπους ..οκ γράψε λάθος

  16. ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΡΙΞΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!

    1. τον Παπαδοπουλο τον ριξανε γιατι εβγαλε τα πετρελαια στον Πρινο τον Οκτωβριο του ’73..
      τον Νοεμβριο, του φτιαξανε το εδω πολυτεχνειο οπως κανανε και στον Κωστακη τα Δεκεμβριανα το 2008 και απο δω πανε κι’οι αλλοι..
      ποιος μιλησε για πετρελαια στο Αιγαιο ξανα απο τοτε?? μονο οι ..ψεκ..
      ουτε την ΑΟΖ με τη Κυπρο δεν μπορουν να υπογραψουν..

  17. Ο Άγιος Γεώργιος!!! Μακράν η καλύτερη κυβέρνηση επί πραγματικής Δημοκρατίας, ένα λάθος έκανες ρε Γιώργη δεν τους καθάρισες να είμαστε και εμείς καλύτερα τώρα. Δόξα και τιμή στον Εθνάρχη μας Γεώργιο Παπαδόπουλο ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!

  18. Και μόλις έφυγε ο “κακός” Παπαδόπουλος, ήρθε η “δημοκρατία” και άρχισαν όλοι να κλέβουν με την ησυχία τους και να διορίζονται στο δημόσιο. Μερικοί ακόμα νομίζουν ότι η αριστερά και το πολυτεχνείο έριξαν τον Παπαδόπουλο. Να γυρίσετε πλευρό μην πιαστείτε… Αν δεν ήταν οι αμερικάνοι, ακόμα ξύλο θα τρώγατε.

    1. Η Αριστερα του Πολυτεχνειου τρεχει ολη την Μισανθρωπικη , Ναζιστικη , Νεοταξικη Ατζεντα . Τα 7 χρονια ηταν η μονη αληθινη Δεξια που εζησε η χωρα μας μετα τον Καποδιστρια , γι αυτο κ επεσαν πανω μας οι Ιουδαιοι κ μας φορεσαν αυτους τους Απατριδες Αλητες . Το παραδοξο ομως ειναι οτι ο κοσμος που στηριζει Παπαδοπουλο , στηριζει κ το Ισραηλ σημερα ………….. Μετα περιμενουν να αλλαξει κατι σε αυτο τον χωρο .

Leave a Response