Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ VIRAL! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ! “Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΚΑΪΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ- Μ’ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ”

Κοινοποίηση:
eva-kaili-1

Η φωτογραφία παρακάτω θα γίνει viral σε όλο το διαδίκτυο.

Δείτε και πείτε μας!

Συμφωνείτε ή όχι;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. καλα κανει ρε μαλακες και εκλεψε η γυναικα.. εσεις που βρίζετε ζηλεύετε καθίκια της νυχτος.. εσυ panopas προσεχε γιατι κατι μαλακες τυποι σαν εσενα που περνιούνται ωραιοι βγαζουν κατι φιντάνια με την σουφρα ανοιχτή απο τα γεννοφάσκια η στραβομούρικα η βλαμμένα. Ουστ κοπροσκυλα

  2. …..ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ!!!….ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@Κ@Κ@ ΕΛΛΗΝΑ!!!

  3. Κοπρίτης πασόκος δυ από τους λίγους !!! Γιατί δεν είναι φυλακή το λαμόγιο ?? Κοπροοικογένεια !! Εμετός !!! Φυλακή όλοι !!!!!!

  4. Η χώρα καταρρέει και συνεχίζει να βυθίζεται στο βούρκο της ανομίας και της κατάχρησης. Όσοι μπορούν να φάνε έστω και ψίχουλα, τρέχουν να φανε όσο προλαβαίνουν. Το φαγοπότι θα τελειώσει και ο μόνος χαμένος θα είναι ο λαλάκας ο ραγιάς που θα του τα έχουν πάρει όλα και θα παρακαλάει τα πάκια και τους λαθρο για ένα κομματι ψωμί. Το σχέδιο τους πέτυχε και δυστυχως όσοι ξύπνησαν ξύπνησαν αλλα είναι λίγοι, όλοι οι υπόλοιποι θα χαθούν και δεν θα ΄ξερουν απο που τους ήρθε.

  5. Παναγια μου,μιλαμε αυτη η φωτο τα λεει ΟΛΑ. Παρατηρειστε το παντελονι πως διπλωνει στη ζωνη απο το τζαμπα φαγοποτι αφου πληρωνουν τον δημοσιο κοπριτη και την κορη του οι Ελληνες βλακες. Μπραβο στους μακακες που ψηφιζουν αυτα τα κοπροσκυλα.Δεν φανταζεστε ποσο χαιρομαι κ διασκεδαζω με αυτα που τους συνεβησαν τωρα. Πραγματι υπαρχει ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ….

  6. η μάνα της Καιλή σίγουρα ήταν ατακτούλα.Αποκλείεται αυτή η σκατόφατσα να έβγαλε τέτοιο παιδί.

  7. Τα δόντια του είνα στραβά έπρεπε να τα είχε φτιάξει με τόσα λεφτα

  8. κλασικό λαμόγιο αρπακόλλα φοράει και το κινητό στην ζώνη

  9. Όταν τρώγατε με το ΠΑΣΟΚ ήταν καλά παλιολαμογια φάτε κουλη τώρα

  10. εγω θα πω το αλλο… ΠΩΣ απο εναν τετοιο χλαπατσα βγηκε ενα τοσο ωραιο μνι!!!!!!! μηπωωςςς η μανα της εκανε τα παιδια της με τον κουμπαρο??????? μια φωτο του κουμπαρου μπορουμε να εχουμε παρακαλω????

  11. Όχι ρέ, οι Πασόκοι τού ’80 είχαν μούσι. Αυτός είναι σάν τόν Τζόννυ Βαβούρα…

  12. Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα ειναι ιδιος ο Μαυρικης ,να μου πεις ιδια σκατα ειναι ολοι τους τελος παντων..το πορνιδιο μπηκε στη μπουζου? καλα της κανανε αντε και με αλλους υπαρχει πολυ πραμα

  13. Π-αλαιοί
    Α-πατεώνες
    Σ-έ
    Ο-λοκαίνουργα
    Κ-όλπα

  14. Υπήρξε στενός συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου. Μάλιστα την 1η φορά που κατέβηκε υποψήφια δημ. σύμβουλος η Εύα είχε στο φυλλάδιό της χειραψία με τον πολιτικό της μέντορα, τον Άκη. Μόλις ο Άκης άρχισε να αποκαλύπτεται ο πατέρας της πέρασε στον στενό πυρήνα του Βενιζέλου Παράλληλα υπήρξε στενός συνεργάτης του Ψωμιάδη, ο οποίος τον έκανε Τμηματάρχη χωρίς κρίση και είχε εμπλοκή στα παράνομα 45άρια (πολλά εκατομμύρια φαγώθηκαν εκεί, ίσως πάνω από 20). Ήταν αυτός που έκανε την ΕΔΕ για τα 45άρια και τους έβγαλε όλους λάδι και ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του Ψωμιάδη κατηγορώντας άλλους υπαλλήλους (οι οποίοι δεν είχαν καμία ευθύνη και ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ). Στη συνέχεια ο Ψωμιάδης τον έκανε Διευθυντή για να τον ανταμείψει (μάλιστα κάποιοι λένε ότι ο προηγούμενος Διευθυντής, δεξιός αλλά μάλλον δεν είχε πάρει λεφτά, απειλήθηκε για να παραιτηθεί και αφού συνταξιοδοτήθηκε τον έκανε σύμβουλό του ο Ψωμιάδης). Έτσι άνοιξε η θέση για ορισμό (πάλι χωρίς κρίση) του Αλέκου Καϊλή σε θέση Διευθυντή. Όταν ήρθε ο Τζιτζικώστας, αφού ήδη είχε σκάσει το σκάνδαλο με τα παράνομα (και ανύπαρκτα σε πολλές περιπτώσεις) 45άρια, θα έπρεπε να απομακρύνει τον ΚαΪλή και να κάνει κρίσεις (με τον καινούργιο νόμο που έφερε ο Κούλης ως υπουργός το 2013). Έτσι όμως ο ΚαΪλής με ελάχιστα τυπικά προσόντα δεν θα περνούσε στους 7 που θα κρίνονταν με συνέντευξη οπότε τι έκανε ο Τζιτζικώστας; Σωστά μαντέψατε: όρισε (χωρίς κρίση πάλι) τον Καϊλή Γενικό Διευθυντή. Τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια ο ΚαΪλής έχει πάρει όλες τις θέσεις ευθύνης χωρίς κρίση, παρά την αντίθετη πρόβλεψη της νομοθεσίας. Φυσικά εδώ και 20 χρόνια μόνο ΠΑΣΟΚ δεν είναι, είναι δεξιός καθαρά, όπως άλλωστε και ο Βενιζέλος!

  15. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Ιδιος ο Μαυρίκης είναι

  16. ΠΑΣΟΚος βέβαια, αλλά όπως όλα τα καλά λαμόγια έχει άκρες παντού. Ήταν και κολλητός του Άδωνι.

  17. ο απατεων . Κατα μανα κατα κυρη κατα γιο και θυγατερα , Τι να περιμενει κανεις να βγε απ αυτον ?

  18. ’81 – ’85 την πρωτη τετραετια, αθανατη γενιά…… ζεμπεκιες, λουλουλουδες, πιάτα, μερσεντες και ύφος μαγκιά. Φάγανε και τρώνε, η χήρα Τσοχατζοπουλου τα 54 μύρια τελικά βρέθηκαν; Μια χούντα Πινοσετ θα εσωνε την κατάσταση. Αλλά που τετοια τύχη.

  19. Χαχαχα, που την βρήκατε αυτή ρε αλάνια? Κλασσικό λαμογιο με το ύφος από που θα τα αρπάξω τώρα. Δεν παίζεστε. Υγ. Εισαγγελείς στην Ελλάδα για τον λουτσο, όλοι στην Ευρώπη είχαν καταλάβει τι γίνεται εκτός από αυτούς. Με τέτοια υποκείμενα αναρωτιέσται πως έφτασε η Ελλάδα σε αυτό το σημείο.

  20. Μα εσείς λέγατε ότι η Εύα είναι με τον Κουλη.

    1. ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΒΛΕΠΕ ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.

  21. Απόφοιτος της Μεγάλης Πασοκολαμόγιων Σχολής!!!

  22. ΤΟΥΡΚΙά ΣΚΕΤΗ. Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΙΣΛΑΜ…

  23. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ…

  24. Απο το παρουσιαστικό του και το dress code καταλαβαίνεις οτι πρόκειτε για κάθαρμα

  25. Αντε και όταν γυρίσουν Ελλάδα να ανοίξουν ένα μπουρδέλο στον βαρδάρη, με τσατά τον Μπένυ Χιλ που ξέρει από πασοκικά οικονομικά.

Comments are closed.