Η «Τόκιο» ανέβασε νέα topless φωτογραφία και… σπάει τα ρεκόρ – 3,5 εκατ. LIKE μέσα σε 13 ώρες

Κοινοποίηση:
1

Η Úrsula Corberó, η αγαπημένη «Τόκιο» του ”La Casa De Papel”, ανέβασε νέα topless φωτογραφία της στο Instagram και όπως φαίνεται… πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ σε like!

 

Σε 13 ώρες έχει ήδη περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ας βγάλει και η κάθε Νομικού τις σιλικόνες και τα εξτενσιον από τα καμμένα από τα οξυζενέ και να σταματήσει να κάνει μποτοξ να δουμε μετά ποια θα μιλάει για φάτσα! Ας δούμε τα τόπλες τα δικά τους! Που είναι όλες ψεύτικες πλαστικές και μιλάνε οι πλαστικομούρες και οι υποστηρικτές τους! Εσείς! Που θα μου πειτε ποιος μιλάει και μου βάζετε τοπλες! Ούτε την γυναίκα σας να σχολίαζα και έχετε μεγάλη κακία και λατρεία στους γυναικείους στόκους πολυτελείας! Η ποντικομούρα Νομικού με την ωραιοπάθεια και ποιός είναι ανεπάγγελτος τεμπέλης ; Μαντέψτε! Η Νομικού!

  2. Και στην τελική βάζετε άρθρα ανώνυμα! Ποιος είναι ο patriot, ο scarface και ποιοι αυτοί που βάζουν τους τίτλους και κανονίζουν την ροή! Και οι σχολιαστές οι μόνιμοι όταν ξέρουν σχόλια που δεν είναι καν δημοσιευμένα εσείς τους τα δίνετε! Και τους λέτε και ποιος τα έγραψε χωρίς να έπρεπε να ξέρετε ποιος είμαι! Ή υπάρχει παρακολούθηση στους όρους όταν σχολιάζει κάποιος ;Εννοώ έχετε δικαίωμα να τα κάνετε αυτά ή παραβιάζετε χωρίς λόγο τους ίδιους σας τους όρους για να σπάσουν πλάκα κάποιοι κοπρίτες σχολιαστές σας; Ε; Επειδή όλοι είναι καλύτεροι μόνο στο μυαλό τους!

Comments are closed.