Η Τρέμη ψηφίζει ΚΚΕ και δηλώνει: «Καλύτερα να κατεβαίνεις στις διαδηλώσεις με γούνα»

Κοινοποίηση:
2134_olga_tremh_-_copy

Μία απρόσμενη δήλωση έκανε η Όλγα Τρέμη για το κόμμα που ψηφίζει ανελλιπώς στις εκλογές, εξηγώντας τους λόγους.

Η άλλοτε σιδηρά κυρία του Mega παραχώρησε συνέντευξη στον Δημήτρη Δανίκα και υποστήριξε ότι όταν έρχεται η ώρα της κάλπης ψηφίζει «πάντα ΚΚΕ. Για δύο λόγους. Ο πρώτος από νοσταλγία. Ο δεύτερος επειδή είναι κόμμα συνεπέστατο με όσα πρεσβεύει».

Την ίδια ώρα, δήλωσε -κάπως αντιφατικά- πως είναι «καλύτερα να κατεβαίνεις στις διαδηλώσεις με γούνα παρά να μην κατεβαίνεις χωρίς γούνα. Και τι γούνα! Από γιδοπρόβατα η προέλευσή της. Και πόσοι κατεβαίναμε; Ελάχιστοι. Οι περισσότερες, χωρίς γούνα, μονίμως στον καναπέ να σχολιάζουν τις… γούνες».».

Η Όλγα Τρέμη στην εν λόγω συνέντευξη σχολίασε το κλείσιμο του Mega και εξήγησε πως από τη στιγμή που τα ηνία του σταθμού ανέλαβαν οι διάδοχοι των ιδρυτών το κανάλι άρχισε να καταρρέει.

Χωρίς ίχνος ντροπής η δημοσιογράφος αποκάλυψε το παρατσούκλι που της είχαν βγάλει οι συνάδελφοί της στα χρόνια του Mega και αυτό δεν ήταν άλλο από το “μπιτσόνι”, αφού η Όλγα Τρέμη πάνω στη δουλειά της είναι πολύ αυστηρή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. αυτη μου θυμιζει τους αποστρατους καθε επαγγελματος. οσο ηταν στο μηνιατικο, νομος οτι πει ο εργοδοτης. στη συνταξη αρχιζουν να κελαιδανε. δε θα μου κανει εντυπωση αν αρχισει τα αντιμνημονια και τα πατριωτιλικια

  2. Οι αγωνιστες του ΚΚΕ εχουν πεθανει αυτοι που απεμειναν ειναι οι ρουφιανοι τους. Οι φακελοι καταστραφηκαν το ξεχνατε; Με ποιο δικαιωμα τους κατεστρεψαν ειναι ιστορικα στοιχεια. Αλλα καθε φακελος εκτος του φακελομενου ειχε και τα στοιχεια του χαφιε. Πρωτοστατησε η τοτε αριστερα στο καψιμο.

  3. Ωραίες εντολές έπαιρνες μαζί με τον γιανάκη από το το control, όπως σχολίαζε και ο Λαζόπουλος. Τα θυμάσαι ?

  4. ΚΚΕ,ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ…ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ “ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ” ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΗΡΜΕΝΟΥ …ΑΙΔΟΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ!!!ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ,ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΜΟΥ…

Comments are closed.