Η Τουρκία θα προχωρήσει σε παραγωγή του Sputnik V, όπως δήλωσε ο Τσαβούσογλου

Κοινοποίηση:
tsavousoglou-tourkia-03-10-2020

Ο Tούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δήλωσε σήμερα πως η Τουρκία έχει στόχο να προχωρήσει σε εγχώρια παραγωγή του ρωσικού εμβολίου Sputnik V κατά του κορωνοϊού.

Η Τουρκία ζήτησε από τη Ρωσία περισσότερες πληροφορίες για το εμβόλιο αυτό, πριν αρχίσει να εμβολιάζει τους πολίτες της, και ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ενημέρωσε χθες, Δευτέρα, το προεδρικό συμβούλιο πως όλα βρίσκονται στον σωστό δρόμο, δήλωσε ο Τσαβούσογλου.

“Ο στόχος αυτής της συνεργασίας δεν είναι μόνο ο εφοδιασμός με εμβόλια, αλλά… για να παράγεται το εμβόλιο αυτό και στην Τουρκία”, πρόσθεσε.

Ο Τσαβούσογλου έκανε τις δηλώσεις αυτές μιλώντας δίπλα στον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ στο Σότσι, ρωσικό θέρετρο στη Μαύρη Θάλασσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΌΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΊΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΊΧΑ;

  2. Καλα ρε αυτοι ολο πνιγονται και ολο κεφάλαια ειναι για καινούριες κατασκευές, ολο πέφτει ο μεμετης αλλα ακομα όρθιος είναι τι σκ@τα ενημέρωση είναι αυτη

    1. Παραπληροφόρηση το λένε. Αν νομίζεις ότι θα ενημερώνεσαι από τα όποια Ελληνικά site, να αλλάξεις πλευρό. Για εσωτερική κατανάλωση είναι και καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν. Κανείς δεν θέλει ενημερωμένους πολίτες. Παίζουν μπάλα έξω δυνατή και ανταλλάσσουν χρήμα, τεχνογνωσία και άλλα. Εδώ μόνο θυμός και πίεση. Μόνο έτσι θα είσαι σκυμμένος συνέχεια. Διάβασε την ιστορία της χώρας σου και μην ξεχνάς ποια είναι αυτή. Καλό βράδυ.

Comments are closed.