Η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά κατήγγειλαν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση! (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
kostas-spuropouloς

Η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά, με δημόσια δήλωσή τους, κατήγγειλαν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

 Από χθες ακούγεται ότι υπάρχουν καταγγελίες για ένα μεγάλο όνομα του θεάτρου που παρενόχλησε σεξουαλικά ηθοποιούς και σήμερα, με μια κοινή τους ανάρτηση στο instagram τρεις καταξιωμένες ηθοποιοί καταγγέλουν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.
Διαβάστε περισσότερα στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εμφανίσιμος, ατάλαντος, προφανώς παρενοχλημένος σεξουαλικά για να αναλάβει ρόλο δίπλα στην γηρασμένη μπεμπέκα, την ιερή αγελάδα της ανύπαρκτης ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής, που βαφτίστηκε εθνική σταρ, από κάποιους ξεθωριασμένους μπινέδες. Στο ίδιο site, σε άλλο θέμα, προβάλλεται ως φωνή θεού, ένα χυδαίο και σκαιό υβρεολόγιο της μακαρίτισσας κατά του “κακού” γκόμενου, δίχως να επικρίνεται από τους παρενοχλησιολόγους. Εικάζω ότι την έπεσε στα κορίτσια, πιστεύοντας ότι θα ενέδιδαν σε έναν άνθρωπο που πίστευαν που θα διευκόλυνε τις ζωές και τα όνειρά τους, όπως αναφέρθηκε ότι κατέθεσε η κυρία Μπεκατώρου. Έχει σημασία να ξέρουμε και το πώς ανταποκρίθηκαν στα διλήμματα που τους έθεσε.

  2. Ο γνωστός ζιγκολό της Αλίκης και της Μιμής. Χουφτωνε την δεύτερη μπροστά στα μάτια όλων των παρευρισκόμενων μέσα στο νοσοκομείο που η πρώτη μόλις είχε κλείσει τα μάτια της. Ιδού τα ινδάλματά σας. ….

  3. Γιατί γίνεται δημόσια αυτό το ξεκατινιασμα; Δεν μπορούνε να το λύσουν ιδιωτικά; Δεν μας φτάνει η φτώχεια και η καταστροφή της πατρίδας μας, έχουμε και αυτά τα σουργελα που ξεκατινιαζονται. Ουστ παράσιτα. Αφήστε μας ήσυχους επιτέλους.

  4. XAXAAXAXAXAXAXAXA AΛΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ;;; ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΧΑΧΑΑΑΑΧΑ.

  5. ελα ρε….. του σηκωνεται και με μικρες;;;; εγω νομιζα οτι ειναι “γεροντολαγνος” το παλικαρι. Μπραβο κωστακη….. γιατι εγω νομιζα οτι τον θελει τον κρεμασμενο μυ, την σπασμενη φλεβα, μια ραγάδα εστω, βρε αδερφε….. κατι τελος παντων, του περασμενου αιωνα……

Comments are closed.