Η Τατιάνα Στεφανίδου που στεκόταν στο πλευρό των λ@θρομεταναστών, τώρα δίνει τα “μπράβο” της στις ελληνικές δυνάμεις στον Έβρο (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
tatistefanidou_75446_n-1200x827

Τι έγινε και η Τατιάνα Στεφανίδου άλλαξε… ρότα; Η αγαπητή “Τάτι” όλα αυτά τα χρόνια στεκόταν στο πλευρό των μεταναστών και των προσφύγων και τους έδινε δίκιο σε ό,τι και αν γινόταν! Τώρα, ξαφνικά μοιράζει “μπράβο” και συγχαρητήρια στις ελληνικές δυνάμεις που κρατούν τα σύνορά μας ασφαλή.

Η παρουσιάστρια, ανέβασε στο instagram μια ελληνική σημαία και έγραψε στη λεζάντα: “Συγχαρητήρια στην Συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία, στο στρατό και στο λιμενικό για την ηρωική προσπάθεια φύλαξης των συνόρων μας”!

https://www.instagram.com/p/B9M4HSShGw8/?utm_source=ig_web_copy_link

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ουτε μια φωτο της προκοπης δεν μπορεί να βάλει το ζωο. η σημαία μας ‘διαβαζεται’ προς τα δεξιά, όχι ανάποδα ηλίθια πλαστικομούρα

  2. Σιχαματα ερπετά Κάτω τα χέρια από τη σημαία μρη .Αν δεν βρίσκεται λίγη αξιοπρέπεια τουλάχιστον τουμπεκιαστειτε . Πηγες και έβγαλες ελληνική σημαία μρη πουλημένη. Μυριστικατε τις μαπες που έρχονται και ξαφνικά κάνετε χαμόγελα στους Έλληνες τώρα. Τουμπεκί φίδια! Τουμπεκί και στηθειτε σε σειρα

  3. η σκατιανα να τους πάρει στο γαμοσπιτο της ουστ σκουπίδι

    1. Ρε τρολοπαιδο αί στα τσακιδια και μη χρησιμοποιείς το νικ μου!
      Μακελειό κάνε κάτι με το βλάκα αυτόν που χρησιμοποιεί το νικνειμ μου. Παρακαλώ κόψτε τον γκασμα.

Comments are closed.