Η Τάνια Τσανακλίδου ξεφτιλίζει την Τατιάνα: «Είσαι άθλια και σιχαμένη»! Οργή στο twitter για την ειρωνεία της Στεφανίδου στον Μπιμπίλα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
τατιάνα-τσανακλίδου

Η Τάνια Τσανακλίδου, αυτή η σπουδαία ερμηνεύτρια που δεν μασάει τα λόγια της όταν αποφασίσει να μιλήσει, τάχθηκε κατά της Τατιάνας Στεφανίδου χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς με αφορμή τα ειρωνικά σχόλια που έκανε η δημοσιογράφος για τον Σπύρο Μπιμπίλα και την αποκάλυψή του πως γνώρισε τον Λιγνάδη πριν από 40 χρόνια στα «Στρουμφάκια» της ΕΡΤ.

Διαβάστε περισσότερα στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Την εχουν καταλαβει ολοι….
    Βαζει μπροστα παιδια και αντρα για να προστατευτει.

  2. Να μας πει για τα βίτσια του Νικόλα της.!!

  3. Γιατί ρε Πελασγέ, αυτή είναι όμορφη; Την έχεις δει χωρίς τις δέκα στρώσεις μέικ απ; Όλες από τα μπότοξ έχουν ίδια μούρη, σαν δαίμονες είναι!

  4. Μα, η Στεφανίδου, έχει από μόνη της ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ, όταν κάποτε, συνήθιζε να επαναλαμβάνει εν είδει ‘ευφυολογήματος’ καμμένου εγκεφάλου, ‘όχι στην Τατιάνα ‘Τ Α Τ Ι Α Ν Ι Ε Σ’ ! Δηλ. έκανε ή ΙΔΙΑ το όνομά της, συνώνυμο της π……ας! Τέτοια ευφυία!!!

  5. ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ
    ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

  6. Τι έγινε σταμάτησε να υιοθετεί Αφγανούς αυτη και αποφάσισε να ασχοληθεί με τις λερες της δημοσιογραφίας;

  7. η καλύτερη είναι σε όποιον δεν αρέσει να μη την βλέπει

  8. Απορώ γτ έχουν δουλειά τέτοια τυπακια. Κρίμα γτ είναι και γονείς.

  9. Αν έχετε προσέξει, όλες όσες βρίζουν την Τάτη είναι κακομούτσουνες κακάσχημες. Αυτό τα λέει όλα..

  10. χρονια τωρα βριζουν και λενε διαφορα για την “λιγδα” αλλα η τηλεθεαση τηλεθεαση ΑΡΑ αυτοι ολοι που την βριζουν το απογευμα την εχουν δει, και συνεχιζουν και την βλεπουν….

  11. H πιο σιχαμένη και αντιπαθητική περσόνα της ΤΙΒΙ…

  12. Τέτοια απεχθής δημοσιογράφος-παρουσιάστρια, δε θυμάμαι να υπήρξε στην τηλεόραση.Καλύτερα να σε δαγκώσει φίδι παρά να πέσεις στο στόμα της.

Comments are closed.