Η “ΤΣΑΤΣΑ” του Κολωνακίου ΠΟΥ “ΣΠΡΩΧΝΕΙ” ΓΚΟΜΕΝΕΣ στους πολιτικούς. H “μαντάμ Βάσω” λέγεται Πόπη κι έχει βαριά ατζέντα που “καίει” την άρχουσα τάξη των καπιταλιστών και της εξουσίας. Από τον Άκη, μέχρι τον Γιώργη τον Καρλαύτη, ένα τσιγάρο δρόμος…

Κοινοποίηση:
makeleio 01-16-11

teaser-16-11

 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου 2020 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ, 

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα ακόμα και με ρίσκο της ίδιας μας της ζωής.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 9 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες και οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

alitheia-aima-banner

Εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

Αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

makeleio 24-16-11

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Δε βαριέστε ρε γλύκες τι να τα κάνουν τα λεφτά?? Άκου 35000 € το μήνα τη στιγμή που ο κοσμάκης πεινάει!!
    Η ανθρωπότητα -οπως προφανώς- καταλάβατε βαδίζει σε διάλυση υπό την μορφήν που την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
    Ο άνθρωπος ως κοινωνικό όν, ζει για να μοιράζεται τις σκέψεις του και τά συναισθήματα του με τους συνανθρώπους του. Αν όλα αυτά ισοπεδωθούν, τι αξία έχουν τα λεφτά ?? ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!
    Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΗΪΝΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ!!

  2. Αφού ΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ το Ισραηλινό λόμπι ν ασχοληθεί δημοσίως μαζί σας
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ!!!

  3. Ο Γιατρός του Μητσοτάκη έχει την ίδια ηλικία με τον «ακατανόμαστο»??

  4. Την Αλβανίδα θα ήθελα πολύ να την μπουκωσω. Πολύ δυνατό κομμάτι η τύπισσα.

  5. στέφανε χίο ,γιατί μόνο εσύ εχεις ΜΕΖΕΑ ,
    για κάνε ερευνα γιατί η ΑΧΡΗΣΤΗ δημοσιογράφος ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ,βολεύεται πάντα μα πάντα ,οταν κυβερνάει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,στίς καλύτερες δημόσιες θέσεις με παχυλότατους μισθούς ,τώρα ειναι στο υπουργείο πολιτισμού κ διόρισε πρόσφατα την ΑΧΡΗΣΤΗ κόρη της (που ηταν υποψήφια για ευρωβουλευτής κ δεν βγήκε γιατί την εγραψαν στα ΜΕΖΕΑ τους οι ψηφοφόροι της ΝΔ) στην παγκόσμια τράπεζα με 35.000 ευρώ μηνιάτικο ?
    την γα@άει κάποιος την μάνα απο την ΝΔ ?
    εχει φωτο με τίποτα γαμήσ@α με υπουργούς πρωθυπουργούς κλπ κ τούς εκβιάζει ?
    περιμένουμε ρεπορτάζ στέφανε…

  6. Επειδή δεν παίρνω και γρήγορα στροφές, η τσατσά είναι ο Αυτιάς? Μόνο για τσατσά κάνει αυτό το σίχαμα.

    1. O Aυτιάς έβγαλε έξω 3,4 εκατ.απ΄ αυτά που του έδιναν οι Κουρήδες στο ALTER, το οποίο φόρτωσε 570 εκατ. δανεικά και αγύριστα στις πλάτες των Ελλήνων μέσω των ανακεφαλαιώσεων των τραπεζών με δημόσιο χρήμα. Έκτισε επίσης εν μέσω κρίσεως μέγαρο στο Πανόραμα Βούλας, ενώ τώρα υπηρετεί και θησαυρίζει από τους εθνομηδενιστές Αλαφούζους.

      1. Το να βγάλει έξω κλεμμένα λεφτά μου φαίνεται φυσιολογικό!!
        Το να γ@μ@ει μου φαίνεται αφύσικο!!

  7. Το μάζεμα της ελιάς ίσως αύξησε τα κρούσματα σε «ανύποπτες» περιοχές …..
    Υ.Γ.Δε τους έφτανε που κατέστρεψαν τον τουρισμό θέλουν να αποτελειώσουν την Ελληνική οικονομία στοχεύοντας στους ελαιοπαραγωγούς..
    Τόσο πειθήνια όργανα της παγκοσμιοποίησης
    δεν ξαείδα! Κι αυτοί οι άνθρωποι ονομάζονται γιατροί που ορκίστηκαν τον όρκο του
    Ιπποκράτη: «Ωφελέειν, μη βλάπτειν» ???.

  8. Θα γίνει ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ πάλι σήμερα στα περίπτερα!!!

Comments are closed.