Η ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΕΜΕΙΝΕ! Ο Πολάκης εμβολιάστηκε και εξηγεί τους λόγους…

Κοινοποίηση:
pola

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Όπως είναι γνωστό ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εκείνος που αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

“Σήμερα ο Αλέξης ο Τσίπρας στη συνέντευξή του ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκα. Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό όπως φαίνεται από τη πρώτη φωτογραφία.

Το έκανα γιατί:

-Είμαι στα 56-57 με κάποια προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια .
-Είμαι ενεργός  γιατρός και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επόμενους μήνες.
-Κάνοντας το τώρα θα έχω ανοσία τους επόμενους μήνες που θα είναι η όξυνση (δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι έχουν όπως φαίνεται από τις εξετάσεις αντισωμάτων που κάνουν ,μηδενική προστασία μετά από 6-8 μήνες)”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. Μαγκιά και Πολάκης στην ίδια φράση δεν χωράνε. Πουστιά και Πολάκης ναι.
    Όλοι με καμία εξαίρεση που είναι εντός βουλής είναι πουλημένα κτήνη στα τέσσερα.

  2. Ζήτα και εσύ μια συγνώμη από τα αφεντικά σου όπως ο Πλ@@ρης και ο Τεράστιος Γ@@ργι@δης

  3. Koυβελας, φαρσαλινος, ιωαννιδης, πολακης το έκαναν.στο μεταξύ το δούλεμα καλά κρατεί.η όλη κατάσταση θυμίζει κάποιους που πουλάνε φάρμακο για την καταπολέμηση της φαλακρας, ενώ ειναι φαλακροι οι ίδιοι κ οι πελάτες το αγοράζουν χωρίς να αναρρωτιουνται για το προφανές.

  4. Φήμες λένε ότι ο εμβολιασμός έγινε στο εμβολιαστικο κέντρο Παλαμά.

  5. 14-6-21κατά την ομιλία του στην Βουλή περί εμβολίων. ….λοιπον κύριοι συνάδελφοι της Νέας Δημοκρατίας για να τελειώνουμε,την επιστημοσύνη μου δεν την παζαρευω και μπλα μπλα από τον πολλά βαρύ και όχι πολακη

  6. ψεκασμένοι – πολάκης: διπλό ημίχρονο άσσο τελικό

  7. Στην αρχή αμφέβαλε για την ασφάλεια του “εμβολίου” αλλά τώρα το “έκανε”… Όχι ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο από έναν κομμουνιστή… Με τις υγειές σου λοιπόν το αλατόνερο , ορφανό του Βελουχιώτη!

  8. Σχολιάζουν τα αφελή μαλάκια που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, Βελόπουλο, Χρυσή Αυγή και ΛΑΟΣ!

  9. Ναι, ενταξει! Το έκανε κι αυτός όπως κι οι υπόλοιποι όμοιοι του. Δεν μασάμε σανο!

  10. Πολάκης…Μεγαλύτερο Μ@λ@κ@ δεν ξανάβγαλε η Κρήτη.

  11. Του άντρα του πολλά βαρύ μη του μιλάτε το πρωί

  12. καλά ο συγκεκριμένος χρήζει ψυχιατρικής υποστήριξης εδω και χρόνια, γνωστός κωλοτούμπας

  13. Το εχω ηδη γραψει!!!!!! Η χωρα αυτη ειναι γεματη απο εξυπνακηδες και ψευτομαγκες!!!!!!

  14. Τι περιμένατε από την αριστερή πανούκλα; Μια ζωή κοροϊδεύουν τον κόσμο και ο κόσμος τους πιστεύει.

  15. Πολακη πραγματικα εισαι τζαμπα μαγκας και τα Σφακια θα στο ξεπληρωσουνε συντομα! Πρεπει να ντρεπεσαι! Σε επεισε ο Αλεκθης η ο Μιζοτακης?
    Οταν ειμαστε αντρες φοραμε παντελονια και εχουμε το θαρρος της γνωμης μας ψευτομαγκα!

  16. αλατονερο

    δεν το εκανε τις 3 πρωτες φορες και το εκανε τωρα που γινεται χαμος διεθνως από τις παρενέργειες του εμβολίου τα νοσοκομεια?

    σοβαρα τωρα?

  17. οι ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ που ζουν στο καπιταλιστικο συστημα, ειναι σαν τα ντολμαδακια γιαλαντζι.ΜΗΝ τρελαθουμε κιολας.

  18. Οι συριζαίοι είναι βαθιά μέσα στο σύστημα,αυτό υπηρετούν,οπότε ουδέν περίεργον.

  19. Kάντε το εμβόλιο γιατί έχετε μείνει κάποιοι γραφικοί σαν τους ψωριάρηδες ένα πράγμα. Σε λίγο που θα πέφτετε σαν τις μύγες δεν θα σας δινει κανείς σημασία, όχι ότι νοιάζει την υπολοιπή κοινωνία τώρα αν θα αφανιστούν οι ψακασμένοι, χαμένοι από χέρι είναι… Λίγοι και γραφικοί όπως πάντα

  20. Δεν το έκανες στα τρία πρώτα “κύματα”μιας κι έχεις και προβλήματα υγείας όπως λες και το έκανες στο τέταρτο “κύμα”?Καλά σε πιστέψαμε μην ορκίζεσαι…

  21. -Κάνοντας το τώρα θα έχω ανοσία τους επόμενους μήνες που θα είναι η όξυνση (δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι έχουν όπως φαίνεται από τις εξετάσεις αντισωμάτων που κάνουν ,μηδενική προστασία μετά από 6-8 μήνες)”

    Αλήθεια, το έκανες για προστασία 6-8 μηνών; Μετά δηλαδή θα το επαναλάβεις; Που το έκανες στον Παλαμά ή σε άλλους Παλαμάδες;

  22. Οι εμβολιασμενοι μετα απο 2 μηνες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ.πηγαινετε να κανετε τεστ αντισωματων οι εμβολιασμενοι και θα δειτε αν εχετε.μηπως δεν ειχατε καθολου οσοι κανατε πλασεμπο.

    1. Πρέπει να είσαι μεγάλος φωστήρας εσύ. Ξέρεις κάτι μην τυχών και το κάνεις, ο ιος ας ελπίσουμε καθαρίσει κάτι τέτοια ατομα και επανέλθουμε επιτέλους σε φυσιολοφικά επίπεδα κοινωνίας

      1. Πρεπει να εισαι μεγαλος παλιανθρωπος για να ευχεσαι ο ιος να “καθαρισει” κατι τετοια ατομα.δειχνεις το ποιος εισαι!!!!!οι γυρω σου πρεπει να σε εχουν σιχαθει.

  23. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ….ΟΛΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ (ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ).

  24. Υποταγή και αυτός εκεί που προσκύνησαν και οι υπόλοιποι. Τελικά ο Βελόπουλος το έκανε γιατί τον έχουμε χάσει τελευταία;;;;

  25. ΠΟΛΑΚΗ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΗΣΗ

  26. Αυτο που εμεινε στον μεσο ελληνα ειναι η “μαγκια”……. Ετσι κανουν τοσα χρονια απο κωλοτουμπα σε τριπλο αξελ το πανε και τους βγαινει μια χαρα μιας και ο ελληνας παγερα αδιαφορος για οτι του κανουν και τον κοροϊδευουν και του παιρνουν την πατριδα. Χορευουν ξεφρενα γιατι ο ελληνας τους δινει απλετο χωρο. Το κοροϊδο να ειναι καλα και η καταστροφη παει τελεια!!!!!

  27. Αλλος με κληρονομικο χαρισμα. Επινε και σενα ο παππους αλοη? Κοιτα ρε κατι σφακιανοπιτες με αγκαβανους…

  28. Κομουνιστές, ΠΆΝΤΑ ΤΣΆΜΠΑ ΜΆΓΚΕΣ….

  29. Πάει κι αυτός. Μαγκιά και κλανιά…

    1. Μαγκιά , κλανιά και PLACEBO.
      Κορόιδα! Σιγά μην εμβολιαστηκε.

Comments are closed.